Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bağlantısı yokFatih Demireli'nin Almanya dışında bağlantıları nasıl acaba
Transferde daha etkin bir rol oynasa
Tamam kampa katılmasın, göbek yapsın, böylece Florya inşaatını kulüp yapar.Rakipler seviniyorsa Dursun yüzünden seviniyor. Dursun'un yeni Sportif A.Ş.'si uçakları indirdikçe daha da zevke gelirler. Florya gidince bayram ederler. Maksat buna engel olmak olmalı
Icardi bizim için bir futbolcudan fazlası. Dursun gibi biriyle mücadele etmek armaya sadakat göstergesidir
Florya'da olacaklara engel olunabilir miUlan ne yazsam er ya da geç doğru çıkıyor
İyice aykut kocaman gibi hissetmeye başladım
Seni yok sayıyorum genç dostum1960larda kalmissin renktas
dunya cok degisti
Sonunda doğru yolu buldunTamam kampa katılmasın, göbek yapsın, böylece Florya inşaatını kulüp yapar.
Bağlantısı yok
Biz tüm gurbolarla yediği içtiği ayrı gitmiyo sanıyoruz ama demirbayla bile t görüşmeleri sırasında tanışmış
Öyle gurbetçi transferinde de bizim düşündüğümüz tarzda olağanüstü planlı programlı bir şey yokmuş sportcellde kendi anlatmıştı
Erdensporluları kinaye ile hizaya getiriyorum.Sonunda doğru yolu buldun
teteden 10 falan alırsak cok iyi olur
Ne Barış'ı ya hayır. Stoperlerden biridirZaniolo 20 m euro > İtalya
Kerem 15 m euro > MLS/İspanya
Tete 15 m euro > Arabistan
Barış 30 m euro > İngiltere
Toplam: 80 m euro
Nelsson / Sanchez biri daha giderse 100 m euro baremini aşarız.
IQ puanımı düşürdü bu post, iyi forumlarErdensporluları kinaye ile hizaya getiriyorum.
O da yokPlan program zaten yoktu ve hiç olmadı. Plan değil strateji olması lazım nereden ne fırsat çıkacağı belli olmaz.
Negatif IQ yok aliIQ puanımı düşürdü bu post, iyi forumlar
Zaten Bankalar Birliği'nden çıkacak para var kulüpte, başkan da bu yüzden eskiden seçimden önce çıkacağız diyordu. Fakat artık mümkün değil çıkmazlar çünkü BB anlaşması Florya'nın ihale edilmesini meşrulaştıran bahane olarak kullanılıyorKulupte 25 milyon olsa bankalar birliginden cikmak icin kullanir yönetim
istedigin kadar yok say. hayallerle yasayanı gerceklerle uzerler.Seni yok sayıyorum genç dostum![]()