Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira %100 gidecek."

@Onur Üründül Ertan abinin dediğine göre senin o çok istediğin 8 Numara'yı 25 milyon euroya alacakmışız biz kanks yav :D
Resim

Galatasaray'a hizmete devam ediyorlar zaten

Florya'da elden kayıp gitmesin diye uğraşıyorlar

Beceriksizlikler ve hainlikler takıma pranga olmasın diye uğraşıyorlar

Bir şampiyonluk mu önemli kulübün geleceği mi önemli

Galatasaray'a zarar vermemek için sezon boyu susup işlerini yaptılar artık yeter

Şimdi sırada içimizdeki hainlerin planlarını başlarına yıkmak var

Bunu yapmayı denemezlerse vicdanları rahat etmez

Ayrıca bu fotoları niye atıyon anlamadım. Ben sana Dursuncu mu demişim
Futbolcunun işi futbol oynamak. Galatasaray başkanına rest çekmek Icardi'nin işi de, haddi de değil. Dursun'un ne niyetinin ne de çapının Galatasaray başkanlığına uygun olmadığını çoğunluk farkında. Amma ve lakin, yönetime muhalefet etmek futbolcunun işi değildir. Kulübün yönetim kademesinde ne olursa olsun, futbolcular takım için ellerinden geleni yapmak ve sadakatlerini armaya sunmakla yükümlüdür. Icardi'nin kulübün başkanıyla restleşmesi Galatasaray'a yarar mı sağlayacak sanıyorsun? Erden Timur'un gönderilmesiyle ilgili paylaşım yaptı ve taraftar da destekledi. Kulüp paylaşımlarını silmek, kulübe trip atmak sadece rakipleri sevindirir.

Bu haberlerin hepsinin sabaha tek tek yalanlanacağını bilsek de 2-3 saat icin düşünürsek güzel

Futbolcunun işi futbol oynamak. Galatasaray başkanına rest çekmek Icardi'nin işi de, haddi de değil. Dursun'un ne niyetinin ne de çapının Galatasaray başkanlığına uygun olmadığını çoğunluk farkında. Amma ve lakin, yönetime muhalefet etmek futbolcunun işi değildir. Kulübün yönetim kademesinde ne olursa olsun, futbolcular takım için ellerinden geleni yapmak ve sadakatlerini armaya sunmakla yükümlüdür. Icardi'nin kulübün başkanıyla restleşmesi Galatasaray'a yarar mı sağlayacak sanıyorsun? Erden Timur'un gönderilmesiyle ilgili paylaşım yaptı ve taraftar da destekledi. Kulüp paylaşımlarını silmek, kulübe trip atmak sadece rakipleri sevindirir.
1960larda kalmissin renktas
dunya cok degisti

Gs 25 bonservis verebilecek bi takim degil, krali gelse istemem o paraya ayaklar yere bassin biraz

Neyseki salliyodur ertan

Rakipler seviniyorsa Dursun yüzünden seviniyor. Dursun'un yeni Sportif A.Ş.'si uçakları indirdikçe daha da zevke gelirler. Florya gidince bayram ederler. Maksat buna engel olmak olmalı

Icardi bizim için bir futbolcudan fazlası. Dursun gibi biriyle mücadele etmek armaya sadakat göstergesidir

dursun önce sözünü tutsun bankalar birliğinden çıksın ağzından çıkan doğru söz yok

Tek 1 doğru haber bile yok
Daha önce de dedim t.dönemi konusunda tecrübe sahibi olanlar , şu nöbette konuşulan 1 ismin dahi gelmeyeceğini bilir

Sofyan amrabat
Lamine camara
Rafa silva
Wan bissaka

transfer donemi kapanmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt