Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bölgede çok şişkinlik oldu mu bu oyuncuların performansı düşüyor. Oynama ihtimalini canlı tutmak lazım.
3 kulvar var her türlü süre alacaklar zaten Şampiyonlar ligi formatı değişti orada 2 play off + 8 maç + muhtemelen son 32 oynarız toplamda 12 maç oynayacağız.

36 + 12 + 7 + 1 = 56 maç olabilir.

Bu sene açık ve net söylüyorum yabancı kuralı bize yarar Okan hocamızın yerlilere dokunuşunu düşünürsek fenerde de İsmail Kartal gitti illa ki yerli oyuncularda belli başlı düşüşler olacak.

21/22 sezonu İsmail Kartal ile İrfan iyi bir performans sergilemiş Jesus ile beraber tekrardan çökmüştü yerlilerde buna benzer bir sıkıntı yaşayabilirler.

O yüzden yerli konusunda daha fazla güçlenmek lazım özellikle aidiyet hissedebilen ve başarıya aç yeni oyuncuları aramıza almak lazım.

Bu sene en büyük farkı böyle yaratabiliriz hem beşiktaş hem de Trabzonspor'da yerli kalitesi yok fenerde yabancı hoca yerli oyuncu faktörü var tüm ibre bizden yana olur.
İş yapacak yerliyi mevkisinden bağımsız olarak almakta fayda var. Fener'de Ferdi, İsmail ve İrfan dışında yarım Müldür var. İrfan şu performansın üzerine çıkamaz sanırım.Gerisi işe yaramaz adamlar.

Derinlik olarak yerli sayımız Yunus ve Emin döndüğünde belirgin şekilde lehimize olacaktır. Oğuz gibi potansiyelli adamları toplamak şart.

İş yapacak yerliyi mevkisinden bağımsız olarak almakta fayda var. Fener'de Ferdi, İsmail ve İrfan dışında yarım Müldür var. İrfan şu performansın üzerine çıkamaz sanırım.Gerisi işe yaramaz adamlar.

Derinlik olarak yerli sayımız Yunus ve Emin döndüğünde belirgin şekilde lehimize olacaktır. Oğuz gibi potansiyelli adamları toplamak şart.
İşte yerlileri toplarsak tüm güç elimizde olur hem rakibin elini kolunu bağlı hale getiririz.

Bunu dedim diye eleştirenler vardı ama gerçekler gün yüzü gibi ortadaydı kupada devam etsek 2 tane Trabzon maçı oynayıp yıpranacaktık ya da aynı şekilde 2 tane yüksek Liverpool maçı oynasak yine ciddi sekteye uğrardık.

Asıl hedefin bu sene olduğundan bahsetmiştim doğru rotasyon kurgusunu sağlamak gerekiyor şüphe olmamalı çünkü çok fazla maça çıkacağız herkes kendini hazır tutmalı.

Kaan ile 3 kulvar gitsek 3 kulvarada veda ederdik o yüzden her mevkiyi yedekleyebilen adamlar olmalı ki 3 kulvarda sonuna kadar gidip başarılı olalım. Bu sene ümitliyim umarım transferde sıçıp batırmayız.

Bunu dedim diye eleştirenler vardı ama gerçekler gün yüzü gibi ortadaydı kupada devam etsek 2 tane Trabzon maçı oynayıp yıpranacaktık ya da aynı şekilde 2 tane yüksek Liverpool maçı oynasak yine ciddi sekteye uğrardık.

Asıl hedefin bu sene olduğundan bahsetmiştim doğru rotasyon kurgusunu sağlamak gerekiyor şüphe olmamalı çünkü çok fazla maça çıkacağız herkes kendini hazır tutmalı.
12 yabancı +14 yerli kuralı olduğu için rotasyonu ve derinliği yerli oyuncularla oluşturmalıyız..

Karagümrük ve Ankaragücü kupada yarı final gördüler ama lig sonunda küme düştüler. Emanet sağ ve sol beklerle Liverpool vs çekseydik iş facia olurdu.

Bu sene açık ve net söylüyorum yabancı kuralı bize yarar Okan hocamızın yerlilere dokunuşunu düşünürsek fenerde de İsmail Kartal gitti illa ki yerli oyuncularda belli başlı düşüşler olacak.

21/22 sezonu İsmail Kartal ile İrfan iyi bir performans sergilemiş Jesus ile beraber tekrardan çökmüştü yerlilerde buna benzer bir sıkıntı yaşayabilirler.

O yüzden yerli konusunda daha fazla güçlenmek lazım özellikle aidiyet hissedebilen ve başarıya aç yeni oyuncuları aramıza almak lazım.
Alınabilecek adamlar da belli ve bir elin parmakları kadar bile değil; işine yarayana yapışacaksın.

Dün Abdülkerim, önceki gün Barış transferlerine veryansın edenler yine başladılar ona buna çöp çekmeye; ''Anadolu takımlarından oyuncu alınmaz'' ezberini matah bir şey sanan goygoycular. Alınacak adam var alınmayacak adam var; Abdülkerim ve Barış tutmasalardı da hata olmazdı ama mesela Yiğit ve Tarık' tan hiçbir şey olmayacağı en baştan o kadar belliydi ki. Sanki alınan yabancılarda çok yüksek yüzde yakalanıyor?! En sağlam görülen Zaha' nın 3 yılda alacağı 21 milyon, eldeki bütün yerli oyuncuların toplam bonservis ve maaş miktarını katlar; karşılığını verebilecek mi?..

Okan hocaya bu sene için 2 şampiyonluk filan vermeleri lazım açık ve net söylüyorum 102 puan almak imkansıza yakın bir işti üstüne 17/17 yapmak daha büyük imkansızlıktı.

Boey satıldı sağ beksiz devam ettik sol bek transferi 1.5 ay sonra geldi.

Aurier
Ndombele
Oliveira
Viniscius(Güven duyulamaz bir forvet sağolsun Paşa'ya attı)

Kerem(formsuz)
Icardi(fiziken iyi değil aynı zamanda sakatlığı var)
Demirbay(Aralık-Ocak-Şubat iyiydi ama son haftalar kötüydü)
Ziyech(Nisana kadar yoktu)
Zaha(Bir var bir yok)
Tete(Skora katkısı hiç yok)

Dursun sportif AŞ’nin başına Terim hamlesiyle gelebilir. Umarım Terim bu işlere girmez. Bizim taraftar Terim ismini duyunca Erden Timur’u unutabilir.

Dybala hayalimdi ama çok zor görüyorum halen. Griezmann da imkansız bence. Giovani Lo Celso işine fit oluruz gibi.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alınabilecek adamlar da belli ve bir elin parmakları kadar bile değil; işine yarayana yapışacaksın.

Dün Abdülkerim, önceki gün Barış transferlerine veryansın edenler yine başladılar ona buna çöp çekmeye; ''Anadolu takımlarından oyuncu alınmaz'' ezberini matah bir şey sanan goygoycular. Alınacak adam var alınmayacak adam var; Abdülkerim ve Barış tutmasalardı da hata olmazdı ama mesela Yiğit ve Tarık' tan hiçbir şey olmayacağı en baştan o kadar belliydi ki. Sanki alınan yabancılarda çok yüksek yüzde yakalanıyor?! En sağlam görülen Zaha' nın 3 yılda alacağı 21 milyon, eldeki bütün yerli oyuncuların toplam bonservis ve maaş miktarını katlar; karşılığını verebilecek mi?..
Süper lig başlığını takip edenler zaten kimin iyi futbolcu kimin kötü futbolcu olduğunu bilen insanlar ama gerisi pek takip etmediği için yerli diye sallayıp tutabiliyorlar işe yaramaz diyenlerde vardır o yüzden çok takılmamak lazım.

Abdülkerim'i Konyaspor maçlarını izlerken full takip ediyordum net alınmalı demiştim kaçarsa hata yapacağımızıda söylemiştim çünkü İlhan Palut ve Konyaspor o sezon özelinde full önde oynuyordu Abdülkerim 40-50 metreye çıkıyordu ve başarılı oldu kaçırmamak gerekiyordu ki doğrusunu yaptık.

Ama Kasımpaşa'dan hiçbir zaman oyuncu almamak gerek çünkü oyun sistemleri yok sürekli hoca değiştiriyorlar o yüzden oradan alınan oyuncular büyük takımlarda hiçbir zaman iş yapmıyor tonla oyuncu satmışlardır ama oyuncular hep beklenti altında kalmıştır.

Rizespor'dan Emirhan'ı mümkün değil almam ama Yusuf Sarı ve Oğuz Aydın gayet iyi takımlarda iyi sistemlerle mücadele ettiler net olarak kaçırmamak lazım.

Alanyaspor başlarda sistem bulamamışken ilerleyen zamanda baskın futbol oynarken Oğuz hem dar alan hem de çizgi oyuncusu olarak inanılmaz oyun görüşü var.

Doğru oyuncuyu aldığın sürece büyük katkı alırsın.

Yalan yok futbolcu olsam 34-35 yaşlarında direk gider 3 sene keyfime bakardım sadece kendini düşünmüyordur ki sülalesine yetecek parayı kazanmayı hedefliyordur.
Ben futbolcu olsam Talisca gibi takılır, 20'li yaşların başında bile giderdim.

34-35 yaşıma kadar hayvan gibi para kazanıp keyfime bakardım.

Kariyer işini çok da umursamamak lazım. Messi-Ronaldo falan değilsen, futbolu bıraktıktan sonra unutulup gidiyorsun zaten. Kimse takmıyor. Mühim olan nerede daha fazla para kazandığın.

Torreira ve Amrabat olacaksa alınması gereken profil çok skorer bir oyuncu zaten. Ya da Mertens devam eder işte.

Ben futbolcu olsam Talisca gibi takılır, 20'li yaşların başında bile giderdim.

34-35 yaşıma kadar hayvan gibi para kazanıp keyfime bakardım.

Kariyer işini çok da umursamamak lazım. Messi-Ronaldo falan değilsen, futbolu bıraktıktan sonra unutulup gidiyorsun zaten. Kimse takmıyor. Mühim olan nerede daha fazla para kazandığın.
Chelsea'de Oscar vardı kariyerinin en iyi yıllarında Çin'e gitmişti acaba dönüp keşke Arapları bekleseydim diyor mudur 7 senede kazandığını 2 yılda kazanabilirdi hem de en azından şartları Çin'e göre daha iyidir. :asd:

Bir tane dayısı olmadı be adamın, Erden Timur un. Kimse tutmadı kolundan.

Dybala hayalimdi ama çok zor görüyorum halen. Griezmann da imkansız bence. Giovani Lo Celso işine fit oluruz gibi.

1717547956430.webp

Süper lig başlığını takip edenler zaten kimin iyi futbolcu kimin kötü futbolcu olduğunu bilen insanlar ama gerisi pek takip etmediği için yerli diye sallayıp tutabiliyorlar işe yaramaz diyenlerde vardır o yüzden çok takılmamak lazım.

Abdülkerim'i Konyaspor maçlarını izlerken full takip ediyordum net alınmalı demiştim kaçarsa hata yapacağımızıda söylemiştim çünkü İlhan Palut ve Konyaspor o sezon özelinde full önde oynuyordu Abdülkerim 40-50 metreye çıkıyordu ve başarılı oldu kaçırmamak gerekiyordu ki doğrusunu yaptık.

Ama Kasımpaşa'dan hiçbir zaman oyuncu almamak gerek çünkü oyun sistemleri yok sürekli hoca değiştiriyorlar o yüzden oradan alınan oyuncular büyük takımlarda hiçbir zaman iş yapmıyor tonla oyuncu satmışlardır ama oyuncular hep beklenti altında kalmıştır.

Rizespor'dan Emirhan'ı mümkün değil almam ama Yusuf Sarı ve Oğuz Aydın gayet iyi takımlarda iyi sistemlerle mücadele ettiler net olarak kaçırmamak lazım.

Alanyaspor başlarda sistem bulamamışken ilerleyen zamanda baskın futbol oynarken Oğuz hem dar alan hem de çizgi oyuncusu olarak inanılmaz oyun görüşü var.

Doğru oyuncuyu aldığın sürece büyük katkı alırsın.
KP dan Yasin alınsın isterim. 2006 doğumlu ve A takımla 60 pro maça çıkmış durumda. Fiziği sağlam, bariz bir defosunu da görmedim. Solbek ve sol stoper yedeği.

Hatta Gökhan Gül' ü de beğeniyorum ama Kaan ve Berkan varken ona girmezler, yabancı da alınacak.

Torreira neden saf 6 numara gibi düşünülüyor 8'de de çok rahat oynar hatta keşke 4-3-3'e dönsek Torreira - Amrabat - Fofana gibi bir oyun yapısı kurup ön bölgeyi tamamen sert bıraksak.

Torreira - Amrabat - Fofana
xxx - Icardi - Barış​

Lemina seri nzonzi 3 lüsü gibi olur zor gol atar bu 3 lüyle takım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt