Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptanlarımıza ve Okan hocaya güvenin. Açıkçası baya endişeliydim Erden Timurun istifasından sonra, ancak sonra tekrar İcardi, Muslera, Mertens, Torreira, Nelsson, Barış, Berkan, Apo, Kerem A. bu formanın kıymetinin bilen gibi oyuncularımız olduğunu hatırladım. Soyunma odasında huzursuzluk olma ihtimali yok.

Bunun altını basa basa çiziyorum. Kadroyu bozmazsak ve Zaha yerine Zani gelirse yine şampiyonuz. İsterlerse Lukaku veya Benzema getirsinler, yine şampiyon olacağız.

gs'da koşulsuz güvendiklerim:

erden timur
okan buruk
muslera
nelsson
abdulkerim
torriera
barış alper yılmaz
icardi

biri gitti. bakalım diğerlerinden kaçı kalacak.

diğer 7li kalırsa, ben eminim ki yine her türlü biz şampiyon olacağız. ama o başkan ve yönetim kurulu o platformda ıslıklanarak tarihe geçecek.

erden timur 👍
okan buruk 👎 fb macı dolayısıyla
muslera 👍
nelsson 👎 taraftara laf attı
abdulkerım 👍
torreira 👍
barıs alper yılmaz 👎 bizi sampiyon yaptı sol kulvarda ama fblilerle ahbab
icardi ✊ kararsızım

Angelino+seferovic+midsjo+yusuf+ross+tete hatta mata +ndombele+aurier,carlos,sergio vs

Bons olarak fazla girmedi diye bakıyoruz ama angelinodan 4m zarar ettin 6 ayda,ndombeleden 3.5,seferovic yine 2-3 civarı vardır,aurierle vinicius yine 2-3 zarardasın,yusuftan 6 zarardasın,rosstan 2,teteden tek sezonda 5-6 zarar ettin,mataya boşa para verdin,midsjoden yine zarar ettin,sergiodan sadece bu sene 2.75 zarar ettin toplam maliyeti saymıyorum

Rakam fecaat

Zaha ve ziyech de aslında bekleneni vermedi ama yine skor yaptıkları için zarar demiyorum
Böyle bir mantık mı var ya, tutanlar da seni şampiyon yaptı öyle bir kıyas mı olur. Herkesten top seviye verim alan takım var mı dünyada

Sergio dışında yapılan tüm sözleşmeler çıkılabilir. Zaha ve Icardi var bir onlara da talip çıkar kesin.

Fecaat dediğin rakam da bu seneki sponsorluk bedeli bile değil.

Daha komiği Yusuf geldiğinde, Angelino geldiğinde bir çok oyuncu geldiğinde övgüler yığılıyordu sonuca bakıp çıkarım yapmaktan vazgeçelim.

Taraftara kalsa Grillitsch alınmadı diye cenk ergün yapsın transferi deniliyordu, o kafaya kalsak bugün Torreira takımda değildi Mertens yerine de Pedro vardı.

Arkadaşlar #hedef25

yazayım

belki katılırsınız bu yol 5. yıldız yoludur

herşeye ragmen 1 sezon daha sabredecegiz kinimizi icimize atacagız 5. yıldızı takacagız

mourinhonun başarılı olmasını kimse istemez

Böyle bir mantık mı var ya, tutanlar da seni şampiyon yaptı öyle bir kıyas mı olur. Herkesten top seviye verim alan takım var mı dünyada

Sergio dışında yapılan tüm sözleşmeler çıkılabilir. Zaha ve Icardi var bir onlara da talip çıkar kesin.

Daha komiği Yusuf geldiğinde, Angelino geldiğinde bir çok oyuncu geldiğinde övgüler yığılıyordu sonuca bakıp çıkarım yapmaktan vazgeçelim.

Taraftara kalsa Grillitsch alınmadı diye cenk ergün yapsın transferi deniliyordu, o kafaya kalsak bugün Torreira takımda değildi Mertens yerine de Pedro vardı.

Yemin ederim deli oluyorum şu yorumlara ..Samet özelinde değil illa angelino zaha tete ziyech gelince ağzının suyu akıyordu herkesin ama oyuncu kötü çıkınca yağlı kazik-is bilmezlik vs. başlıyor millet hocaya veya yönetime sallamaya..
Lafa gelince herkes futbol uleması her ligi avucunun içi gibi biliyor oyuncu kötü çıkınca iş bilmez yönetim aldı..

karagümrükteki marcao icardi yedekliği için yeterli olmaz mı acaba?
süper topçu değil ama süper fiziği var. arabistandan kiralık gelmiş bonserviste yıllıkta fazla tutmaz gibi
gol vuruşları da fena değil

Teteyi şimdi 7-8e birine satsak dursun başarısı mı olacak. Bugün erden kazığı oluyor ya.

Futbolda 22 yaşındaki potansiyelli adamlara 1 senelik transfer kafasıyla bakamayız.
Bugün 35milyona satılan boey neredeyse 1 milyona okutulacaktı yav ne anlatıyorsunuz.
2-3 sene bu çocuklara sabredeceksin. 24 yaşındaki barış mevcut kafaya göre geçen sene 3-5 veren varsa gönderilmeliydi dimi.

Hikaye anlatmayalım.

O mantıkla bakarsak dünyada hiçbir transfer hiçbir scout transferi patlak çıkmaz

Chelsea salahı tutar diye aldı tutmadı o transfer başarısızdı,aynı salahı lpool aldı ve herif tuttu muhteşem bi transfer oldu

Şimdi chelsealiler salah demek ki doğru transfermiş diye transferi başarılı sayamaz

Tete an itibariyle tutmadı şu an 1 kazık,seneye yardırır tutan tarafa eklersin bu böyledir,bir gün tutabilme ihtimalinden olaya bakarsak asunçaomuz muhteşem bi transferdi ama sabredilmedi diyip saçmalamış oluruz

Yemin ederim deli oluyorum şu yorumlara ..Samet özelinde değil illa angelino zaha tete ziyech gelince ağzının suyu akıyordu herkesin ama oyuncu kötü çıkınca yağlı kazik-is bilmezlik vs. başlıyor millet sallamaya..
Bir de şu an takımı taşıyan Nelsson, Barış, Mertens falan geldiğinde kötü transfer gözüyle bakılıyordu, ne yorumlar var bu adamlarla ilgili.

ya da fenerde ferdi ilk 3-4 sezon iş yapamadı, sözleşmesi bitip ayrılacaktı, şu an en değerli oyuncuları.

iyi oyuncu her zaman doğru rolde katkısını yapar. kendini geliştiremeyen de gider.

Okan buruk istediği için alındı bu adamlar, onu söylüyorum.
Angelino, Sefer, Midsö listede olan isimlerdi, reddetmemeliydi ve aldı Erden Timur.

Sergio ilk senesinde bekleneni verdi, Ziyech başarı mesela, Zaha konusunda nötrüm.

Ama üstteki olumlu olumsuz herşey Okan'a yazar. Belki Tete'yi Erden Timur alır satarız diye istemiştir ki şimdi bile verdiğin parayı çıkartırsın alacağın bonservisle.
Ben erden ya da okan hatalı demedim ki ikisi de hatalı dedim

Mutlaka bi plan dahilinde yaptılar transferleri ama gelinen noktada kime ne para verildi oyuncu ne oynadı diye baktığımda tablo kötü

20 oyuncuyu free alsan ve 15i tutmasa yine büyük başarısızlık derdim sadece maliyet değil olay

Mutlaka bi plan dahilinde yaptılar transferleri ama gelinen noktada kime ne para verildi oyuncu ne oynadı diye baktığımda tablo kötü

20 oyuncuyu free alsan ve 15i tutmasa yine büyük başarısızlık derdim sadece maliyet değil olay
Neyse hocam anlaşamayacağız bu konuda. Ben Erden Timur hatalı değildir diyorum, hatalı olsa bile tolerans sınırları dahilindedir diyorum. Karar verecek pozisyonda olsam ona yeni bir transfer dönemini gözüm kapalı emanet ederim diyorum, sen farklı düşünüyorsun. Saygı duyarım.

Profil fotografında ki wolwesli herif kim

Dursun hedef tahtasından cikmak icin kesenin agzini sonuna kadar acacaktir
.Buyuk transferlere hazır olun.Koltugu kaptırmamak icin transfere saldıracak

2 senedir yapılan transferleri tuttu tutmadı diye ayırdığında tutmayan taraf daha ağır basıyor

Teteden çıkarmısın tabi çıkarsın hatta belki kar bile edersin ben aldın ve sana ne verdi olarak bakıyorum saha içi,diğer mesajda dediğim gibi olay sadece maliyet değil

Rakam fecaatte ise bazıları bu tutmayan adamlardan zarar edilmediğini düşünüyor ama gerçek öyle değil çok uçuk olmasa da ciddi para o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt