Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sterling yatmaya gelir gelirse adam zaten mental yönden sıkıntılı bizim ligi pek sallayacağını zannetmiyorum. Delle Ali gibi olur sonu

Dostum ben hangi oyuncuların gidip hangilerinin kalacağını bilmiyorum. Okan hoca muhtemelen biliyordur. Okan hocanın kadro planı, istediği oyuncu profili nedir, scout ekibinin elinde hangi oyuncuların verileri var, hangi oyucuncuların menajerleriyle görüşüldü, vs bunları bilmiyorum. Bunları bilmeden isim alamazsın ama adı ve mevkisi değişse de profil olarak Fofana kalibresinde 4 oyuncu almamız gerek. 4'ünün bonservisine bütçe yetmezse 2sini alır, 2sini opsiyonlu kiralarsın.

Son düzenleme:
GPT9OnLW0AE6df7

@Samet Nalbant gel lan buraya

Sterling net olarak 10,8 milyon euro alıyor. 3 sene daha sözleşmesi var yani 32 milyon euro toplam alacağı garanti.

Mourinho'dan pahalıya gelir, akıl ve mantık işi değil. Fener'in konuşulduğu üzere çok fazla sükseli isim alacağını düşünmüyorum. Keşke şu Matic'i falan getirse Mou da biraz keyiflensek.

Ndombele ye katılıyorum bir tek geriye kalan hiç bir dediğine katılmıyorum. Ayrıca konu 2700 üstü dakika alandan buralara getirdin. Söylediğin kriter genellenemez.
Bu sene Manchester da Bruno Fernandes bile zor götü kurtardı. Amrabat bize uygun profildir değildir o başka konu ama Amrabat kötü bir oyuncu değil.
Zaha ve Ziyech geldiğinde forumda değildim, transfer edildiklerinde çok büyük beklentim olmadı. Zaha'dan daha fazlasını bekliyordum ama sakatlık+sözleşme uzatılmamış olması işkillendiriyordu beni.

Bu sezon son 2 sezonun toplamından daha çetin geçecek ve tüm hamleler net olmalı. Bu şekilde ikili tartışma gereksiz uzuyor, benim fikrim bu.

Amrabat, hem şikecilerin muhtemel kadrolarını geçip 5. yıldızı takmak, hem de CL'de bir sonraki tura çıkmak için ilk 11 seviyesinde bir oyuncu değil. 14 yabancı hakkı olsa hamle ve rotasyon için alınır. Bundan bağımsız olarak Kuzey Afrikalı futbolcular bende -1'le başlıyor değerlendirmeye.

Sterling kesin gelir turkiyeye

Ingiliz

29 yasinda

Gecen sezonu fena gecirmemis

Para istiyorsa araplardan yillik 30-40 alir

Dele alli gibi kafayi siyirmadiysa turkiye uzeri aktarma bile yapmaz

Tudor hocamız sneijder dombilisini gönderdiğinde bittik biz demiştin ben sana sakin ol ve plana güven demiştim zımba gibi takım olmuştuk

Şimdi de diyorum ki ikardiciğimiz giderse yerine de şörlot gibi biri gelirse çok daha iyi oluruz

Şu Ali koç tekrar başkan seçilene kadar sterling, son falan geleceğine inansınlar enayiler

Asış bombayı aziz yıldırım seçilemezse bu Ali koç ve acunun kucağına bırakacak gibi kaos kokusu alıyorum eğleneceğiz :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ismi geçen oyunculardan rahatsızım

Torreira neden saf 6 numara gibi düşünülüyor 8'de de çok rahat oynar hatta keşke 4-3-3'e dönsek Torreira - Amrabat - Fofana gibi bir oyun yapısı kurup ön bölgeyi tamamen sert bıraksak.

Torreira - Amrabat - Fofana
xxx - Icardi - Barış​
amrabatlı senaryoda onu düşünüyorumda abi torreirada topla pıtır pıtır özgüvenli giden adam değilki - çok nadir . şutu zayıf .

adam epik bir kademe ve kesme uzmanı.

Spor gecesi atmosferinde anladığım Amrabat bitme noktasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt