Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle öyle ne kadar erken bitirirsek şampiyon olmuş takımı o kadar güçlendirmiş oluruz süper kupa, play off ve lig hepsine birden kuvvetli bir son ŞAMPİYON girişi yapmamız lazım.
Yabancılarda net olmak lazım, kiradan dönmesi gereken yabancı yok. İlaveten Oliveira, Tete ve Zaha'nın bir daha dönmemek üzere şutlanması lazım.

1 Muslera
2 Nelsson
3 Sanchez
4 Köhn
5 Torreira
6 Mertens
7 Ziyech
8 Icardi
9 Sağ bek
10 Merkez orta saha
11 Ofansif orta saha
12 Kanat oynayabilen yedek forvet

Ziyech'e iyi teklif gelirse satılabilir
Köhn 8-12 arası teklif alırsa satılabilir
Nelsson'a iyi teklif gelirse satılabilir

Bu adamların yerini herhangi bir yerli dolduramayacağı için yabancı alınır.

14 olmasa bile en azından 13'e razı etmek lazımdı. Bir yabancı kanat daha yazamadım şuraya. Cenk Tosun, Erencan veya Bertuğ hamlesi yapıp kenara yabancı alırsak bir şey demem. Vinicius ve Bakambu kaç maç oynayıp kaç gol attı? Pek oynayamadılar zaten...

Yalan yok futbolcu olsam 34-35 yaşlarında direk gider 3 sene keyfime bakardım sadece kendini düşünmüyordur ki sülalesine yetecek parayı kazanmayı hedefliyordur.
Olağanüstü bir kariyer hedefi gütmüyorsam, o yaşları da beklemezdim doğrusu. Çölde deve gütmüyorlar sonuçta; antrenmanlar filan da Avrupa kulüpleri kadar zorlayıcı değildir.

Böyle para saçmaya devam ederlerse, hiç aklından geçirmeyen adamların da aklına gireceklerdir zamanla...

Yabancılarda net olmak lazım, kiradan dönmesi gereken yabancı yok. İlaveten Oliveira, Tete ve Zaha'nın bir daha dönmemek üzere şutlanması lazım.

1 Muslera
2 Nelsson
3 Sanchez
4 Köhn
5 Torreira
6 Mertens
7 Ziyech
8 Icardi
9 Sağ bek
10 Merkez orta saha
11 Ofansif orta saha
12 Kanat oynayabilen yedek forvet

Ziyech'e iyi teklif gelirse satılabilir
Köhn 8-12 arası teklif alırsa satılabilir
Nelsson'a iyi teklif gelirse satılabilir

Bu adamların yerini herhangi bir yerli dolduramayacağı için yabancı alınır.

14 olmasa bile en azından 13'e razı etmek lazımdı. Bir yabancı kanat daha yazamadım şuraya. Cenk Tosun, Erencan veya Bertuğ hamlesi yapıp kenara yabancı alırsak bir şey demem. Vinicius ve Bakambu kaç maç oynayıp kaç gol attı? Pek oynayamadılar zaten...
Dubois net olarak kalır hem sağ hem solu yedekleme açısından kalması kuvvetli ama Nelsson / Sanchez biri gidecek gibi yerine kimi alırız bilemiyorum.

Dubois net olarak kalır hem sağ hem solu yedekleme açısından kalması kuvvetli ama Nelsson / Sanchez biri gidecek gibi yerine kimi alırız bilemiyorum.
Dübür kalacaksa yabancı sağ bek almazlar, intihar olur. Stoperi 3 yerliden kuracağımızı sanmıyorum. Yer yok

Dübür kalacaksa yabancı sağ bek almazlar, intihar olur. Stoperi 3 yerliden kuracağımızı sanmıyorum. Yer yok
Benim tahminim böyle olacak alınan forvetin kanat özelliğide olacak en ideal böyle gözüküyor.

1- Muslera
2- Sağ Bek(Bissaka)
3- Dubois
4- Sanchez
5- Köhn
6- Amrabat/Fofana
7- Torreira
8- Mertens
9- 10 numara
10- Icardi
11- Yedek kanat/forvet
12- Stoper/Zaha/Ziyech/?

Benim tahminim böyle olacak alınan forvetin kanat özelliğide olacak en ideal böyle gözüküyor.

1- Muslera
2- Sağ Bek(Bissaka)
3- Dubois
4- Sanchez
5- Köhn
6- Amrabat/Fofana
7- Torreira
8- Mertens
9- 10 numara
10- Icardi
11- Yedek kanat/forvet
12- Stoper/Zaha/Ziyech/?
Sağ bek yedeği Kaan Ayhan, sol bek için yerli yedek alınacaktır diye düşünüyorum. Artı sağ bekte Barış, sol bekte Berkan bazı maçlarda oynatılabilir. İlaveten Kaan ve Barış sol bekte kullanılabilir. İlaveten Oğuz Aydın'ı kaçırmazsak basit maçlarda sağ-sol bek olarak ligde deneyebiliriz, fizik gücü iyi.

Kerem'i 15-20 arasına yollarsak Yusuf Sarı + Oğuz Aydın'ı toplam 8 m euro'ya çektik hem rotasyonu güçlendirdik hem de potansiyel ve farklı tarz 2 adam ekledik.

Gayet makul.

Son düzenleme:
Sağ bek yedeği Kaan Ayhan, sol bek için yerli yedek alınacaktır diye düşünüyorum. Artı sağ bekte Barış, sol bekte Berkan bazı maçlarda oynatılabilir. İlaveten Kaan ve Barış sol bekte kullanılabilir. İlaveten Oğuz Aydın'ı kaçırmazsak basit maçlarda sağ-sol bek olarak ligde deneyebiliriz, fizik gücü iyi.
Sağ bek yedeği Kaan'ı pek kabul etmiyorum idare eder ama yetmez bu sene net olarak aldatmasın ligdeki rakiplerin gücü çok zayıftı Prag maçlarında Kaan rezalet ötesiydi.

Dubois bu konuda iyidir hem sağ hem sol yedeği joker oyuncuları severim. Kaan, Berkan, Barış gibi yabancı bir jokere hayır demem 1 tane hakkımız gidecekse böyle bir adama gitsin.

Ne 16 yabancıyı ne 14 yabancıyı etkili kullanabildik. 12-16 arası görünen yabancılar hiç fayda sağlamadığı gibi bu senenin sonunu 8 yabancıyla getirdik. Yabancı transferinde artık leş atma şansımız yok.

Kerem'i 15'e yolladık Yusuf Sarı + Oğuz Aydın'ı toplam 8 m euro'ya çektik hem rotasyonu güçlendirdik hem de potansiyel ve farklı tarz 2 adam ekledik.

Gayet makul.
Nelsson ve Kerem artık kısa vadede bizde misyon görmüyor sanırım. İkisi de demirbaş topçulardan. Gitmek istiyorlarsa adam akıllı ölçekte bir kulüp bulup aynı zamanda değerlerini ödetmeliler. Atıyorum Brentford veya şu Bologna tarzı saçma salak takımlara gitmemeliler. Yusuf Sarı'nın fizik gücü düşük ve açık alan topçusu ama Oğuz'dan büyük takım oyuncusu olabilir.

1- Muslera
2- Sağ Bek(Bissaka)
3- Dubois
4- Sanchez
5- Köhn
6- Amrabat/Fofana
7- Torreira
8- Mertens
9- 10 numara
10- Icardi
11- Yedek kanat/forvet
12- Stoper/Zaha/Ziyech/?
Ziyech' in kaldığını düşünürsek, Nelsson' un boşluğunu Kaan veya Emin' le doldurmak fikri acayip bir iş bilmezlik olur. Yine sağlam biri alınmalı oraya.

Yedek kanat/forvet değil de forvet/10 numara hibridi daha mantıklı olur. Okan Hoca 10 numara yerine SS tipinde oyuncuları tercih ediyor zaten.

Zaha' yı elden çıkarmak da zannedildiği kadar kolay olmayacaktır. Tesadüfen izlediğim bir videoda, Erden Bey Zaha' yı 3 yıllığına 21 milyon maliyetle transfer etmenin ne kadar mantıklı bir iş olduğunu anlatmış. Sponsor filan pek aklıma yatmıyor; kimse o sponsor, Zaha yerine başka biri için de öder 3 milyonu...

Bu sene açık ve net söylüyorum yabancı kuralı bize yarar Okan hocamızın yerlilere dokunuşunu düşünürsek fenerde de İsmail Kartal gitti illa ki yerli oyuncularda belli başlı düşüşler olacak.

21/22 sezonu İsmail Kartal ile İrfan iyi bir performans sergilemiş Jesus ile beraber tekrardan çökmüştü yerlilerde buna benzer bir sıkıntı yaşayabilirler.

O yüzden yerli konusunda daha fazla güçlenmek lazım özellikle aidiyet hissedebilen ve başarıya aç yeni oyuncuları aramıza almak lazım.

Bu sene en büyük farkı böyle yaratabiliriz hem beşiktaş hem de Trabzonspor'da yerli kalitesi yok fenerde yabancı hoca yerli oyuncu faktörü var tüm ibre bizden yana olur.

Zaha'dan işin doğrusu bizim için cacık bile olmaz bence bu saatten sonra. Kimyası tutmadığı gibi sezon sonunda iyice Babel'e bağlamıştı, motoru yaşlandıkça daha iyi gitmez kanat oyuncusunun. Piyasası varken çok ısrar etmeden makul bir bedelle hemen şutlanmasında fayda görüyorum. 9 gole aldanmamalıyız.

Nelsson ve Kerem artık kısa vadede bizde misyon görmüyor sanırım. İkisi de demirbaş topçulardan. Gitmek istiyorlarsa adam akıllı ölçekte bir kulüp bulup aynı zamanda değerlerini ödetmeliler. Atıyorum Brentford veya şu Bologna tarzı saçma salak takımlara gitmemeliler. Yusuf Sarı'nın fizik gücü düşük ve açık alan topçusu ama Oğuz'dan büyük takım oyuncusu olabilir.
Bazen vedalaşmasını bilmek lazım bende gitmelerini çok istemiyorum ama kafaya koyduysa engellememek lazım.

Onların yerine yeni kanlar yeni heyecanlar gerekir bizim takımda değişmemesi gereken 5 tane demirbaş adam var.

Omurgayı koruduktan sonra eklemeler çıkarmalar yapılabilir.

Muslera
xxx - xxx - Abdülkerim - xxx
Torreira - xxx
xxx - xxx - Barış
Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt