Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancılarda net olmak lazım, kiradan dönmesi gereken yabancı yok. İlaveten Oliveira, Tete ve Zaha'nın bir daha dönmemek üzere şutlanması lazım.Kesinlikle öyle ne kadar erken bitirirsek şampiyon olmuş takımı o kadar güçlendirmiş oluruz süper kupa, play off ve lig hepsine birden kuvvetli bir son ŞAMPİYON girişi yapmamız lazım.
Olağanüstü bir kariyer hedefi gütmüyorsam, o yaşları da beklemezdim doğrusu. Çölde deve gütmüyorlar sonuçta; antrenmanlar filan da Avrupa kulüpleri kadar zorlayıcı değildir.Yalan yok futbolcu olsam 34-35 yaşlarında direk gider 3 sene keyfime bakardım sadece kendini düşünmüyordur ki sülalesine yetecek parayı kazanmayı hedefliyordur.
Dubois net olarak kalır hem sağ hem solu yedekleme açısından kalması kuvvetli ama Nelsson / Sanchez biri gidecek gibi yerine kimi alırız bilemiyorum.Yabancılarda net olmak lazım, kiradan dönmesi gereken yabancı yok. İlaveten Oliveira, Tete ve Zaha'nın bir daha dönmemek üzere şutlanması lazım.
1 Muslera
2 Nelsson
3 Sanchez
4 Köhn
5 Torreira
6 Mertens
7 Ziyech
8 Icardi
9 Sağ bek
10 Merkez orta saha
11 Ofansif orta saha
12 Kanat oynayabilen yedek forvet
Ziyech'e iyi teklif gelirse satılabilir
Köhn 8-12 arası teklif alırsa satılabilir
Nelsson'a iyi teklif gelirse satılabilir
Bu adamların yerini herhangi bir yerli dolduramayacağı için yabancı alınır.
14 olmasa bile en azından 13'e razı etmek lazımdı. Bir yabancı kanat daha yazamadım şuraya. Cenk Tosun, Erencan veya Bertuğ hamlesi yapıp kenara yabancı alırsak bir şey demem. Vinicius ve Bakambu kaç maç oynayıp kaç gol attı? Pek oynayamadılar zaten...
Dübür kalacaksa yabancı sağ bek almazlar, intihar olur. Stoperi 3 yerliden kuracağımızı sanmıyorum. Yer yokDubois net olarak kalır hem sağ hem solu yedekleme açısından kalması kuvvetli ama Nelsson / Sanchez biri gidecek gibi yerine kimi alırız bilemiyorum.
Benim tahminim böyle olacak alınan forvetin kanat özelliğide olacak en ideal böyle gözüküyor.Dübür kalacaksa yabancı sağ bek almazlar, intihar olur. Stoperi 3 yerliden kuracağımızı sanmıyorum. Yer yok
Erteletirsiniz hacıSüper kupa maçına 2 ay kaldı halen transfer yok böyle iş mi olur.
Sağ bek yedeği Kaan Ayhan, sol bek için yerli yedek alınacaktır diye düşünüyorum. Artı sağ bekte Barış, sol bekte Berkan bazı maçlarda oynatılabilir. İlaveten Kaan ve Barış sol bekte kullanılabilir. İlaveten Oğuz Aydın'ı kaçırmazsak basit maçlarda sağ-sol bek olarak ligde deneyebiliriz, fizik gücü iyi.Benim tahminim böyle olacak alınan forvetin kanat özelliğide olacak en ideal böyle gözüküyor.
1- Muslera
2- Sağ Bek(Bissaka)
3- Dubois
4- Sanchez
5- Köhn
6- Amrabat/Fofana
7- Torreira
8- Mertens
9- 10 numara
10- Icardi
11- Yedek kanat/forvet
12- Stoper/Zaha/Ziyech/?
Sağ bek yedeği Kaan'ı pek kabul etmiyorum idare eder ama yetmez bu sene net olarak aldatmasın ligdeki rakiplerin gücü çok zayıftı Prag maçlarında Kaan rezalet ötesiydi.Sağ bek yedeği Kaan Ayhan, sol bek için yerli yedek alınacaktır diye düşünüyorum. Artı sağ bekte Barış, sol bekte Berkan bazı maçlarda oynatılabilir. İlaveten Kaan ve Barış sol bekte kullanılabilir. İlaveten Oğuz Aydın'ı kaçırmazsak basit maçlarda sağ-sol bek olarak ligde deneyebiliriz, fizik gücü iyi.
Nelsson ve Kerem artık kısa vadede bizde misyon görmüyor sanırım. İkisi de demirbaş topçulardan. Gitmek istiyorlarsa adam akıllı ölçekte bir kulüp bulup aynı zamanda değerlerini ödetmeliler. Atıyorum Brentford veya şu Bologna tarzı saçma salak takımlara gitmemeliler. Yusuf Sarı'nın fizik gücü düşük ve açık alan topçusu ama Oğuz'dan büyük takım oyuncusu olabilir.Kerem'i 15'e yolladık Yusuf Sarı + Oğuz Aydın'ı toplam 8 m euro'ya çektik hem rotasyonu güçlendirdik hem de potansiyel ve farklı tarz 2 adam ekledik.
Gayet makul.
Ziyech' in kaldığını düşünürsek, Nelsson' un boşluğunu Kaan veya Emin' le doldurmak fikri acayip bir iş bilmezlik olur. Yine sağlam biri alınmalı oraya.Benim tahminim böyle olacak alınan forvetin kanat özelliğide olacak en ideal böyle gözüküyor.
1- Muslera
2- Sağ Bek(Bissaka)
3- Dubois
4- Sanchez
5- Köhn
6- Amrabat/Fofana
7- Torreira
8- Mertens
9- 10 numara
10- Icardi
11- Yedek kanat/forvet
12- Stoper/Zaha/Ziyech/?
Yusuf’u almak yerine Yunus’u kullanırdım. Avrupa görmüş Yunus’u denemek lazım.Kerem'i 15-20 arasına yollarsak Yusuf Sarı + Oğuz Aydın'ı toplam 8 m euro'ya çektik hem rotasyonu güçlendirdik hem de potansiyel ve farklı tarz 2 adam ekledik.
Gayet makul.
Yunus kalır zaten Oğuz + Yusuf rotasyona katılır.Yusuf’u almak yerine Yunus’u kullanırdım. Avrupa görmüş Yunus’u denemek lazım.
Bazen vedalaşmasını bilmek lazım bende gitmelerini çok istemiyorum ama kafaya koyduysa engellememek lazım.Nelsson ve Kerem artık kısa vadede bizde misyon görmüyor sanırım. İkisi de demirbaş topçulardan. Gitmek istiyorlarsa adam akıllı ölçekte bir kulüp bulup aynı zamanda değerlerini ödetmeliler. Atıyorum Brentford veya şu Bologna tarzı saçma salak takımlara gitmemeliler. Yusuf Sarı'nın fizik gücü düşük ve açık alan topçusu ama Oğuz'dan büyük takım oyuncusu olabilir.
Bir bölgede çok şişkinlik oldu mu bu oyuncuların performansı düşüyor. Oynama ihtimalini canlı tutmak lazım.Yunus kalır zaten Oğuz + Yusuf rotasyona katılır.