Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada zamanında rahmetli Mustafa Cengiz, Bankalar Birliği'ne girmemiz gerektiğini, bu anlaşmanın milat olacağını, yaraya merhem olacağını felan söylemiyor muydu
Şimdi tam tersi Bankalar Birliği'nden çıkarsak feraha ereceğiz deniyor

Bu borçlar hususunda kısır bir döngü içindeyiz gibi geliyor bana

Yazilan rakamlar sacma

Adamlar boey’e 17 milyon teklif gelince ve erden timur pazarliga oturunca tepki göstermisler napiyorsun diye 17 milyon yeterli demisler

Böyle adamlarin kerem’i 15 milyon’a satmalari imkansiz

Değerini bulan oyuncuyu satma fikri kötü değil omurga belli şu 4 adam satılmadıkça sorun yok hatta omurgayı daha güçlü kılmak için 10 numaraya iyi bir isim lazım.

Diğer parçalar çıkarılır yerine başkası konur bir şekilde yol bulunur ama genel olarak 3-4 oyuncu satıp yerine koyup devam etmek lazım tüm takım satılmaz.

Muslera
xxx - xxx - Abdülkerim - xxx
Torreira - xxx
xxx - xxx - xxx
Icardi​

İnşallah oyuncu satışında Erden Timur’dan bir şeyler öğrenmişlerdir.

Bu arada zamanında rahmetli Mustafa Cengiz, Bankalar Birliği'ne girmemiz gerektiğini, bu anlaşmanın milat olacağını, yaraya merhem olacağını felan söylemiyor muydu

O zaman BB anlaşmasına girmek mecburiyetti. Şimdi de paran varsa borçtan kurtulmak iyidir tabii ki. Florya projesi için bahane edilerek beka meselesi haline getirilmesinin gereksizliğini ifade eden benim gibi birkaç kişinin sesi arada kaynadı.

Şu enflasyon ortamında, borcun için faiz işlemesin mi? Para kesiliyorsa borcuna karşılık kesiliyor, faiz de enflasyon oranından daha yüksek değil...

Ertan Süzgün: "Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda Ziyech, Zaha ve Tete'den çıkabilir bu 3'ünden 2'sinin %100 çıkılacağına eminim."

Bunun tek nedeni faizlerin yükselmiş olması. Yoksa faizler aynı oranda kalsaydı yada %20-25 civarında kalsa ve sabit olsaydı farklı konuşulurdu. Bir de o zaman girmemizin o dönem doğru olma nedenlerinden biri de yabancı banka borçlarının TL'ye çevrilmesiydi. Bu olmasaydı tüm kulüplerin işi bitmiş gibi bir şey olurdu.

Ertan Süzgün: "Yakın zamanda Türkiye'ye biri gelirse ortalık fena karışabilir bu konuda takım ismi vermeyeyim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt