- 20 Mayıs 2011
- 23.095
- 10.125
- 1.873
Bu arada Record gazetesi menajer ilan panosu kıvamında bir gazete yurtdışı haberler için. Çok ciddiye almamanızı tavsiye ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menajerlerin iş güzarlığı renktaş.Ne 40 milyonu yaw
Dursun erdenin gücünü dindirecek bir sportif direktör acilen getirmeli.
Şu dakika net olarak Abdülrahim şart oldu, Florya ortamı bozulmamalı çok net.
Şampiyonluk istiyorum ama fener denen ucubeliğe de şampiyonluk bırakmayalım.
Florya meselesinden dolayı dursun defolacaksa defolsun.
ne abdürrahimi ya sacmalamayin. topcuya gidip tesekkür edip gelsinmi, monacospordan?Dursun erdenin gücünü dindirecek bir sportif direktör acilen getirmeli.
Şu dakika net olarak Abdülrahim şart oldu, Florya ortamı bozulmamalı çok net.
Şampiyonluk istiyorum ama fener denen ucubeliğe de şampiyonluk bırakmayalım.
Florya meselesinden dolayı dursun defolacaksa defolsun.
çok fazla olumsuz faktör var ve tüm bu olumsuz faktörler etrafında şampiyonluk şansımızı şimdiden -evet, haziran ayından itibaren- çok düşük görüyorumBütün bu yaygara ve Mourinho'lu (ve doluşacak fener transferleri ile) Fenere rağmen şampiyon olursak harbiden ligi kafada bitirmişiz demektir
Yapmadığı şey değil. Zamanında Melo ve Telles'i sattığı ve yerlerine Bilal, Jem Paul ve türevlerini aldıgını dün gibi hatırlıyoruz.Transferden daha önemlisi, tek temennim Okan hoca ve kemik kadromuzun korunması
Hele D.Ö yönetiminin ciddi gelir getirebilecek futbolcuları sattığını düşünmek dahi istemiyorum
çok garip günlerdi ; forvet umut bulut, sağ kanat olcan adın, sol kanat yasin öztekin on numara sneijderYapmadığı şey değil. Zamanında Melo ve Telles'i sattığı ve yerlerine Bilal, Jem Paul ve türevlerini aldıgını dün gibi hatırlıyoruz.
olur mu hiç..Acunun gündemi erden başkanın gündemle kapandı gitti
Cenk baskan sendeyiz.
Üzücü olan seneye şampiyon olup olamayacağımız değil, adamın bahsettiği şeyler bu kulübün 100 yıl ileriki vizyonuna taş koyan şeyler. Asıl üzen kısım orasıDaha 1 hafta önce şampiyonluk kutluyorduk şu anki duruma bak aq sanırsın fener şampiyon oldu biz kaosa girdik..