Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Sergio öyle bitkin bir mod bıraktı üstümde sanki zaten 4 senedir burda gibi yıldırdi. Mesela bak musleraya sanki hala 3. Yılında gibi hissettiriyor.

Free from desire çalarak konuşup anlassaniza olm adamla. Bunu da biz mi söyleyelim
ulen sahneye bak - ayakta kopuş modunda
"Sergio naber knka? Dru dur dur nakarat geliyor....*zıplamalar etmeler*"

sonrasında

"kanka şu telifi al git be - bak havamız bozulmasın"

Hocanın pasör 8 istediğini kim nereden çıkardı ? Adan Toreira'yı 8 e atıp 6 ya orta sahayı süpürecek bir adam istediği çok belli. Geçen sene Vecino bu sene Amrabat bu profillere çok uyuyor.

Oynattığı pres oyununda zaten 6 ve 8 in direncli ve top kapma markaj özelliklerinin iyi olması gerekiyor. Hücum işini öndeki 4 lu ve bekler ile çözeceğiz.

Sergio oynadığı zaman onun sertlikteki zayıflığını Rashica ile kapatıyorduk ama bu sene Keremin zayıflığını kapatan olmadı.

Gecen sene herkes Fred gibi bir oyuncu isterken ben Melo gibi uzun paslari iyi sert çirkef bir 6 numaranın gelmesinden yanaydım ve fikrim hala değişmedi.

8 değil 6 alacaksak alabileceğimiz adamlar aşağı yukarı belli Amrabat kötü transfer olmaz ayağı bir tık kütüktür ama defansif yönden açığı kapatır. Daha ofansif oyun oynayacağımız zaman da Demirbay'ı kullanırız. Gönül ister ki Fofana gibi daha komple bir oyuncu alalım ama pek oluru yok gibi duruyor bu işin.

Bizde torreira var. Hucum bolgesiyle baglanti saglayacak bi herif almamiz gerekirken neden amrabat

Torreirayi 8e koyma israrini anlamiyorum

Hocanın pasör 8 istediğini kim nereden çıkardı ? Adan Toreira'yı 8 e atıp 6 ya orta sahayı süpürecek bir adam istediği çok belli. Geçen sene Vecino bu sene Amrabat bu profillere çok uyuyor.

Oynattığı pres oyununda zaten 6 ve 8 in direncli ve top kapma markaj özelliklerinin iyi olması gerekiyor. Hücum işini öndeki 4 lu ve bekler ile çözeceğiz.

Sergio oynadığı zaman onun sertlikteki zayıflığını Rashica ile kapatıyorduk ama bu sene Keremin zayıflığını kapatan olmadı.

Gecen sene herkes Fred gibi bir oyuncu isterken ben Melo gibi uzun paslari iyi sert çirkef bir 6 numaranın gelmesinden yanaydım ve fikrim hala değişmedi.

Ben Torreira yı 8 de göremiyorum

Amrabat + 10 m euro = Zaniolo takası konuşuluyor.

Normalde Amrabatı istemiyordum fakat bu teklifi kabul ederdim. 10m paranın içinden Goncalo Franco'yu alırdım ortasaha işini kapatırdım.

-Muslera
-Transfer (Sağ bek)
-Köhn
-Davinson
-Nelson
-Torreira
-Transfer (Orta saha)
-Mertens
-Transfer (10 numara)
-Ziyech
-İcardi
-Transfer (Forvet)

Transferlerin aşağı yukarı böyle olacağını ve Kerem'in satılacağını varsayarsak bizim kanat rotasyonu çok daralıyor. O boşluğu yusuf sarı vs dolduramaz o yüzden 10 numaraya ya da forvete alacağımız adamın kanat özelliğinin olması mühim.

Bunlarin getirecekleri oyunculardan bir hayir gelmez.

Kadro korunsun sadece sag bek gelsin yeter.

Bu seneyi feda edelim gerekirse ama Dursun o koltuktan inmeli.

Zaniolo için amrabat +10 milyon mu bu yaşanırsa eğer dursun özbek ölene kadar başkan olsun

İki tane orta saha ( 6-8 ) artık neyse.
Bir sağ bek , bir yedek forvet toplam 4 transfer harici yapılan transfer zarar olarak geri döner .
4 transfer yeterlidir, fırsat transferi sol bek belki ama belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt