Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Bahanesi de hazir pasamin artik Eylul gibi katilir takima

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde Mertensi sutlamak gerekecek daha dinamik ama aynı zamanda skorer Bir 8/10 lazım çünkü bu takıma. BLAS olabilir2 tane yabancı 6-8 mantıksız olur planlamada çünkü 12 yabancılı bir senaryoda.
Nereye sutluyon daha yeni uzattık diyor kendisi.O halde Mertensi sutlamak gerekecek daha dinamik ama aynı zamanda skorer Bir 8/10 lazım çünkü bu takıma. BLAS olabilir
Limitler yakında açıklanır ona göre daha net konuşuruz ama mevcut düzende Fofana filan hikaye anca kiralık + opsiyonla verirlerse olur onun hariç Amrabat <> Zaniolo takasıyla limit işi çözülüyor o yüzden Amrabat üzerinde duruluyor.Oooooo işimiz iş
Geçen sezon elemelerde takılıyorduk para harcayamiyoruz diye
Gelecek sezon şampiyonlu da direk karılıyor kadro kurarken bir zahmet bunu da hesaplasinlar sokarim limitlerine yahu millet hocasına yıllık 12-15-18 verebiliyor
Aklımdaki planlamaya uymuyor zirvede bıraksa iyi olur gibiNereye sutluyon daha yeni uzattık diyor kendisi.
Bos yapmayalim KemalimAklımdaki planlamaya uymuyor zirvede bıraksa iyi olur gibi
Kolpa Kemal Korkmaz kim
Bende netim bu konuda kısasa kısas kimsenin babasının çiftliği değil herkes gider Galatasaray kalır kendini Galatasaray’a ait hissetmiyorsa zorlamanın mantığı yok 15 milyon Euro getirip gitsin abi taraftara yazık çocuk gibi icardiye yalvarıyorlar en ufak şeyde yazık artıkBu kulüpten hagiler sneijderler gitmiş yine defalarca şampiyon olmuşuz. Koskoca kulüp Erden başkan ve icardi gidecek diye ki sanmıyorum çökecekse kimse Galatasarayın büyüklüğünden bahsetmesin. Ayrica malesef forumda bir grup var bizle ilgili geçen isimler ya çöp ya kolpa diyorlar .aynı isimler aynı muhabirin verdiği negatif haberleri paylaşıyorlar yetmiyor febe şunu alacak bunu alacak diye bütün gün paylaşım yapıyorlar.
Kamp olayında belli olur. O günü bekliyorum.İcardi olayında şunu diyeceğim ersen Timur çok önemli evet ama erden Timur gitti diye gidecek kafasındaysa gitsin zaten Galatasaray sevgisi ve Galatasaray taraftarıma karşı sevgisi yok demektir
10 no ayrı o zaten gelecektir. Orada farklı tipten kasıt Amrabat gibi bir tip mi yoksa daha driplingci veya pasör özellikli mi gibiydi haberde 6-8 no için Amrabat'tan daha başka bir profil olabilir mi gibi anladım ben haberi.O halde Mertensi sutlamak gerekecek daha dinamik ama aynı zamanda skorer Bir 8/10 lazım çünkü bu takıma. BLAS olabilir
Bende bunu demiştim taraftar beni istiyor nen gitmiyorum hiç bir yere gücünüz varsa gönderin dicekti bunuda canlı yayında yapacaktı bak bakalım ne dursun kalıyordu ne Özbek nede ÖztürkRealist olmak gerekirse Erden başka kendi açısındam doğru yaptı ama taraftar kalmasını istedigi için Terim gibi direnicekti taaki yağlı surat kovana kadar , şuan tüm rüzgarı tersine döndürdü malesef
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilerek yapıyor bana göre kampa geç gelmek içinKamp olayında belli olur. O günü bekliyorum.