Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan şu an çok iddaalı bizim muhabirlerde ismi biliyor ama söylemiyor ama benim anladığım Griezmann ihtimali olabilir diye düşündürdü ve daha üstü...

Mümkün değil zaten sözlü teklifler 60 m euro civarı yapıyor.
hocam bana rakamlar çok doğru gelmedi, tete max 6-7 gider, zaniolo 13-14 civarına gönderilir, barış bence 30'dan bile fazla eder ama mevcut olarak kimse vermez. kerem 15'e kuvvetle muhtemel gidebilir.

Ertan şu an çok iddaalı bizim muhabirlerde ismi biliyor ama söylemiyor ama benim anladığım Griezmann ihtimali olabilir diye düşündürdü ve daha üstü...
Maaşı problem

hocam bana rakamlar çok doğru gelmedi, tete max 6-7 gider, zaniolo 13-14 civarına gönderilir, barış bence 30'dan bile fazla eder ama mevcut olarak kimse vermez. kerem 15'e kuvvetle muhtemel gidebilir.
Kış dönemi Tete'ye zaten 6-7 m euro resmi teklif geldi satmadık. Zaniolo'nun bitik piyasası bile 15 m euro'dan açılır.

Galatasaray Tete için gelen 10 milyon Euro teklifi beğenmedi haberinden sonra pek inanılır bir tarafı kalmadı.

Galatasaray'a hizmet edecek kişiler kapris yapamaz. Galatasaray'a zarar vermek pahasına trip atamaz.

İşine bak sen 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Galatasaray'a hizmete devam ediyorlar zaten

Florya'da elden kayıp gitmesin diye uğraşıyorlar

Beceriksizlikler ve hainlikler takıma pranga olmasın diye uğraşıyorlar

Bir şampiyonluk mu önemli kulübün geleceği mi önemli

Galatasaray'a zarar vermemek için sezon boyu susup işlerini yaptılar artık yeter

Şimdi sırada içimizdeki hainlerin planlarını başlarına yıkmak var

Bunu yapmayı denemezlerse vicdanları rahat etmez

Ayrıca bu fotoları niye atıyon anlamadım. Ben sana Dursuncu mu demişim

Maaşı problem

Orası öyle geçende konuştuk ama %100 imkansızda diyemiyorum belki Icardi formülü gibi bir yol bulunabilir ama genel bahsedilen kişinin bu profilden aşağıya olacağını pek sanmıyorum.

Kulupte 25 milyon olsa bankalar birliginden cikmak icin kullanir yönetim

Ertan Süzgün: "Galatasaray şu an için yerli önceliğinde 1 oyuncu var."

fofanayı fln unutun
premier lig forumlarında 50 60 milliona belki alabiliriz şansımızı deneyelim şeklindeki konuşmaların öznesi kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt