- 26 Ocak 2021
- 35.256
- 33.877
- 2.233
Chatgpt ye icardiyi mi sordun lan
@Emre Zeytinli

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyleyse zaten diyecek birşey yok. Yaşayıp gorecegizBilerek yapıyor bana göre kampa geç gelmek için
"Naci Liboş" kullanıcı adıyla yapılan yorumlar genellikle olumsuz bir tona sahip. 410 ve 440. sayfalar arasında yapılan yorumlarda, transfer sürecine ve takımın genel durumuna dair eleştiriler dikkat çekiyor. Özellikle yönetim ve transfer politikaları konusunda memnuniyetsizlik ifade ediliyor. Takım gelecek sezonu 7. bitireceğine dair iddialarda bulunuyor.Chatgpt ye icardiyi mi sordun lan@Emre Zeytinli
Şimdi rahatladım işte, teşekkürler.fb bu sene clye katılır
biz eleniriz
Hayrı bir de Erden Timur sonuçta ortadan yok olmadı hala istedikleri zaman buluşabilir, konuşabilir. Tamam kızmış olabilir, üzülmüş olabilir ama bu yüzden gitmek isteyeceğini falanda hiç sanmıyorum.Icardi olayı diye birşey yok herif en fazla Instagram hesabını duzenliyordur fazla kafaya takiyorsunuz herşeyi.
bunu yaşayacaksın dursun bunu yaşayacaksın!!!!
Umarım yanılırım ama o noktaya gelinmesini kaçınılmaz görüyorum. Mertens, Zaha, Ziyech, Dubois dan birileri gitmeliydi ki eksik olan mevkiler yabancı oyuncularla tamamlanabilsin. An itibariyle, sağbek, 10 ve santrfor olarak doğru transferler yapıldığı anda Dubois, Zaha ve Mertens' ten daha gerekli adam olacak mesela; yedek olarak bile düşünülebilecek yerli oyuncu yok piyasada. O dediğim transferler yapılmayacaksa zaten geçmiş olsun; para harcamayıp, sezonu 'nadas' şeklinde geçir daha iyi...O halde Mertensi sutlamak gerekecek daha dinamik ama aynı zamanda skorer Bir 8/10 lazım çünkü bu takıma. BLAS olabilir
chatgptye sorsana olmabi bu zeki uzundurukan niye adam akıllı isim vermiyor 20 senedir hep ucuk isimleri getiriyor önümüze
Okan hep bir yeri kuru bırakıyormusŞimdi rahatladım işte, teşekkürler.
En fazla tepki veriyordur, gidiyorsa nereye gidiyor bilelim?Kerem ıslıklandı diye 2-3 maç taraftara tavır takınan adamın şöyle bir rezaletten sonra tepkisiz kalacağını düşünüp profilini düzenliyor vs demek kendini kandırmaktan başka bişey değildir
Link varmi spaceErinç Bilican: "Geçen sene Amrabat Galatasaray'a gelmeyi kabul etmişti Manchester United devreye girince iş bozuldu."