Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferlerde kulüpten ziyade lig faktörü de çok etkili oluyor. Sen Şampiyonlar Ligi'nde oynayan, 30-40 milyon taraftara sahip koskoca Galatasaray'sın ama adam örneğin Premier Lig'de 16. sırada debelenen takıma gitmeyi tercih ediyor. Tek motivasyonu da Premier Lig'de oynayacak olmak.

Yoksa Avrupa'da "Galatasaray'dan daha büyük bir kulüp" diyebileceğin kulüp sayısı 15-20'yi geçmez. Hatta belki 15'i 20'yi bulmaz bile.
mentalitiye bağlı olarak bir ligin top seviye takımın sürekli rakip sahada oynayan bir takımdan ligin orta alt seviye takımına gidip kendi yarı alanından çok az çıkan takıma gidip başarılı olmak da zor.

bologna barış'a 20 mi veriyor o zaman barış 21'e inter'i hedeflemeli. gitmek için gitmemeli vasat takımlara topçularımız.

Uğur Karakullukçu: Galatasaray Sofyan Amrabat transferini ciddi olarak bitirmek istiyor. Okan Hoca'nın Amrabat ile Türkiye'de bir otelde bizzat kendisinin görüştüğünü biliyorum (yaklaşık 1 ay önce)

Burada Fiorentina'nın Zaniolo ile ilgilenmesi çok önemli. Rakam 3 aşağı 5 yukarı tutar mı bilmiyorum ama benim bildiğim Galatasaray bu takasta Amrabat + 10M Euro istiyor.

Amrabat + 10m = zaniolo işine okey miyiz?
Zaniolo'nun ederi benim gözümde minimum 25.000.000 € (o da geçen sezonu çok parlak geçirmediği için)

Peki Amrabat 15.000.000 € bonservis eder mi? Eğer eder diyorsanız, uygun bir anlaşma sayılabilir.

hoca kimi istiyorsa ok yav yapacak bir şey yok, bir bildiği vardır diyeceğiz
taraftar olarak neye burnumuzu soksak pişman olduk, amrabat h.o der geçeriz

okan buruk istiyormus

biz karışamayız

dursununda sucu yok bu durumda

23 yaş üzeri herhangi bir oyuncuya 4 senelik sözleşme yapan olursa o adama fırsat verilmemeli.oliviera kazığı hala ara ara batıyor.

Amrabat için 'acaba fazla düz mü kalır?' diye düşünenlerdenim ama defansif yönden beklentiyi karşılarsa, burada çoğu kişinin gönlündeki gibi en önemli özelliği topla kat etmek olan, defansif katkısı şüpheli biri yerine net tercih ederim. Her bakımdan 4/4 lük adamı bulup, ikna edip maliyetini göze almak da kolay değil.

Zaniolo için başka yağlı müşteri çıkmazsa, uygun şartlarla takas işi de iyi olur. Amrabat lafı geçtiği anda bu ihtimalden bahsetmiştim.

Zaniolo' nun satılamayıp yine kiralık filan uğraşılması yahut takımda kalması ihtimallerini düşünmek dahi istemem. Herifin burada gözü yok, olsa bile mevcut formasyonda ona uygun mevki yok. Mevki konusunda çoğu takım için sıkıntılı bir oyuncu zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt