Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.647
- 13.349
- 2.463
Ertan biraz uçmaya başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fofana'yı zorlasınlar o vakitGalatasaray 8 numara transferi için 25 m EUR bonservis bütçesi ayırmış. (Ertan Süzgün)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray 8 numara transferi için 25 m EUR bonservis bütçesi ayırmış. (Ertan Süzgün)
hocam bana rakamlar çok doğru gelmedi, tete max 6-7 gider, zaniolo 13-14 civarına gönderilir, barış bence 30'dan bile fazla eder ama mevcut olarak kimse vermez. kerem 15'e kuvvetle muhtemel gidebilir.Mümkün değil zaten sözlü teklifler 60 m euro civarı yapıyor.
Maaşı problemErtan şu an çok iddaalı bizim muhabirlerde ismi biliyor ama söylemiyor ama benim anladığım Griezmann ihtimali olabilir diye düşündürdü ve daha üstü...
Kış dönemi Tete'ye zaten 6-7 m euro resmi teklif geldi satmadık. Zaniolo'nun bitik piyasası bile 15 m euro'dan açılır.hocam bana rakamlar çok doğru gelmedi, tete max 6-7 gider, zaniolo 13-14 civarına gönderilir, barış bence 30'dan bile fazla eder ama mevcut olarak kimse vermez. kerem 15'e kuvvetle muhtemel gidebilir.
Galatasaray'a hizmete devam ediyorlar zatenGalatasaray'a hizmet edecek kişiler kapris yapamaz. Galatasaray'a zarar vermek pahasına trip atamaz.
İşine bak sen![]()
Orası öyle geçende konuştuk ama %100 imkansızda diyemiyorum belki Icardi formülü gibi bir yol bulunabilir ama genel bahsedilen kişinin bu profilden aşağıya olacağını pek sanmıyorum.Maaşı problem
Griezmann'ı İsteyen Kulüplerin Dikkatine
33 yaşındaki Antoine Griezmann'ın sözleşmesinde bulunan özel bir maddeden dolayı bu yaz döneminde 15 milyon Euro karşılığında transfer olabiliyor. İlgilenen kulüpler için tek sorun Atletico'da aldığı maaş olabilir; brut garanti ücreti senelik 12.5 milyon euro ( bonuslar hariç) (Kaynak @MailSport)www.gscimbom.com.tr
Fofana'yı zorlasınlar o vakit
Onu bırakmazlar zaten yeni kadro kurup onu tutmak istiyorlarmışOrası öyle geçen konuştuk ama %100 imkansızda diyemiyorum belki Icardi formülü gibi bir yol bulunabilir.
Kim aliyor Thuram'ı?Khepren Thuram külünü anlaşmak üzereymiş diyorlar
Hadi canım bu paraları vermek delilik.Galatasaray 8 numara transferi için 25 m EUR bonservis bütçesi ayırmış. (Ertan Süzgün)