- 11 Haziran 2015
- 39.337
- 27.705
- 2.083
Muslera
Zeki Ramos Abdülkerim Acuna
Torreira W.Carvalho
Y.Sarı Mertens Zaha
Manaj
torreira olmamış
kiralık verelim
dursun baskanıma yakısır bir planlama olacaktır şüphesiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Torreira W.Carvalho
Y.Sarı Mertens Zaha
Manaj
son dünya kupasında oyun görüşü olarak messiden bi eksiği yoktu desem abartmış olmam herhalde yaw.Hocamızın istediği adam çok net Griezmann'dır keşke imkan olsada düşse ama mümkün değil.
Çok defansif gözükebilir ama geriden oyun kurma konusunda sıkıntı yaratmaz. Pres oyunu daha iyi olur Torreira'nın oraya atılması ile bir de bu sene yaşadığımız temel sıkıntı olan orta saha geçirgenliği ve sol bek arkasına atılan toplarda o sıkıntılar yaşanmaz. Bu durumda beklenen hücum katkısını beklerden alabiliriz diye düşünüyorum. Amrabat benim ilk tercihim olmaz ama hocanın düşündüğü bu olabilir.Amrabat-Torreira ikilisi avrupa icin dogru bir ikili olabilir ama lig icin fazla defansif olur. Oraya ya playmaker biri alinmali ya da dribblingci biri.
Gözlerim kanadı![]()
Muslera
Torreira W.Carvalho
Y.Sarı Mertens Zaha
Manaj
Amrabat'ın topla arası iyi değil. Onun uzmanlığı top kapma, sertlik, alan savunması ve süpürücülük. Başka da bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
CB ?DÖ: Yarınki ziyarete(CB) gelmesin, yüzünü bile görmek istemiyorum demiş Hatipoğlu vasıtasıyla.
via Haluk
Reis ziyaret
DÖ: Yarınki ziyarete(CB) gelmesin, yüzünü bile görmek istemiyorum demiş Hatipoğlu vasıtasıyla.
via Haluk