Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sterling koşarak kalça acayip dısari cikiyor. Baya dolgun izlemesi keyifli gözümü pır pır kanat gorür

dursun nasıl yedirdi herkese erden timurun istifasını

1 gün geçti ve kimsenin umurunda değil artık!

ulan beeee içim yanıyor

Şu liseli mantığını klüpten söküp atmazsak bu dinazorlar daha çok erden timurlar yer

Hoş artık Galatasaray lisesi öğrencileri arasında epeyce kuş mevcut

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kızmayın ama bir dinleyin.
Muhtemelen Erden Timur olayından sonra bizim takımdaki sıkıntı daha fazla ayyuka çıkacak. Gelecek sezon ben 10. hafta da falan lige havlu atacağımızı düşünüyorum. Bir adamın etkisi ile olacak mı diyenler olabilir. Arkadaşlar Kelebek etkisi diye bir kavramı unutuyoruz. Gelecek sezon Avrupa potası için son haftlarda mücadele edeceğimizi düşünüyorum. İki sezondur yakaladığımız ivme "içerideki hainler" tarafından maalesef kaybettirildi.

Kızmayın ama bir dinleyin.
Muhtemelen Erden Timur olayından sonra bizim takımdaki sıkıntı daha fazla ayyuka çıkacak. Gelecek sezon ben 10. hafta da falan lige havlu atacağımızı düşünüyorum. Bir adamın etkisi ile olacak mı diyenler olabilir. Arkadaşlar Kelebek etkisi diye bir kavramı unutuyoruz. Gelecek sezon Avrupa potası için son haftlarda mücadele edeceğimizi düşünüyorum. İki sezondur yakaladığımız ivme "içerideki hainler" tarafından maalesef kaybettirildi.
Karaktersiz futbolcularımız olsaydı haklısın derdim. Hiç bir şey olmaz. Yeterki maaşlar düzenli ödensin ve takımı bozmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt