- 3 Haziran 2015
- 54.144
- 62.258
- 3.963
Freed from Oliveira olsak keske
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sacma zaten. Bu sekilde yine set oyununu oynayamayiz. Sadece pres yaptirirsin bu orta sahaya..Bizde torreira var. Hucum bolgesiyle baglanti saglayacak bi herif almamiz gerekirken neden amrabat
Torreirayi 8e koyma israrini anlamiyorum
anlasan sana hocam derdikBizde torreira var. Hucum bolgesiyle baglanti saglayacak bi herif almamiz gerekirken neden amrabat
Torreirayi 8e koyma israrini anlamiyorum
Polyanna ahmet okanOda onun tarzıdır abiama bilmiyorum erden Timur’dan saha etkili olacak gibi bi izlenim aldım ben böyle gömülen adamlar iyi oluyor genelde mesela erden Timur da geldiğinde bu derece etki edeceğini bilmiyorduk
Erden Timur’un geldiği sezon kimsenin böyle beklentisi varmıydı varsa bile 3-5 kişinin vardır zaha tere mesela gelirken uçup kaçıyorduk burada içimizde patladılar benim Şuan yaptığım polyannacılık değil ben dereyi görmeden paçayı sıvamıyorum bi görelim bakalım neler olucak dün bir girdim erden Timur başlığına fener şampiyon olsun hayırlı olsun yok transfer yapmayalım şampiyon belli doğmamış çocuğa don biçiliyor yani abi bu tarz düşünmeyi mantıksız buluyorum mesela erden başkanı seviyorum ama yeri illaki bir gün dolar Fatih terimin yeri dolmadı mı doldu Okan buruk geldi mesela burası Galatasaray yapılanlar her ne kadar yanlış olsada aslolan her zaman GalatasarayPolyanna ahmet okan
Bence düşüncesi o zaten mesela Mertens defansada gelmesine rağmen goller attı asistler yaptı bu adamı sadece hücuma yönelik kullansak skor katkısı dahada artar meselaValla ben de amrabat toreira ikilisinin fazla defansif kalacağını düşünüyorum ama hoca ısrarla istiyorsa ön tarafın skor üreteceğinden emin olması lazım bi sene daha gelen yabancılardan falso yeme lüksümüz yok...
Tete muhtemelen ya satılır ya kiralanır. Kiralandığı yerde patlama yapıp parasını da çıkarabilir bu kötü yatırım anlamına gelmiyor ki.12 yabancı kontenjanı varken, kanatlarda güvenilir net yabancımız bile olduğu şüpheliyken 10-11 yabancıyı peşinen rahatça buluyorsak Tete'ye yer yok gibi duruyor. Sınırsız yabancı olsaydı, ya da işte 15-16 falan olsaydı e hadi genç, bir sezon daha tutalım falan derdik. O zaman da tartışılırdı gerçi bulduğu şansları nerdeyse hiç kullanamamış, nerdeyse hiç ışık vermemiş bir oyuncu için ama en azından bir mantığı olurdu. İstisna bir durum olan Boey gibi olabilir derdik bir ihtimal.
Muslera-en az 1 stoper-1 sağ bek-Köhn-Torreira-En az 1 merkez orta saha-Mertens-1 on numara-Ziyech-Icardi-1 yedek santrafor... Bunlarla bile 11 yabancı oldu. Şimdi 12. yabancı hakkı için atıyorum bir güvenilir yabancı stoper yedeği tutmak, ya da Ziyech gibi soru işareti bir adam varken 1 daha güvenilir kanat bulundurmak gibi opsiyonlar varken Tete elde tutulur mu? Ya da diyelim sakat Zaniolo'ya iyi teklif gelmedi, yaptığın yatırımı düşünürsen onu mu tutarsın Tete'yi mi? Ya da Zaha'ya kayda değer bir bonservis ödeyen çıkmadı. Onu yok pahasına tazminatla falan kovmaya mı çalışırsın Tete'yi mi 5m'a satarsın? Zaniolo/Zaha/Tete'den ikisi GİTMEK ZORUNDA yani...
Ben de isterim genç oyuncuyu biraz olsun parlatalım, ya kullanalım ya da çok daha iyi rakamlara satalım AMA 12 yabancı ve eldeki kadro profiliyle bu imkansız gibi. İlkay Gündoğan'ı alsak yukarıda saydığım yabancı 10 numara iptal olsa bile o açılan kontenjanı Tete'den yana kullanmam. Eğer çok umutluysan oynayabileceği ve daha önemlisi piyasa yapabileceği bir yere kiralamak bile daha mantıklı 3-5m bonservis almak yeterli gelmiyorsa... Maaşından dolayı o da zor gerçi... Maaşını biz ödeyeceksek o da manasız olur...
hala şu 2 karaktersiz maşayı takip edip adam yerine koyanlar varANK ile Nevzat şov başladı.
Artık Eylül’e kadar karşılıklı aşık gibi atışırlar.
dursun başkanım üstün karizmasıyla rabiot'un annesini ikna edecek.Rabiot annesinden ayrildi mi
Listenin tamamı şu şekil takılıyorbct
manav
yakub
nev
a.n.k
emre
Yasaklanmalı