Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumbedi'yi kaç paraya alabilecegimizi tahayyül ediyorsunuz misal

Dursun Özbek'in Galatasaray lehine olumlu transferler yapacağına inananları bir turda ben dolandırmak isterim. 4 er 5 er saçarız yine kariyeri düşüşte futbolculara. Beklentimi minimuma çektim şahsen.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Duyumcunun kralı sözlükteki quakerboydu sonra bir dönem gurrpegi iyiydi son zamanlarda patlayınca yazmamaya başladı..
Quakerboyun Asamoah muhabbetini hiç unutamiyorum sözleşme tamam demişti sabahında sosyal medya hesabımız sol bek mevkiine güneş vuran bir foto atmıştı ama iş son dk yatmıştı herifi o transferde kusturduler..Gerçi sonrasında haber kaynağı da kesilmiş olabilir o zaman var mıydı emin degilim ama bilhassa Cenk Ergün dönemi acayip bilgi siziyordu

senaya ile kumbedi arasinda 4 yas fark var. kumbedi 2005li. net onu almak lazim imkan varsa.
Yaş tek kriter değil, hatta en önemli kriter de olmamalı. Ali Turap genç mesela; yedek olarak bile güvenilmiyor haklı olarak.

En önemlisi yeterlilik düzeyidir. Ayrıca diyelim aynı seviyede iki oyuncudan 4 yaş genç olanına 4 katı bonservis ödemek mantık işi mi?

Şunun idrak edilmesi gerekiyor; Sacha Boey gibi 'piyango' 10 yılda bir -belki- denk gelir; o da gözden uzak kaldığı için bize düştü; Alemin gözü üstünde ve fiyatı 5-10 milyon olsa cesaret edilip alınamazdı. Bruma transferi gibi, çok fazla göz önünde olan genç oyuncuları yüksek pahaya transfer ederek kar etmeyi ummak gereksiz büyük risk almaktır.

Mevcut kuralla, futbolu bırakmaya karar vermiş adamları takımda tutan yarışmacı bir kulüpte öyle yatırım amaçlı denemeler yapılamaz zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt