Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.666
- 23.014
- 1.698
Burada bir mesaj sezdim
Giden gider kalan sağlar bizimdir mesaji mi acaba..
Gözünden bişey kaçmıyor üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada bir mesaj sezdim
Giden gider kalan sağlar bizimdir mesaji mi acaba..
2,75m indiriyo, bende istemezdim
Umrunda degildir, bu parayi bidaha göremez oturup parasini alir keyfine bakar
son 2 yılın tek cenk ergün transferi32 yaşında kariyeri biter kendi bileceği iş. Şu kontratın sıkıntı olacağı ilk günden belliydi hangi akla himzet 4 yıllık kontrat verdiler akıl izan almıyor.
ulen sahneye bak - ayakta kopuş modundaFree from desire çalarak konuşup anlassaniza olm adamla. Bunu da biz mi söyleyelim
Nabza göre şerbet rtasulen sahneye bak - ayakta kopuş modunda
"Sergio naber knka? Dru dur dur nakarat geliyor....*zıplamalar etmeler*"
sonrasında
"kanka şu telifi al git be - bak havamız bozulmasın"
hatipoğluna bir CV çakman lazım bence - orjinal iş planlamalrı potansiyeli görüyorum net şekildeNabza göre şerbet rtas
Herif bitik zaten, futbolu kafada birakmis32 yaşında kariyeri biter kendi bileceği iş. Şu kontratın sıkıntı olacağı ilk günden belliydi hangi akla himzet 4 yıllık kontrat verdiler akıl izan almıyor.
Hocanın pasör 8 istediğini kim nereden çıkardı ? Adan Toreira'yı 8 e atıp 6 ya orta sahayı süpürecek bir adam istediği çok belli. Geçen sene Vecino bu sene Amrabat bu profillere çok uyuyor.
Oynattığı pres oyununda zaten 6 ve 8 in direncli ve top kapma markaj özelliklerinin iyi olması gerekiyor. Hücum işini öndeki 4 lu ve bekler ile çözeceğiz.
Sergio oynadığı zaman onun sertlikteki zayıflığını Rashica ile kapatıyorduk ama bu sene Keremin zayıflığını kapatan olmadı.
Gecen sene herkes Fred gibi bir oyuncu isterken ben Melo gibi uzun paslari iyi sert çirkef bir 6 numaranın gelmesinden yanaydım ve fikrim hala değişmedi.