Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasitsa Vibe aldım elemandan. Hatta ondan daha iyisi

lille de en begendigim isimdi bu sezon .
*peak sezon performansi -kismen *fonseca *effect benim neznimde.dogru sistem de ve taktik de saha da konumlandirdi ve de verim aldi.

topla ilerlemeyi seven bir tarzi ,direkt skoru dusunmeye odak yapmasi dikkatimi cekmisti,
invert tandansli yetenekli oyuncu. eksi olarak ,bazen ayaginda gerektiginden fazla top tutuyor, bazi anlar da topla iki uc kisiyi gecme fantazisi dolayli kaptirdigi da oluyor(bizdeki hasan sas misali) .

begeni bazli velhasil - bizde gormeyi isteyecegim tipolojilerden.

cikisi >> 15 m civaridir tahminim....<< 2026 da sozlesme bitimi.

rasyonel olarak dusuncem ise ; italya ligine gecis yapmasi olasi .
juventus olma ihtimali yuksek,,, tahminim chiesa dan cikacaklari yonunde.
tarzi dolayli tam da *motta nin sevecegi tipolojiler den.

saygi ve selamlar

Neden United'in çöplerini bize doldurmaya çalışıyorsun

neyin peşindesin
hqdefault.jpg

plnin bitik çöpleri süper ligi mesken tuttu bir tane iş yapan yok. almayın.

Zaha fena değilmiş. Torreira ya yakın
Zaha'yı soru işareti yapan Mayıs'tan beri sakat olmasıydı. Transfer edildikten sonra doğru dürüst süre alabilir duruma gelmesi 2,5 ay sürdü.

Kendini haksiz cikarmak icin baya ugrasiyosun gibi

Teteyle zaha oynamis da nolmus
Ee ben ne diyorum? Önceki sezon doğru dürüst performans vermemiş oyuncu transfer etme riskine girmemek gerek diyorum, örnek olarak da bunları gösteriyorum. Anladıktan sonra fikir yürütmek gerek.

Ocak ayında afrika kupası var ve Fas ev sahipliği yapacak...Ziyech ve amrabat en az 1 ay olmazlar ve yine ölümüne oynarlar sakatlık olma ihtimali de var..

Ozellikle ligde yine çok çok az hata yapmamız gereken bir sezon oynayacağız gibi duruyor..Böyle bir sezonda en önemli mevkindeki adamdan en az 1 ay yararlanamamak büyük sıkıntı olur ki 2027 de yine varmış bu lanet turnuva.. 3 yıllık sözleşme yapsan 2 sezonda kafadan 1 ay yok zaten Ocak ayları...

Zaha'yı soru işareti yapan Mayıs'tan beri sakat olmasıydı. Transfer edildikten sonra doğru dürüst süre alabilir duruma gelmesi 2,5 ay sürdü.

Önceki sezon doğru dürüst performans vermemiş oyuncu transfer etme riskine girmemek gerek diyorum, örnek olarak da bunları gösteriyorum. Anladıktan sonra fikir yürütmek gerek.
Tamam o zaman ust duzey ligden hem 2700 dk oynayip hem de performans veren oyuncu alalim

Kelle başı 35 milyon bonservisi de cebinden verirsin

Ocak ayında afrika kupası var ve Fas ev sahipliği yapacak...Ziyech ve amrabat en az 1 ay olmazlar ve yine ölümüne oynarlar sakatlık olma ihtimali de var..

Ozellikle ligde yine çok çok az hata yapmamız gereken bir sezon oynayacağız gibi duruyor..Böyle bir sezonda en önemli mevkindeki adamdan en az 1 ay yararlanamamak büyük sıkıntı olur ki 2027 de yine varmış bu lanet turnuva.. 3 yıllık sözleşme yapsan 2 sezonda kafadan 1 ay yok zaten Ocak ayları...
yaz ayında yapılması planlanıyor o kupa

Kodumun andavallari sanki bir seyir zevki varmış gibi bir de her sene yapmaya başladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt