- 1 Mayıs 2018
- 53.072
- 43.493
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timur'dan sonra ikinci büyük kayıp.Ben bıraktım faradım
Sanmıyorum kanka herif ligin son 8-10 haftasında kayboldu ve önemli maçlarda geri planda kaldı. Şuan 15 veren olursa değerini bulmuş olurEt olsa Kerem 20e falan giderdi.
14 varsa Cenk shutlar
Ya bu kadar korkmayın bu adamlardanIcardi çok büyük ayıp etmiş. Erden Timur için mi Galatasaraylısın kardeşim?
çok şükürBen bıraktım faradım
Sanrısal ali, son 3 günde attığım postları oku. Terimsporlular bitti, Erdensporlularla uğraşacağız bir de.Ya bu kadar korkmayın bu adamlardan
Icardi ve Erden Timur birlikteliğinden daha çekeceğiniz var
Son verilmedi ara verildi
Aynen çok büyük Cimbomlu oluyosunuz Cimbom için fark yaratan adamlara normal adamlar gibi davranınca değil miSanrısal ali, son 3 günde attığım postları oku. Terimsporlular bitti, Erdensporlularla uğraşacağız bir de.
O zaman BB anlaşmasına girmek mecburiyetti. Şimdi de paran varsa borçtan kurtulmak iyidir tabii ki. Florya projesi için bahane edilerek beka meselesi haline getirilmesinin gereksizliğini ifade eden benim gibi birkaç kişinin sesi arada kaynadı.Bu arada zamanında rahmetli Mustafa Cengiz, Bankalar Birliği'ne girmemiz gerektiğini, bu anlaşmanın milat olacağını, yaraya merhem olacağını felan söylemiyor muydu
Şimdi tam tersi Bankalar Birliği'nden çıkarsak feraha ereceğiz deniyor
Bu borçlar hususunda kısır bir döngü içindeyiz gibi geliyor bana
İnşallah oyuncu satışında Erden Timur’dan bir şeyler öğrenmişlerdir.
Bunun tek nedeni faizlerin yükselmiş olması. Yoksa faizler aynı oranda kalsaydı yada %20-25 civarında kalsa ve sabit olsaydı farklı konuşulurdu. Bir de o zaman girmemizin o dönem doğru olma nedenlerinden biri de yabancı banka borçlarının TL'ye çevrilmesiydi. Bu olmasaydı tüm kulüplerin işi bitmiş gibi bir şey olurdu.Bu arada zamanında rahmetli Mustafa Cengiz, Bankalar Birliği'ne girmemiz gerektiğini, bu anlaşmanın milat olacağını, yaraya merhem olacağını felan söylemiyor muydu
Şimdi tam tersi Bankalar Birliği'nden çıkarsak feraha ereceğiz deniyor
Bu borçlar hususunda kısır bir döngü içindeyiz gibi geliyor bana