Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooooo işimiz iş

Geçen sezon elemelerde takılıyorduk para harcayamiyoruz diye

Gelecek sezon şampiyonlu da direk karılıyor kadro kurarken bir zahmet bunu da hesaplasinlar sokarim limitlerine yahu millet hocasına yıllık 12-15-18 verebiliyor
Limitler yakında açıklanır ona göre daha net konuşuruz ama mevcut düzende Fofana filan hikaye anca kiralık + opsiyonla verirlerse olur onun hariç Amrabat <> Zaniolo takasıyla limit işi çözülüyor o yüzden Amrabat üzerinde duruluyor.

Aklımdaki planlamaya uymuyor zirvede bıraksa iyi olur gibi
Bos yapmayalim Kemalim

Realist olmak gerekirse Erden başka kendi açısındam doğru yaptı ama taraftar kalmasını istedigi için Terim gibi direnicekti taaki yağlı surat kovana kadar , şuan tüm rüzgarı tersine döndürdü malesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kulüpten hagiler sneijderler gitmiş yine defalarca şampiyon olmuşuz. Koskoca kulüp Erden başkan ve icardi gidecek diye ki sanmıyorum çökecekse kimse Galatasarayın büyüklüğünden bahsetmesin. Ayrica malesef forumda bir grup var bizle ilgili geçen isimler ya çöp ya kolpa diyorlar .aynı isimler aynı muhabirin verdiği negatif haberleri paylaşıyorlar yetmiyor febe şunu alacak bunu alacak diye bütün gün paylaşım yapıyorlar.
Bende netim bu konuda kısasa kısas kimsenin babasının çiftliği değil herkes gider Galatasaray kalır kendini Galatasaray’a ait hissetmiyorsa zorlamanın mantığı yok 15 milyon Euro getirip gitsin abi taraftara yazık çocuk gibi icardiye yalvarıyorlar en ufak şeyde yazık artık

abi bu zeki uzundurukan niye adam akıllı isim vermiyor 20 senedir hep ucuk isimleri getiriyor önümüze

İcardi olayında şunu diyeceğim ersen Timur çok önemli evet ama erden Timur gitti diye gidecek kafasındaysa gitsin zaten Galatasaray sevgisi ve Galatasaray taraftarıma karşı sevgisi yok demektir
Kamp olayında belli olur. O günü bekliyorum.

biz boşuna bu vatan evladını avatarımıza koymadık be kardeşim

herkes tam unuturken dursunun bi hamlesiyle içinden geçti

GİDECEKSİN DURSUN SANA RAHAT YOK !!!!

O halde Mertensi sutlamak gerekecek daha dinamik ama aynı zamanda skorer Bir 8/10 lazım çünkü bu takıma. BLAS olabilir
10 no ayrı o zaten gelecektir. Orada farklı tipten kasıt Amrabat gibi bir tip mi yoksa daha driplingci veya pasör özellikli mi gibiydi haberde 6-8 no için Amrabat'tan daha başka bir profil olabilir mi gibi anladım ben haberi.

Realist olmak gerekirse Erden başka kendi açısındam doğru yaptı ama taraftar kalmasını istedigi için Terim gibi direnicekti taaki yağlı surat kovana kadar , şuan tüm rüzgarı tersine döndürdü malesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bunu demiştim taraftar beni istiyor nen gitmiyorum hiç bir yere gücünüz varsa gönderin dicekti bunuda canlı yayında yapacaktı bak bakalım ne dursun kalıyordu ne Özbek nede Öztürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt