- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.844
- 5.338
senin tipini merak ettim dogrusuEski akp MV tipi olmasa ben de isinacagim adama da, zorlaniyorum bayagi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin tipini merak ettim dogrusuEski akp MV tipi olmasa ben de isinacagim adama da, zorlaniyorum bayagi.
Pardon, ben karistirmisim.Manu 9 milyon verdi. Zaten Fio futbolcusu Amrabat ve 1 sezon için verdi. Bir nevi Zani- Aston kiralaması gibi.
Limitleri atlamamak lazım 2 Eylül ideal.Transfer beklemek için yanlış zaman gibi
En erken turnuva bitiş haftası başlarız
Amrabat burada abartıldığı kadar kötü bir oyuncu değil. Fofona- Thuram ihtimali varsa zaten Amrabat'ı konuşmamak lazım ama bu isimler imkansız isimler. Bana kalsa ben orta sahaya Frendrup'u alırdım mesela.hiçbir ext özelliği olmayan düz 1 oyuncu. oyun zekası da sınırlı.
Amrabat listemizde son sırada olmalı.
fofana thuram ikilisi için bütün şartlar zorlanmalı, fofana çok zor ama olsun denenmeli.
Modern Balkan Turk'u tipi var. Cok mu merak ettin Recep?senin tipini merak ettim dogrusu
adamın bıyık şekli buModern Balkan Turk'u tipi var. Cok mu merak ettin Recep?
Normal biyik biraksin hemen isinirim. Ulke akp tayfadan cok cekti, benim sucum mu?
Limitleri atlamamak lazım 2 Eylül ideal.
Iyi bakalim, egitimi duzgun, iyi birine benziyor. Icraatleri iyi olsun herkesi severiz. "I love you hozaamm"i bile zamaninda sevdik sonucta.adamın bıyık şekli bu
videolarda normal duruyor
Kim diyor? Videolarda müthiş bir adamdı. Milli takımda bir maçında kötüydü ama takım olarak etkisizlerdi.Spertsyan diyorlar
X 2.sınıf duyumcu tayfa diyor ilgileniyomuşuzKim diyor? Videolarda müthiş bir adamdı. Milli takımda bir maçında kötüydü ama takım olarak etkisizlerdi.
ceza geliyorX 2.sınıf duyumcu tayfa diyor ilgileniyomuşuz
Sebep?Yusuf Yaziciyi belese bile almaya gerek yok.
Ve tabiki her zamanki gibi ilgilenen diğer takım kim dersin?Kim diyor? Videolarda müthiş bir adamdı. Milli takımda bir maçında kötüydü ama takım olarak etkisizlerdi.
Fb mi? Bir ara Ajax'a gidiyordu ama Rusya'dan oyuncu almak istemediği yazıldı sonra.Ve tabiki her zamanki gibi ilgilenen diğer takım kim dersin?
Yok. LazioFb mi? Bir ara Ajax'a gidiyordu ama Rusya'dan oyuncu almak istemediği yazıldı sonra.
Sebep?