Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.487
- 9.051
- 1.203
Sterling yatmaya gelir gelirse adam zaten mental yönden sıkıntılı bizim ligi pek sallayacağını zannetmiyorum. Delle Ali gibi olur sonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereden baksan net 15-20 milyon maaşı var sözleşmesinin bitmesine de 3 yıl var daha.Erinç bilican: fenevbahçe rahem sterlingi bitirme noktasına getirmiş.
herif chelseanin en fazla kazanan oyuncuları arasındaydı bi ara yaw.
alkol alıp mı çıkıyorsunuz bu yayınlara abi.
Dostum ben hangi oyuncuların gidip hangilerinin kalacağını bilmiyorum. Okan hoca muhtemelen biliyordur. Okan hocanın kadro planı, istediği oyuncu profili nedir, scout ekibinin elinde hangi oyuncuların verileri var, hangi oyucuncuların menajerleriyle görüşüldü, vs bunları bilmiyorum. Bunları bilmeden isim alamazsın ama adı ve mevkisi değişse de profil olarak Fofana kalibresinde 4 oyuncu almamız gerek. 4'ünün bonservisine bütçe yetmezse 2sini alır, 2sini opsiyonlu kiralarsın.isim alalım
Zaha ve Ziyech geldiğinde forumda değildim, transfer edildiklerinde çok büyük beklentim olmadı. Zaha'dan daha fazlasını bekliyordum ama sakatlık+sözleşme uzatılmamış olması işkillendiriyordu beni.Ndombele ye katılıyorum bir tek geriye kalan hiç bir dediğine katılmıyorum. Ayrıca konu 2700 üstü dakika alandan buralara getirdin. Söylediğin kriter genellenemez.
Bu sene Manchester da Bruno Fernandes bile zor götü kurtardı. Amrabat bize uygun profildir değildir o başka konu ama Amrabat kötü bir oyuncu değil.
Tudor hocamız sneijder dombilisini gönderdiğinde bittik biz demiştin ben sana sakin ol ve plana güven demiştim zımba gibi takım olmuştuk
amrabatlı senaryoda onu düşünüyorumda abi torreirada topla pıtır pıtır özgüvenli giden adam değilki - çok nadir . şutu zayıf .Torreira neden saf 6 numara gibi düşünülüyor 8'de de çok rahat oynar hatta keşke 4-3-3'e dönsek Torreira - Amrabat - Fofana gibi bir oyun yapısı kurup ön bölgeyi tamamen sert bıraksak.
Torreira - Amrabat - Fofana
xxx - Icardi - Barış
lan belhanda danası geldiTudor hocamız sneijder dombilisini gönderdiğinde bittik biz demiştin ben sana sakin ol ve plana güven demiştim zımba gibi takım olmuştuk
Şimdi de diyorum ki ikardiciğimiz giderse yerine de şörlot gibi biri gelirse çok daha iyi oluruz
Hocam a güvenismi geçen oyunculardan rahatsızım
İlk 1-2 yıl iyiydi sonra sapıttılan belhanda danası geldi