Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salim Manav: "Oliveira giderken benimde bir planım var..."

Fatih Demireli'nin Almanya dışında bağlantıları nasıl acaba
Transferde daha etkin bir rol oynasa
Bağlantısı yok

Biz tüm gurbolarla yediği içtiği ayrı gitmiyo sanıyoruz ama demirbayla bile t görüşmeleri sırasında tanışmış

Öyle gurbetçi transferinde de bizim düşündüğümüz tarzda olağanüstü planlı programlı bir şey yokmuş sportcellde kendi anlatmıştı

Rakipler seviniyorsa Dursun yüzünden seviniyor. Dursun'un yeni Sportif A.Ş.'si uçakları indirdikçe daha da zevke gelirler. Florya gidince bayram ederler. Maksat buna engel olmak olmalı

Icardi bizim için bir futbolcudan fazlası. Dursun gibi biriyle mücadele etmek armaya sadakat göstergesidir
Tamam kampa katılmasın, göbek yapsın, böylece Florya inşaatını kulüp yapar.

Yav daha Avrupa kupası falan oynanacak edecek bitecek kamp başlarken anca 1 adam gelir siz bizi planlı programlı mı sandınız. 10 yaz transfer sezonudur bu forumdayim takimin tranferlerinin temmuz ortasında bittiğini vs görmedim.

Bağlantısı yok

Biz tüm gurbolarla yediği içtiği ayrı gitmiyo sanıyoruz ama demirbayla bile t görüşmeleri sırasında tanışmış

Öyle gurbetçi transferinde de bizim düşündüğümüz tarzda olağanüstü planlı programlı bir şey yokmuş sportcellde kendi anlatmıştı

Plan program zaten yoktu ve hiç olmadı. Plan değil strateji olması lazım nereden ne fırsat çıkacağı belli olmaz.

Plan program zaten yoktu ve hiç olmadı. Plan değil strateji olması lazım nereden ne fırsat çıkacağı belli olmaz.
O da yok

Ben var diye düşünüp izliyim dedim programı,izledikten sonra hayal kırıklığına uğradım

Zaten erden dün istifa ederken altyapı projesiyle ilgili 1 senedir herhangi bir adım atmadık öyle kaldı demişti,pezzuoliyi bile niye getirdik niye gönderdik belli değil

Kulupte 25 milyon olsa bankalar birliginden cikmak icin kullanir yönetim
Zaten Bankalar Birliği'nden çıkacak para var kulüpte, başkan da bu yüzden eskiden seçimden önce çıkacağız diyordu. Fakat artık mümkün değil çıkmazlar çünkü BB anlaşması Florya'nın ihale edilmesini meşrulaştıran bahane olarak kullanılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt