Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vakit geldi başkanım

qi5ymtz.gif

Cenk ergün rabiot un annesiyle görüşürse rabiotu alırız ama şöyle bir tablo ile :asd:

Rabiot h.o diyelim mi o vakit
3 gün öncenin haberi

Sporting Director Cristiano Giuntoli is predicted to submit a two-year proposal with a salary of almost €7 million per season to Rabiot soon with assurances of game-time as promised by the new coach.

7 milyon teklif etmis Juve Rabiota. Brüttür heralde o. Demek oluyor ki getrimek icin 4-5 net vermemiz gerekecek.

günay,kaan,aurier,apo,davi,ross,kazımcan,köhn,dubua,angel,tor,sergio,midsjo,rashica,yusuf,mertens,mata,ikardi,sefer,ndomb,dbay,tete,ziyech,zaha,bakambu,eyüp,carlos,zaniolo

Bak gencolar harici 28 adam saydım

Günay-haliyle süre bulamadı,biri istiyoruz dese anında satarsın

Aurier- yazmaya gerek yok postalandı

Ross-aldın kiraladın gittiği yerde pek oynamadı bu yaz şutlamaya çalışacaz

Kazımcan-kiralandı,tekrar yollamaya çalışıcaz

Dubua-aldın 1 sene sonra kiralık yolladın

Angel-aldın 3 ay sonra bileti kesildi devre arası yolladın

Sergio-1 seneden sonra yollamaya çalıştın gitmedi,yine yollamaya çalışacaksın

Midsjo-aldın yetersizdi sezon sonu postaladın

Yusuf-yazmaya gerek yok şutlamak için dua ediyo kulüp

Mata-aldın pek katkı almadın,sözleşmesini de uzatmadın

Sefer-aldın hemen devre arası postaladın

Ndomb-yazmaya gerek yok sezon bitti hemen şutladın

Tete-aldın katkı veremedi,devre arası biraz iyi teklif gelse hemen gönderecektin brezilyaya,şimdi yine göndermeye çalışacaksın

Zaha-katkı verdi ama istenen seviyede değildi,devam etmek istemediğimiz çok net

Bakambu-hemen postaladın 6 ay da

Eyüp-süre bile veremedin kiralık yollayacaksın

Carlos-sezon bitti hemen şutladık

Zaniolo- gitmek istedi ama kalmak istese de biz göndermek isteyecektik sanki

18 oyuncu saydım,bunların tutmadığı zaten senin kulüp olarak satmandan,kiralık göndermenden,kiralık geldiyse tekrar anlaşmak istememenden belli elde net veri var

3te 2si zaten net olarak tutmamış,kalan diğer 10 oyuncu içinde de son zamanlarda skor yapan ziyechle sezon ortası biraz kıpırdanan demirbay,biri istese veriyim diyeceğin köhn var
Buda omurgamızın ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor.Kimler geliyor geçiyor hala omurga götürüyor gemiyi.Gerisi resmen teferruat modunda.

3 gün öncenin haberi

Sporting Director Cristiano Giuntoli is predicted to submit a two-year proposal with a salary of almost €7 million per season to Rabiot soon with assurances of game-time as promised by the new coach.

7 milyon teklif etmis Juve Rabiota. Brüttür heralde o. Demek oluyor ki getrimek icin 4-5 net vermemiz gerekecek.
Yukarıya maliyeti attım zaten bonservisi veronica teyzeye verecegimiz komisyon ucreti olarak sayarsak belhanda maliyetine getiririz. :asd:

bu cenk rabiotu almaya giderken
telefonları kapatıp rabiotun anasıyla iki gün otelde geçirir
karı bunu bi güzel sarmalar 10 milyon maaş 5 senelik bağlar yollar

Dünya futbol tarihinin en tehlikeli birinci kadini Wanda Nara ikincisi ise Veronique Rabiot.

Erden Timur Wanda Nara'yi 2 dakikada aile kadini yapmisti.

Veronik ablayi fanatik cimbomlu yapardi bos mukavele imzalanirdi

Valla hiç bir beklentim yok umutsuzum iyi transferler yaparsak çok şaşırırım, amrabat benim beklentimin çok üzerinde hatta gelirse sevinirim, erdenin gidişinden dolayı saçma sapan bir transfer dönemi bekliyorum. Umarım yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt