Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.235
- 70.439
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama biz yemiyoruzbu burhan verdiği bilgileri ''ama'' katmadan veremiyor. açıkça kolpacıyım diyemiyor amalarla doğru bilgi verdiğini sanıyor
özellikle ucl için mümkünse daha dengeli bekler bulsak çok iyi olacak fener maçını da köhn yüzünden kaybettik mesela ne kadar kişiye indirgemek istemesem deAssignon ofansif bek değil miydi? Bi kanatta Köhn diğerinde Assignon delik deşik ederler bizi
bu paraları görmez kerem ve tete hadi gördüler o hesapladığın 52 milyon euronun yarısı bankalar birliği anlaşmasına gidiyor biliyorsun değil mi?Kerem 15
Nelsson 15
Zaniolo 15
Tete 7
52 milyon euro minimum. Nelsson 20'leri bulabilir.
Bu paraya git Fofana + sag bek + 8 - 10 oynayan birini daha al. Daha Boey'in 30 milyonunu eklemedim bile
fener önümüzdeki hafta jorginho'yu açıklayacakmış.
torrent sonrası Boey yorumlarını hatırlattı hocam bu.köhn'den kurtulmak lazım olmayacak duaya amin demeyelim bosuna, 7-8 veren varsa
boeyin ben defansif olarak eleştirildiğini hatırlamıyorum pek ofansif olarak karar alma mekanizmasından dolyı eleştirilen biriydi köhn ise tam tersi işte bir de 25 yaşında ne kadar geliştirebilir defansif meziyetlerini soru işareti üstelik saçma yerlerde top kaybetme potansiyeli yüksek bir isim işte baktığımız zaman boey tolere edileiblirdi bi şekilde ama köhn maalesef çok yorar bizitorrent sonrası Boey yorumlarını hatırlattı hocam bu.
fener önümüzdeki hafta jorginho'yu açıklayacakmış.
Tete icin 10 teklif gelmis.bu paraları görmez kerem ve tete hadi gördüler o hesapladığın 52 milyon euronun yarısı bankalar birliği anlaşmasına gidiyor biliyorsun değil mi?
Ayni nevzat dindar twiti değil mi bu yav
evet. kazandığın paranın yarısına çöküyor adamlar direk.Tete icin 10 teklif gelmis.
BB de kabak tadi verdi. Simdi bizim 60 milyon euro borcumuz var. Eger 200 milyona oyuncu satarsak 100 milyonunu banka mi alacak?