Biliyorum da yanlış bence. Ligde nasıl oynarsam Avrupa'da da öyle oynarım diye düşünüyor.okan hoca cift yonlu 8 sevmiyor
toreyayi 8de kullanip amkarbati 6 supurucu olarak istiyor
bunu paredes ve vecino da ostemisti
Biliyorum da yanlış bence. Ligde nasıl oynarsam Avrupa'da da öyle oynarım diye düşünüyor.okan hoca cift yonlu 8 sevmiyor
toreyayi 8de kullanip amkarbati 6 supurucu olarak istiyor
bunu paredes ve vecino da ostemisti
vazquez iyi olurSağ beke Vazquez olabilir ama umarım değildir
Köhn gidiyorsa ve Real Madrid de Davies'i alıyorsa ufak ihtimal Ferland Mendy olabilir
Yedek forvete Haller olabilir ki önceden de bize yazılmıştı, Dortmund da artık kullanmıyor gibi, yine de yedek santrfor için ekstra tuzlu olur sanki
Mertens ile dönüşümlü oynaması için Reus olabilir bir nevi Mata rolünde, ama oraya genç almak daha mantıklı
Kanatlar gittikten sonra kiralık Sancho düşünülüyor olabilir fakat sıra bize gelir mi
Stoperlerden giden olursa diye yerine Hummels düşünülüyor olabilir, Terzic ile kavgalı imiş, hatta belki Nacho olabilir
Fakat hiçbiri çok mantıklı gelmiyor duyum kelek gibi
Biliyorum da yanlış bence. Ligde nasıl oynarsam Avrupa'da da öyle oynarım diye düşünüyor.
Tamamen hocaya bırakmamak gerek Angelino geliyor sonra aklıma.walla hoca kimi istiyorsa ona getirsinler
amkarbat toreya yaparsak
onlerinde mutlaka dybala rafa griezmannn olmasi lazim
hayvan gibi iyi kadro olur
Faydalı adam ama önümüzdeki ay 33 yaşına basacakvazquez iyi olur
Futbolcunun işi futbol oynamak. Galatasaray başkanına rest çekmek Icardi'nin işi de, haddi de değil. Dursun'un ne niyetinin ne de çapının Galatasaray başkanlığına uygun olmadığını çoğunluk farkında. Amma ve lakin, yönetime muhalefet etmek futbolcunun işi değildir. Kulübün yönetim kademesinde ne olursa olsun, futbolcular takım için ellerinden geleni yapmak ve sadakatlerini armaya sunmakla yükümlüdür. Icardi'nin kulübün başkanıyla restleşmesi Galatasaray'a yarar mı sağlayacak sanıyorsun? Erden Timur'un gönderilmesiyle ilgili paylaşım yaptı ve taraftar da destekledi. Kulüp paylaşımlarını silmek, kulübe trip atmak sadece rakipleri sevindirir.
Neyse ki taraftarın da, kongrenin de büyük çoğunluğu böyle düşünüyor.+ amatorce bir tutum bu. Sevgi saygi bir kenara, dunya para kazaniyor bizden. Cok az klup verir bu paralari bu yasantisiyla. Buyuk oyuncu, buyuk katki vermekte ve karakter gostermekte ancak odagi Galatasaray olmali, saha ici olmali. Pekala uzulmustur, guzelde bir aciklama yapti, firsati olunca da "klup icinde" Baskan'a bir iki cift laf edebilir (saygi cercevesinde) ancak o kadar. Erden Timur'da sonucta idam edilmedi, gorevini "kendi istegiyle" birakti. Baskanla calismak istemedi, sonsuz saygim var secimine. Ancak, abartmaya da gerek yok. Aslolan Galatasaray, bizleriz, renklerimiz, kazanilacak maclar, kupalar... Isimler degil. Erden mi vardi 22 Sampiyonluk alindiginda ? UEFA ? Super Kupa ? nice diger basarilar. Hizmet icin gonullu oluyorlar, herkes sinirini bilmeli Baskan'da, futbolcu da, hoca da biz de, yoneticiler de. Aslolan Galatasaray ve burasi bir liman, nice gemiler gelip gecti ve dahi gececek.
bisey olmaz iyi profesyoneldir lucasFaydalı adam ama önümüzdeki yaz 33 yaşına basacak
Viniyle ilgileniyoruz.
Cok gizli bi operasyon idi, erinç çenesini tutamamiş geweze hırb
Uykumuzu kacirma ahberd
icardi icin aslolan niye galatasaray olsun yav.+ amatorce bir tutum bu. Sevgi saygi bir kenara, dunya para kazaniyor bizden. Cok az klup verir bu paralari bu yasantisiyla. Buyuk oyuncu, buyuk katki vermekte ve karakter gostermekte ancak odagi Galatasaray olmali, saha ici olmali. Pekala uzulmustur, guzelde bir aciklama yapti, firsati olunca da "klup icinde" Baskan'a bir iki cift laf edebilir (saygi cercevesinde) ancak o kadar. Erden Timur'da sonucta idam edilmedi, gorevini "kendi istegiyle" birakti. Baskanla calismak istemedi, sonsuz saygim var secimine. Ancak, abartmaya da gerek yok. Aslolan Galatasaray, bizleriz, renklerimiz, kazanilacak maclar, kupalar... Isimler degil. Erden mi vardi 22 Sampiyonluk alindiginda ? UEFA ? Super Kupa ? nice diger basarilar. Hizmet icin gonullu oluyorlar, herkes sinirini bilmeli Baskan'da, futbolcu da, hoca da biz de, yoneticiler de. Aslolan Galatasaray ve burasi bir liman, nice gemiler gelip gecti ve dahi gececek.