Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Record gazetesi menajer ilan panosu kıvamında bir gazete yurtdışı haberler için. Çok ciddiye almamanızı tavsiye ederim.

Ne 40 milyonu yaw
Menajerlerin iş güzarlığı renktaş.

Adamın kariyerinde maks 2.96 bonservis ödenmiş transfermarkt değeri mi diye baktım yok o da 16M.

Braga ya da menajerlik şirketinde Samet Aybaba’nın Portekizlisi var muhtemelen. Semih Kılıçsoy 50M demesi gibi bir haber yaptırtmış

Bu heriflerin sokacağı yağlı sözleşmeler hayırlı olsun. Bu sene benim nazarımda kayıptır artık. Bu tayfanın alacağı çöpten bile hayır görmeyecektir takım.

Dursun erdenin gücünü dindirecek bir sportif direktör acilen getirmeli.

Şu dakika net olarak Abdülrahim şart oldu, Florya ortamı bozulmamalı çok net.
Şampiyonluk istiyorum ama fener denen ucubeliğe de şampiyonluk bırakmayalım.

Florya meselesinden dolayı dursun defolacaksa defolsun.

abdulrahimmi? 😂

Allah korusun

Transferden daha önemlisi, tek temennim Okan hoca ve kemik kadromuzun korunması
Hele D.Ö yönetiminin ciddi gelir getirebilecek futbolcuları sattığını düşünmek dahi istemiyorum

Bütün bu yaygara ve Mourinho'lu (ve doluşacak fener transferleri ile) Fenere rağmen şampiyon olursak harbiden ligi kafada bitirmişiz demektir

ne abdürrahimi ya sacmalamayin. topcuya gidip tesekkür edip gelsinmi, monacospordan?

Bütün bu yaygara ve Mourinho'lu (ve doluşacak fener transferleri ile) Fenere rağmen şampiyon olursak harbiden ligi kafada bitirmişiz demektir
çok fazla olumsuz faktör var ve tüm bu olumsuz faktörler etrafında şampiyonluk şansımızı şimdiden -evet, haziran ayından itibaren- çok düşük görüyorum

1 - acun'un dünki açıklamaları
2 - mourinho transferi ile birlikte gelecek transferler - ffp/bütçe gibi şeyleri umursamayacaklardır -
3 - 10 yıldır şampiyon olamamaları
4 - artık erden timur'un olmaması - mevcut yönetim aşırı pasifize ve kulübün hakkını savunacak kimse yok -
5 - tff başkanını kendi belirleyeceği kişileri atacaklar
6 - acun etkisiyle birlikte medya/sosyal medyanın algısı -bu yıl bunun etkilerini gördük öyle bir algı ki Galatasaray kollanıyora getirdiler olayı -
7 - 2 yıl şampiyonluğun getirdiği rehavet / doymuşluk
8 - transfer sezonuna girerken transferi kimin yapacağı konusunda belirsizlik - her zaman bu konuda zaten kötü olmuştuk, özellikle oyuncu satışı konusunda bu yıl bunun etkilerini daha fazla görebiliriz -

gelecek yıl şans yanımızda olmalı...

Transferden daha önemlisi, tek temennim Okan hoca ve kemik kadromuzun korunması
Hele D.Ö yönetiminin ciddi gelir getirebilecek futbolcuları sattığını düşünmek dahi istemiyorum
Yapmadığı şey değil. Zamanında Melo ve Telles'i sattığı ve yerlerine Bilal, Jem Paul ve türevlerini aldıgını dün gibi hatırlıyoruz.

Yapmadığı şey değil. Zamanında Melo ve Telles'i sattığı ve yerlerine Bilal, Jem Paul ve türevlerini aldıgını dün gibi hatırlıyoruz.
çok garip günlerdi ; forvet umut bulut, sağ kanat olcan adın, sol kanat yasin öztekin on numara sneijder:D
erden timur'un önemini daha iyi idrak etmeliyiz

Hiç hoş gelmedin 2015-2016 sezonu

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha 1 hafta önce şampiyonluk kutluyorduk şu anki duruma bak sanırsın fener şampiyon oldu biz kaosa girdik..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şuan mevcut kadrodan kimse satılmamalı yüksek bonservis beklenenler özellikle. Erden Timursuz bir bok kazanamayız. Boey'i 15m euroya satacak adamlar allah korusun barışı sakız parasına filan verir.

Daha 1 hafta önce şampiyonluk kutluyorduk şu anki duruma bak aq sanırsın fener şampiyon oldu biz kaosa girdik..
Üzücü olan seneye şampiyon olup olamayacağımız değil, adamın bahsettiği şeyler bu kulübün 100 yıl ileriki vizyonuna taş koyan şeyler. Asıl üzen kısım orası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt