Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teteyi şimdi 7-8e birine satsak dursun başarısı mı olacak. Bugün erden kazığı oluyor ya.

Futbolda 22 yaşındaki potansiyelli adamlara 1 senelik transfer kafasıyla bakamayız.
Bugün 35milyona satılan boey neredeyse 1 milyona okutulacaktı yav ne anlatıyorsunuz.
2-3 sene bu çocuklara sabredeceksin. 24 yaşındaki barış mevcut kafaya göre geçen sene 3-5 veren varsa gönderilmeliydi dimi.

Hikaye anlatmayalım.

12 yabancı kontenjanı varken, kanatlarda güvenilir net yabancımız bile olduğu şüpheliyken 10-11 yabancıyı peşinen rahatça buluyorsak Tete'ye yer yok gibi duruyor. Sınırsız yabancı olsaydı, ya da işte 15-16 falan olsaydı e hadi genç, bir sezon daha tutalım falan derdik. O zaman da tartışılırdı gerçi bulduğu şansları nerdeyse hiç kullanamamış, nerdeyse hiç ışık vermemiş bir oyuncu için ama en azından bir mantığı olurdu. İstisna bir durum olan Boey gibi olabilir derdik bir ihtimal.

Muslera-en az 1 stoper-1 sağ bek-Köhn-Torreira-En az 1 merkez orta saha-Mertens-1 on numara-Ziyech-Icardi-1 yedek santrafor... Bunlarla bile 11 yabancı oldu. Şimdi 12. yabancı hakkı için atıyorum bir güvenilir yabancı stoper yedeği tutmak, ya da Ziyech gibi soru işareti bir adam varken 1 daha güvenilir kanat bulundurmak gibi opsiyonlar varken Tete elde tutulur mu? Ya da diyelim sakat Zaniolo'ya iyi teklif gelmedi, yaptığın yatırımı düşünürsen onu mu tutarsın Tete'yi mi? Ya da Zaha'ya kayda değer bir bonservis ödeyen çıkmadı. Onu yok pahasına tazminatla falan kovmaya mı çalışırsın Tete'yi mi 5m'a satarsın? Zaniolo/Zaha/Tete'den ikisi GİTMEK ZORUNDA yani...

Ben de isterim genç oyuncuyu biraz olsun parlatalım, ya kullanalım ya da çok daha iyi rakamlara satalım AMA 12 yabancı ve eldeki kadro profiliyle bu imkansız gibi. İlkay Gündoğan'ı alsak yukarıda saydığım yabancı 10 numara iptal olsa bile o açılan kontenjanı Tete'den yana kullanmam. Eğer çok umutluysan oynayabileceği ve daha önemlisi piyasa yapabileceği bir yere kiralamak bile daha mantıklı 3-5m bonservis almak yeterli gelmiyorsa... Maaşından dolayı o da zor gerçi... Maaşını biz ödeyeceksek o da manasız olur...

arakadaşlar - olan oldu. bunları unutalım demiyorum ama geri dönüş yok , önümüze bakmak lazım.

Hatipoğlu bir şekilde bu işi becerebilirse , Erden Timur başkanadayı olduğunda tutarak üzerine koymuş oluruz.

zaman sabretme zamanı artk.

Amrabat işi olacak gibi ya - bu kadar dilleniyorsa vardır bir gelişmesi.

Zaniolo = Amrabat + para gibi denklemde aslında harcamadan kazanark iş yapmış oluyorsun. hesap kitapta fena değil. ama ne bileyim kafamda oturtamıyorum. 2 tane 6 ile oynama planı hoşuma gitmiyor.

Petrolul Ploieşti'de Mehmet Topal dönemi​

Romanya Süper Ligi ekiplerinden Petrolul Ploieşti, teknik direktörlük görevi için eski milli futbolcu Mehmet Topal ile anlaştı.
Romanya'da 1924 yılında kurulan ve bu yıl 100’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayan Petrolul Ploieşti, teknik direktörlük görevine Mehmet Topal’ı getirdi.

Kulüp yöneticisi Cristian Fogarassy, İstanbul’da 2 gündür süren görüşmelerin ardından Mehmet Topal’ı ikna etti ve genç teknik direktör ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Romanya ekibi, yarın anlaşmayı resmi olarak duyuracak. Mehmet Topal ve ekibi, cuma günü Romanya’ya gidecek ve pazar günü düzenlenecek imza töreniyle resmi imzayı atacak.

Amrabat işi olacak gibi ya - bu kadar dilleniyorsa vardır bir gelişmesi.

Zaniolo = Amrabat + para gibi denklemde aslında harcamadan kazanark iş yapmış oluyorsun. hesap kitapta fena değil. ama ne bileyim kafamda oturtamıyorum. 2 tane 6 ile oynama planı hoşuma gitmiyor.
Orta sahayi iki yönlü oynuyabilecek bir orta saha lazım, amrabat cok garantici bi orta saha geri pas yan pas adam ileri girmeyi hiç düşünmüyor hücum hiç aklında yok buda beni düşündürüyor cano

Orta sahayi iki yönlü oynuyabilecek bir orta saha lazım, amrabat cok garantici bi orta saha geri pas yan pas adam ileri girmeyi hiç düşünmüyor hücum hiç aklında yok buda beni düşündürüyor cano
adam iki yönlü 8 değilki - tam bir 6 ve defansif 8

bizim derdimiz zaten kalabalık ofansta top yapan ortasaha . yani uzun toplara gebe kalıyor gibi durum olur endişem var gene.

torreira 8 deniyecek desem, onda da tam anlamında o meziyet yok.

bana sorarsan 30 yaşında yüksek maliyetli dybalayada gerek yok- taraftarın sinirini söndürmek için maaş bütçesine yük bindiriyorsun. velevki zahada kaldı - naısl olacak?

ilk olarak Thuram/Fofana tarzı 8 ler denenmeli - çok zor ama denenmeli. Okan hoca ona göre gene amrabat diyorsa eyvallah amrabat olsun bir şey diyemem. hocanın kararı / sorumluluğu der geçerim.

amrabat alırsan baya baya Hagi lazım ofansif ortasaha olarak çünkü.

edit: he bak CL maçları için harikulade. sen az mağlubiyet alırsan bu sana para ve tur olarak dönebilir ki bu epeyde önemli . Ama ligde çok kısır oluruz.

bu heriflerde hayvan gibi para harcayacak - hatta thuram/fofana diyroum onları bile deneyebilirler - hakikaten çok para harcayacaklar çünkü. alavere dalavareye ihtiyaçları kalmayabilir kadrolarına öyle eklentileri yaparlarsa - sonuçta ismail dangalağı olmayacak kenarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt