Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.048
- 14.968
- 1.728
Yusuf Yaziciyi belese bile almaya gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl bi öneri rtaşSol beke dimarcoya ne dersiniz?
Sadece bir öneri
adam öneriyor sonucta transfer nöbetiBu nasıl bi öneri rtaş![]()
Böyle böyle 100 milyonluk bütçe çıkar gibi görünmekteSergio da sanirim 3 civarı alıyor. Ondan da en az zararla cikabilirsek limit bayağı açılır.
enteresan bi bakışAmrabata Fiorentina 9 milyon euro kiralama ücreti vermis yarim sezon icin. Niye bonservisiyle satin almiyorlar, demekki bir işe yaramiyor. Ziyech gibi tembel futbolcu.
Manu 9 milyon verdi. Zaten Fio futbolcusu Amrabat ve 1 sezon için verdi. Bir nevi Zani- Aston kiralaması gibi.Amrabata Fiorentina 9 milyon euro kiralama ücreti vermis yarim sezon icin. Niye bonservisiyle satin almiyorlar, demekki bir işe yaramiyor. Ziyech gibi tembel futbolcu.
Manudan bahsediyoruz. Mantık aramayacağızAmrabata Fiorentina 9 milyon euro kiralama ücreti vermis yarim sezon icin. Niye bonservisiyle satin almiyorlar, demekki bir işe yaramiyor. Ziyech gibi tembel futbolcu.
Amrabata Fiorentina 9 milyon euro kiralama ücreti vermis yarim sezon icin. Niye bonservisiyle satin almiyorlar, demekki bir işe yaramiyor. Ziyech gibi tembel futbolcu.
Eski akp MV tipi olmasa ben de isinacagim adama da, zorlaniyorum bayagi.İbrahim Hatipoğlu düzgün bir adam yönetim içerisinde de Erden Timur'un en büyük destekçilerindendi. İşi becerir beceremez orasını bilmem ama iyi bir Galatasaraylı olduğuna eminim.