Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocamızın istediği adam çok net Griezmann'dır keşke imkan olsada düşse ama mümkün değil.
son dünya kupasında oyun görüşü olarak messiden bi eksiği yoktu desem abartmış olmam herhalde yaw.

acayip bi herif, birine yüksek maaş verilecekse bu profilde adamlar olmalı ama dediğin gibi mümkün değil

Amrabat-Torreira ikilisi avrupa icin dogru bir ikili olabilir ama lig icin fazla defansif olur. Oraya ya playmaker biri alinmali ya da dribblingci biri.
Çok defansif gözükebilir ama geriden oyun kurma konusunda sıkıntı yaratmaz. Pres oyunu daha iyi olur Torreira'nın oraya atılması ile bir de bu sene yaşadığımız temel sıkıntı olan orta saha geçirgenliği ve sol bek arkasına atılan toplarda o sıkıntılar yaşanmaz. Bu durumda beklenen hücum katkısını beklerden alabiliriz diye düşünüyorum. Amrabat benim ilk tercihim olmaz ama hocanın düşündüğü bu olabilir.

Alalım

rabat fasın başkenti degil mi? amrabat rabatlı mı demek?

Amrabat'ın topla arası iyi değil. Onun uzmanlığı top kapma, sertlik, alan savunması ve süpürücülük. Başka da bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Gözlerim kanadı 🫠
TAzyZyqHrUefnF_izyTchA.jpg

Amrabat'ın topla arası iyi değil. Onun uzmanlığı top kapma, sertlik, alan savunması ve süpürücülük. Başka da bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

katiliyorum, bence sorun birazda torreira, yanlis anlasilmasin cok begeniyorum genel olarak, ama ne tam bir 6 nede tam bi 8, onun icin yanina uyacak profili bulmak biraz zor, 8 numara koysan yanina iki sezondur oldugu gibi orta saha bos ve direncsiz kalacak, amrabat gibi 6 koysan yanina cok kabiz ve ofansif katki 0 olacak, Fofana gibi adam olur olursa, ama en iyisi 3 lü ortasaha ya dönmek bence

bu mourinho başarısız olsa
bugün ilk kim görüştü kavgası
ilk kim görüşmedi kavgasına döner

bunların hepsi birbirinden ego

amrabatın aradığımız adam olup olmadığına ben de emin değilim ama dursunun daha iyisini getirip getiremeyeceğinden daha da emin değilim

DÖ: Yarınki ziyarete(CB) gelmesin, yüzünü bile görmek istemiyorum demiş Hatipoğlu vasıtasıyla.
via Haluk

Haluklar: Dursun özbek son basın açıklamasından sonra cumhurbaşkanı ziyaretine gelmesin yüzünü bile görmek istemiyorum demiş. Et ile ilgili

ayaklar baş olmuş nasıl 1 dönem ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt