Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.585
- 39.462
- 3.293
Dumfries kanat beki. Köhn de kanat beki. 2 ofansif bek + 2 defansif orta saha planı olabilir.
Dumfriesin gelme ihtimaliyle Hakimi'nin gelme ihtimali şu an aynı bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dumfries kanat beki. Köhn de kanat beki. 2 ofansif bek + 2 defansif orta saha planı olabilir.
Sal beni@Ahmet Kolap : Galatasaray'ın yeni sağ beki Emerson Royal.. Başkası gelirse üstsüz foto atarım
Sal beni
İroni heralde kral?Bizde zaha var sterling kim aw
@Kolpa Kemal Kürek den soğumamı neden istiyorsun??Seni bu kötü aliskanligindan kurtaracagim bu şekilde kolpadan soğutup tertemiz bir sayfa açacağız sana..
Ocampos'u ben isterim. Temposu yüksek domuz gibi adam. Baırş Alper'in daha teknik olanı.İroni heralde kral?
Sterling niye TR'ye gelsin yav saçma sapan bir laf.
Zaha giderse Ocampos nasıl olur sence?
Ben o kadar yukarıda görmüyorum kendisini.Dumfriesin gelme ihtimaliyle Hakimi'nin gelme ihtimali şu an aynı bence
dursun nasıl yedirdi herkese erden timurun istifasını
1 gün geçti ve kimsenin umurunda değil artık!
ulan beeee içim yanıyor
intikam soğuk yenen bir yemektirdursun nasıl yedirdi herkese erden timurun istifasını
1 gün geçti ve kimsenin umurunda değil artık!
ulan beeee içim yanıyor
Karaktersiz futbolcularımız olsaydı haklısın derdim. Hiç bir şey olmaz. Yeterki maaşlar düzenli ödensin ve takımı bozmayalımKızmayın ama bir dinleyin.
Muhtemelen Erden Timur olayından sonra bizim takımdaki sıkıntı daha fazla ayyuka çıkacak. Gelecek sezon ben 10. hafta da falan lige havlu atacağımızı düşünüyorum. Bir adamın etkisi ile olacak mı diyenler olabilir. Arkadaşlar Kelebek etkisi diye bir kavramı unutuyoruz. Gelecek sezon Avrupa potası için son haftlarda mücadele edeceğimizi düşünüyorum. İki sezondur yakaladığımız ivme "içerideki hainler" tarafından maalesef kaybettirildi.
Arkadaşlar
fofana için ho diyebiliriz
27Ünsal da bilgi olur. Vardır bir bildiği.
Forma numarası belli mi?