- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Caferim bazen futboldan anladığını düşünüyorum itiraf edeyimnelsson ve davinsonu satıp varane kadavrasını almak tam olarak bize yakışan fevkalade bi mallık olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caferim bazen futboldan anladığını düşünüyorum itiraf edeyimnelsson ve davinsonu satıp varane kadavrasını almak tam olarak bize yakışan fevkalade bi mallık olur
amrabat iyi oyuncu manu performansını görmezden geliyorum, ortasahada böyle defansif özellikleri üst düzey sağlamcı bi oyuncuya daha ihtiyaç vardı. önemli olan hücum hattını şimdi iyi kurgulamak. mertens über bi sezon geçirdi, önümüzdeki sezon bu orta 2linin önünde daha rahat edeceği kesin ama yaşından dolayı oraya rotasyona bi oyuncu şart, kerem ve ziyech durumlarına göre de kanat transferleri iyi kurgulanmalılorik cana - muslera olayı gibi yauv ben bu kadar uyumlu transfer süreci görmedim
yoksa düz adam amrabat efsomu olacak?!
Sergen zeren :dursun'un kafasına dağıtacak ve büyüleriyle point hotel hasılatını yerle bir edecek değerli dostlarımızın cezalarını iptal edelim
Normal yakın zamanda dahada düşer.Ziyaretçi bile 500 lere düşmüş
Belli olmaz bi Talisca kolpası yakar buralarıNormal yakın zamanda dahada düşer.
Talisca filan beni yakmaz Griezmann anca keser onu da getiremeyecekleri için pek fark etmez o vizyona sahip değiller.Belli olmaz bi Talisca kolpası yakar buraları![]()
Fred 3 gol, İsmail Yüksek 0 gol. Bunlar beraber oynuyorken en baskın topunu oynuyordu fener. Futbolun tek bir doğrusu yok. Neden kimse diğer yönden bakmıyor anlamam. Kaldı ki yanında Amrabat gibi garantici bir oyuncu olsa Torreira'dan gol katkısı da almaya başlarız. Nzonzi gibi temastan kaçan adam olsa neyse Amrabat bam güm dalan cengaver bir profil. Daha iyisi varsa tabi daha iyisi alınsın itirazım yok.benim hayalimdeki takım yapısı ile amrabat-torreira ortasahası örtüşüyor ama hücum hattına revize şart yoksa dediğin gibi kısır kalabiliriz
Nzonzi ile Amrabat kıyaslayan su topu maçlarını izlesin ya da Rugby filan baksın birbiriyle alakası olmayan 2 adam Fas milli takımında dinamo gibi Dünya Kupasında milletin orta sahaları ezip geçti rakiplere nefes aldırmadı.Fred 3 gol, İsmail Yüksek 0 gol. Bunlar beraber oynuyorken en baskın topunu oynuyordu fener. Futbolun tek bir doğrusu yok. Neden kimse diğer yönden bakmıyor anlamam. Kaldı ki yanında Amrabat gibi garantici bir oyuncu olsa Torreira'dan gol katkısı da almaya başlarız. Nzonzi gibi temastan kaçan adam olsa neyse Amrabat bam güm dalan cengaver bir profil. Daha iyisi varsa tabi daha iyisi alınsın itirazım yok.
torreira ceza sahasina delici kosular yaptigi birkac macta iki penalti bir gol kazandirdi bize bunu sene basindan beri yaptigi mac sayisi da 5 mac bilemedin 7 olsun. onde baskiyi artirmamiz icin torreira onune degil tam tersine arkasina adam almamiz lazim diyorum zaten.Fred 3 gol, İsmail Yüksek 0 gol. Bunlar beraber oynuyorken en baskın topunu oynuyordu fener. Futbolun tek bir doğrusu yok. Neden kimse diğer yönden bakmıyor anlamam. Kaldı ki yanında Amrabat gibi garantici bir oyuncu olsa Torreira'dan gol katkısı da almaya başlarız. Nzonzi gibi temastan kaçan adam olsa neyse Amrabat bam güm dalan cengaver bir profil. Daha iyisi varsa tabi daha iyisi alınsın itirazım yok.
Fred 3 gol, İsmail Yüksek 0 gol. Bunlar beraber oynuyorken en baskın topunu oynuyordu fener. Futbolun tek bir doğrusu yok. Neden kimse diğer yönden bakmıyor anlamam. Kaldı ki yanında Amrabat gibi garantici bir oyuncu olsa Torreira'dan gol katkısı da almaya başlarız. Nzonzi gibi temastan kaçan adam olsa neyse Amrabat bam güm dalan cengaver bir profil. Daha iyisi varsa tabi daha iyisi alınsın itirazım yok.
Kim dedi lan bunuTransfer haberlerine göre hücum tarafı böyle olacakmış.Jhon Arias Sağ Kanat'ta 10 Numara'da Lo Celso Sol Kanat'ta Barış forvette de İcardi şeklinde..
O işler belli olmaz üstad ne desek ezber olur , Melo , Tolga ciğercinin bize gelene kadar golu yoktu , bu sezon Aytaç Kara , ne oynadığımız önemliFred 3 gol, İsmail Yüksek 0 gol. Bunlar beraber oynuyorken en baskın topunu oynuyordu fener. Futbolun tek bir doğrusu yok. Neden kimse diğer yönden bakmıyor anlamam. Kaldı ki yanında Amrabat gibi garantici bir oyuncu olsa Torreira'dan gol katkısı da almaya başlarız. Nzonzi gibi temastan kaçan adam olsa neyse Amrabat bam güm dalan cengaver bir profil. Daha iyisi varsa tabi daha iyisi alınsın itirazım yok.
Kesinlikle katılıyorum arkayı süpürücü bir oyuncu olmalı önde de hem teknik hem pres futboluna uygun saldıran bir oyuncu olmalı Torreira bu profile uygun daha fazla ön bölgede top kapıp daha hızlı oynamamızı sağlar.torreira ceza sahasina delici kosular yaptigi birkac macta iki penalti bir gol kazandirdi bize bunu sene basindan beri yaptigi mac sayisi da 5 mac bilemedin 7 olsun. onde baskiyi artirmamiz icin torreira onune degil tam tersine arkasina adam almamiz lazim diyorum zaten.