Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.590
- 39.476
- 3.293
@Ahmet Kolap Çıplak foto atmak yasak
Bahane arıyor gibi geldi bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ahmet Kolap Çıplak foto atmak yasak
12+3,5 bonservis demedim tayyaremin boyutu dedim@Ahmet Kolap : Tete 12+3.5 bonus karşılığı palmeirasta .. Gerceklesmezse çıplak foto atarım foruma diyor
fazla defansif adam oynatıyoruz diye %100 çok az gol yiyecegiz diye bir durum yok yeriz hatta hucum oynattıgımızdan fazlasını ama %95 çok az gol atacagımız bir gerçek. En iyi savunma hücümdur desturuyla devam edelim.Matematiksel olarak 108 puanla şampiyonlukta mümkün 36 gol atıp yemezsen başarabilirsin.
Hadi inş. Şu iki ileri bir geri senaryosundan gına geldi.bu sene kapatıyoruz
Gscsozluk zamanı gibi.Konuya transfer haberi okuyalım diye giriyoruz. Lakin P boyları konuşuluyor.
tabaklarda görünmez kabaklar var. onları yiyorlar.Bu yönetim her gün yemek yiyor da tabaklarda bir şey yok ne yiyorlar merak ettim
Zenginlerin yediği yemekler nasıl bir şey acaba
Abi bırakmaz diyordum bırakmasınada kızdım ulan Galatasaray bu ya deseydi ya ben bırakmıyorum taraftar var arkamda gücü yeten bıraktırsın diye taraftarı arkasına alsa ne dursun kalırdı ne metinPolyannasin iste rts, ugrasma. Dun erden birakmicak göreceksiniz diyordun![]()
YerindeBappe ve davies hamlelerimizi nasil buluyorsun
Kafalarina gore kimse mesaj duzenlemiyor, varsa bir sikayetin bunu adminlere belirtirsin burada dram cikartma.Anlamadığım şey forumdaki yöneticiler kafalarına göre mesaj siliyorlar düzenliyorlar. Çok enteresan kafa yapısındılar cidden.
Ediyoruz onu da siliyorsunuz. Bu durumdan birçok kişi de şikayetçi zatenKafalarina gore kimse mesaj duzenlemiyor, varsa bir sikayetin bunu adminlere belirtirsin burada dram cikartma.
Begenmiyorsaniz cozum basit?Ediyoruz onu da siliyorsunuz. Bu durumdan birçok kişi de şikayetçi zaten
aynenBegenmiyorsaniz cozum basit?