Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.481
- 659
- 1.898
Kim aliyor Thuram'ı?
Biz.
Öyle bir isim görüşüyormuş gelirse çok büyük şeyler olur dedi.
sanırım Griezman bahsediyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim aliyor Thuram'ı?
Futbolcunun işi futbol oynamak. Galatasaray başkanına rest çekmek Icardi'nin işi de, haddi de değil. Dursun'un ne niyetinin ne de çapının Galatasaray başkanlığına uygun olmadığını çoğunluk farkında. Amma ve lakin, yönetime muhalefet etmek futbolcunun işi değildir. Kulübün yönetim kademesinde ne olursa olsun, futbolcular takım için ellerinden geleni yapmak ve sadakatlerini armaya sunmakla yükümlüdür. Icardi'nin kulübün başkanıyla restleşmesi Galatasaray'a yarar mı sağlayacak sanıyorsun? Erden Timur'un gönderilmesiyle ilgili paylaşım yaptı ve taraftar da destekledi. Kulüp paylaşımlarını silmek, kulübe trip atmak sadece rakipleri sevindirir.Galatasaray'a hizmete devam ediyorlar zaten
Florya'da elden kayıp gitmesin diye uğraşıyorlar
Beceriksizlikler ve hainlikler takıma pranga olmasın diye uğraşıyorlar
Bir şampiyonluk mu önemli kulübün geleceği mi önemli
Galatasaray'a zarar vermemek için sezon boyu susup işlerini yaptılar artık yeter
Şimdi sırada içimizdeki hainlerin planlarını başlarına yıkmak var
Bunu yapmayı denemezlerse vicdanları rahat etmez
Ayrıca bu fotoları niye atıyon anlamadım. Ben sana Dursuncu mu demişim
30+ bir teklif gelmezse BAY kalır bu durumda.Ertan Süzgün: "Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira %100 gidecek."
1960larda kalmissin renktasFutbolcunun işi futbol oynamak. Galatasaray başkanına rest çekmek Icardi'nin işi de, haddi de değil. Dursun'un ne niyetinin ne de çapının Galatasaray başkanlığına uygun olmadığını çoğunluk farkında. Amma ve lakin, yönetime muhalefet etmek futbolcunun işi değildir. Kulübün yönetim kademesinde ne olursa olsun, futbolcular takım için ellerinden geleni yapmak ve sadakatlerini armaya sunmakla yükümlüdür. Icardi'nin kulübün başkanıyla restleşmesi Galatasaray'a yarar mı sağlayacak sanıyorsun? Erden Timur'un gönderilmesiyle ilgili paylaşım yaptı ve taraftar da destekledi. Kulüp paylaşımlarını silmek, kulübe trip atmak sadece rakipleri sevindirir.
Rakipler seviniyorsa Dursun yüzünden seviniyor. Dursun'un yeni Sportif A.Ş.'si uçakları indirdikçe daha da zevke gelirler. Florya gidince bayram ederler. Maksat buna engel olmak olmalıFutbolcunun işi futbol oynamak. Galatasaray başkanına rest çekmek Icardi'nin işi de, haddi de değil. Dursun'un ne niyetinin ne de çapının Galatasaray başkanlığına uygun olmadığını çoğunluk farkında. Amma ve lakin, yönetime muhalefet etmek futbolcunun işi değildir. Kulübün yönetim kademesinde ne olursa olsun, futbolcular takım için ellerinden geleni yapmak ve sadakatlerini armaya sunmakla yükümlüdür. Icardi'nin kulübün başkanıyla restleşmesi Galatasaray'a yarar mı sağlayacak sanıyorsun? Erden Timur'un gönderilmesiyle ilgili paylaşım yaptı ve taraftar da destekledi. Kulüp paylaşımlarını silmek, kulübe trip atmak sadece rakipleri sevindirir.
Öyle bir şey yok 25 filan demedi tek telaffuzu yok.Gs 25 bonservis verebilecek bi takim degil, krali gelse istemem o paraya ayaklar yere bassin biraz
Neyseki salliyodur ertan
Gs 25 bonservis verebilecek bi takim degil, krali gelse istemem o paraya ayaklar yere bassin biraz
Neyseki salliyodur ertan
Tek 1 doğru haber bile yok
Daha önce de dedim t.dönemi konusunda tecrübe sahibi olanlar , şu nöbette konuşulan 1 ismin dahi gelmeyeceğini bilir
Sofyan amrabat
Lamine camara
Rafa silva
Wan bissaka
transfer donemi kapanmistir