Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Zaha için West Ham haberleri doğru olduğunu düşünüyorum ne aşamada onu teyit ettiremedim ayrıca Zaha'ya Arabistan'da da teklif var."

Tepki vermesini anlarım ve bende Erden Timur tarafındayım ama Galatasaray futbolcusu kendisi Erdenspor futbolcusu değil.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertan Süzgün: "Kerem'e MLS'den çok ciddi bir teklif var."

Erinç bilican: fenevbahçe rahem sterlingi bitirme noktasına getirmiş.

herif chelseanin en fazla kazanan oyuncuları arasındaydı bi ara yaw.

alkol alıp mı çıkıyorsunuz bu yayınlara abi.
Chelsea yollamak ister

€11m net maaşı var

Arabistan'a falan gitmek istemezse, CL takımlarından yahut İngiltere'den de talibi çıkmazsa olabilir

Ertan'dan anladığım kadar 70 m euro civarı satış var.

Fatih Demireli'nin Almanya dışında bağlantıları nasıl acaba
Transferde daha etkin bir rol oynasa

Umarım yanılırım ama o noktaya gelinmesini kaçınılmaz görüyorum. Mertens, Zaha, Ziyech, Dubois dan birileri gitmeliydi ki eksik olan mevkiler yabancı oyuncularla tamamlanabilsin. An itibariyle, sağbek, 10 ve santrfor olarak doğru transferler yapıldığı anda Dubois, Zaha ve Mertens' ten daha gerekli adam olacak mesela; yedek olarak bile düşünülebilecek yerli oyuncu yok piyasada. O dediğim transferler yapılmayacaksa zaten geçmiş olsun; para harcamayıp, sezonu 'nadas' şeklinde geçir daha iyi...

Bence forvet alınmamalı hatta 8 numara da alınmamalı. Sadece yabancı sağ bek alınıp eldeki kadroyla devam edilebilir. Zaniolo ve Yunus kadroya dahil edilerek tabiki. Forvette Zaha, Zaniolo ve Barış oynayabilir. Okan Icardi'yi bacağı kopsa da çıkarmıyor zaten.

Kerem MLS- 14 milyon teklif varmış.

Kerem kalsin isterim renkdas ama sanki kalsa, Hasan Sas v.2 olur gibi. Yine bir sure katki aliriz ama buyuk dususe gececek diye dusunuyorum cunku mental olarak zayif ve maalesef o da duygusal. Ustune de geri planda kaldi son 10 mac. Gitmesi onun icin de bizim icin de hayirlisi ama kalirsa da hayhay.

Son düzenleme:
Oliveira dışında kimseden zarar etmeyeceğiz bu haberler gerçekleşirse.

Zaniolo 20 m euro > İtalya
Kerem 15 m euro > MLS/İspanya
Tete 15 m euro > Arabistan
Barış 30 m euro > İngiltere

Toplam: 80 m euro

Nelsson / Sanchez biri daha giderse 100 m euro baremini aşarız.

"Arabistan'dan teklif var" her menajerin yeni nesil pazarlık kozudur muhtemelen.

Bence forvet alınmamalı hatta 8 numara da alınmamalı. Sadece yabancı sağ bek alınıp eldeki kadroyla devam edilebilir. Zaniolo ve Yunus kadroya dahil edilerek tabiki. Forvette Zaha, Zaniolo ve Barış oynayabilir. Okan Icardi'yi bacağı kopsa da çıkarmıyor zaten.

Ortasaha ve sagbek sart bu takima renkdas. Forvet icin pekala bir sekilde dondurebiliriz ancak alinmasi iyi olur zira Vini'de gidecek. Icardi'nin sakatlik yasadigi yada ailesel problemleri yeniden alevlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt