Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın becerilerini yorumlamak için değil - ben şahsen goygoyundayım o konuda. yalan yok çok garip duruyor :D
Oda onun tarzıdır abi 😂 ama bilmiyorum erden Timur’dan saha etkili olacak gibi bi izlenim aldım ben böyle gömülen adamlar iyi oluyor genelde mesela erden Timur da geldiğinde bu derece etki edeceğini bilmiyorduk

adam iki yönlü 8 değilki - tam bir 6 ve defansif 8

bizim derdimiz zaten kalabalık ofansta top yapan ortasaha . yani uzun toplara gebe kalıyor gibi durum olur endişem var gene.

torreira 8 deniyecek desem, onda da tam anlamında o meziyet yok.

bana sorarsan 30 yaşında yüksek maliyetli dybalayada gerek yok- taraftarın sinirini söndürmek için maaş bütçesine yük bindiriyorsun. velevki zahada kaldı - naısl olacak?

ilk olarak Thuram/Fofana tarzı 8 ler denenmeli - çok zor ama denenmeli. Okan hoca ona göre gene amrabat diyorsa eyvallah amrabat olsun bir şey diyemem. hocanın kararı / sorumluluğu der geçerim.

amrabat alırsan baya baya Hagi lazım ofansif ortasaha olarak çünkü.

edit: he bak CL maçları için harikulade. sen az mağlubiyet alırsan bu sana para ve tur olarak dönebilir ki bu epeyde önemli . Ama ligde çok kısır oluruz.

bu heriflerde hayvan gibi para harcayacak - hatta thuram/fofana diyroum onları bile deneyebilirler - hakikaten çok para harcayacaklar çünkü. alavere dalavareye ihtiyaçları kalmayabilir kadrolarına öyle eklentileri yaparlarsa - sonuçta ismail dangalağı olmayacak kenarda
dogru

Oda onun tarzıdır abi 😂 ama bilmiyorum erden Timur’dan saha etkili olacak gibi bi izlenim aldım ben böyle gömülen adamlar iyi oluyor genelde mesela erden Timur da geldiğinde bu derece etki edeceğini bilmiyorduk
Ahmet çok değişik birisin. Seni favorilerimin arasına aldim

Günaydın

Bademleri aranızdan çıkarın

durumlardan bağımsız - Erden Timur'un oyuncuyu ve ailesini iknası ve ilgisinin yarattığı kozumuz yok.

o en büyük dezavantaj olur transferde.
yaw 4er 5er maaş verip getirmeye çalışacaklar işte

dursun kendini kanıtlamaya çalışıp 3e 5e bakmayıp transfer yapıp ağzımıza sıçıp kaçacak

yemin ederim keşke hiç transfer yapmasak kimse de ayrılmasa

Amrabat, dybala, awb, griezmann, fofana..bu isimlerin hepsi hayal, bilinçli şekilde ortaya atılıyor bizi uyutmak için

Gelecek topçular : Yusuf erdoğan, de roon, 25-26 yaşlarında vasat oyuncu ve kronik 1-2 transfer daha yapıp yaz sezonunu kapatırız

Erden Timur zaten adama ayrıca teşekkür ediyor (herkese ediyor tabide) sonuçta vasıflı adamdır - dengeli ortamı sağlar - onada eyvallah - kimse transfer gurusu değil sonuçta bahsettiğimiz insanlardan.

Tek zorluğu Erden Timur'dan sonra Icardı - Torreira vs gibi isimler en başta terslemez umarım.

eminimki ET zaten gerektiğinde devreye dışardanda girecektir.

dursun kendini kanıtlamaya çalışıp 3e 5e bakmayıp transfer yapıp ağzımıza sıçıp kaçacak
bu ve florya proejsi işlerindeki yapılabilecek hata ve izlenebilecek kötü yol ilerisi için geri adım olur.

Erden Timur eminimki mecbur olmasaydı bu pozisyona getirmezdi kendini. Ki n doğrusunuda yaptı. Yönetim içindeyken yönetime aykırı davranmak yakışık iş değil - bunu hep hatırlatırlar adama.

şu an başkanlık adaylığı için çalışacak en rahat pozisyonda.

negatif etkisi tabiiki olacak üzerimizde - zaten kendide dedi - şu kafayı değiştirelim giden 1 2 şampiyonluk olsun diye. orda belli etti zaten kendi yol haritasını.

biraz canımız sıkılabilir ama bu işin sonunda güleceğiz. Eminim.

Mesela Torreira amrabat olursa artısı şu olur Mertens en basitinden orta sahayada gel demezsin adama ileride daha çok pozisyon bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt