Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.743
- 18.555
- 1.113
Ulan acaba hiç transfer yapmasak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teteyi şimdi 7-8e birine satsak dursun başarısı mı olacak. Bugün erden kazığı oluyor ya.
Futbolda 22 yaşındaki potansiyelli adamlara 1 senelik transfer kafasıyla bakamayız.
Bugün 35milyona satılan boey neredeyse 1 milyona okutulacaktı yav ne anlatıyorsunuz.
2-3 sene bu çocuklara sabredeceksin. 24 yaşındaki barış mevcut kafaya göre geçen sene 3-5 veren varsa gönderilmeliydi dimi.
Hikaye anlatmayalım.
Lan
Sana Paul karacan vereyimRodrigo de Paul isterun
IstememSana Paul karacan vereyim
Orta sahayi iki yönlü oynuyabilecek bir orta saha lazım, amrabat cok garantici bi orta saha geri pas yan pas adam ileri girmeyi hiç düşünmüyor hücum hiç aklında yok buda beni düşündürüyor canoAmrabat işi olacak gibi ya - bu kadar dilleniyorsa vardır bir gelişmesi.
Zaniolo = Amrabat + para gibi denklemde aslında harcamadan kazanark iş yapmış oluyorsun. hesap kitapta fena değil. ama ne bileyim kafamda oturtamıyorum. 2 tane 6 ile oynama planı hoşuma gitmiyor.
adam iki yönlü 8 değilki - tam bir 6 ve defansif 8Orta sahayi iki yönlü oynuyabilecek bir orta saha lazım, amrabat cok garantici bi orta saha geri pas yan pas adam ileri girmeyi hiç düşünmüyor hücum hiç aklında yok buda beni düşündürüyor cano
Haklısın hocamBu nasıl bi öneri rtaş![]()