Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.801
- 5.188
okRafa Silva + Amrabat + Assignon transferlerine herkes OK mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okRafa Silva + Amrabat + Assignon transferlerine herkes OK mu?
Hangi takıma gidiyorlarmış rtaşRafa Silva + Amrabat + Assignon transferlerine herkes OK mu?
O güzel insanlar güzel atlarına binip gittiler, dursun gibilere kaldıkyahu bari h. motz ve s. zeren postları görelim
Kaynak?amrabatı almışız galiba
dursun'un kafasına dağıtacak ve büyüleriyle point hotel hasılatını yerle bir edecek değerli dostlarımızın cezalarını iptal edelimyahu bari h. motz ve s. zeren postları görelim
almasak da alacağız, zaniolo dönmek istemiyoru fio ciddi istiyor e bizim ihtiyaçlar da belliamrabatı almışız galiba
Kaynak?
Raporladım
amkarbat ile ilgili önemli husus defansif ağırlık oyuncu olmasının takımın oyununa nasıl etki yapacağı meselesialmasak da alacağız, zaniolo dönmek istemiyoru fio ciddi istiyor e bizim ihtiyaçlar da belli
İcardi 40 gole çıkacak, sakatlanirsada tipik A.Avcı takımına döneriz hep 1-0amkarbat ile ilgili önemli husus defansif ağırlık oyuncu olmasının takımın oyununa nasıl etki yapacağı meselesi
mesela defolarına ve dalgalı performansına rağmen kerem demirbay 6 gol 4 asist yapmış. tabi 3 gol bir maçta geldi unutmamak lazım ama yine de iyi rakamlar.
o katkıyı merkezden alamazsak başka bir yerden telafi edebilmeliyiz.
almasak da alacağız, zaniolo dönmek istemiyoru fio ciddi istiyor e bizim ihtiyaçlar da belli
benim hayalimdeki takım yapısı ile amrabat-torreira ortasahası örtüşüyor ama hücum hattına revize şart yoksa dediğin gibi kısır kalabilirizamkarbat ile ilgili önemli husus defansif ağırlık oyuncu olmasının takımın oyununa nasıl etki yapacağı meselesi
mesela defolarına ve dalgalı performansına rağmen kerem demirbay 6 gol 4 asist yapmış. tabi 3 gol bir maçta geldi unutmamak lazım ama yine de iyi rakamlar.
o katkıyı merkezden alamazsak başka bir yerden telafi edebilmeliyiz.