Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boeyin ben defansif olarak eleştirildiğini hatırlamıyorum pek ofansif olarak karar alma mekanizmasından dolyı eleştirilen biriydi köhn ise tam tersi işte bir de 25 yaşında ne kadar geliştirebilir defansif meziyetlerini soru işareti üstelik saçma yerlerde top kaybetme potansiyeli yüksek bir isim işte baktığımız zaman boey tolere edileiblirdi bi şekilde ama köhn maalesef çok yorar bizi
yahu neden her oyuncuya tamamen bireysel poizsyonuyla bakılıyor - yıllardır var bu.

takımın tüm derdi ortasaha - ofasnta top götüremeyen - defanstada boş alan bırakan orta saha .

Köhn neden açıldıkça açılıyor - ortsahan top götürmüyor - ve BAY / Kerem / Zaha'ya top ...ya çalımla kaybeder , ya BAY gibi vüctla geçer ya da pas yapacak adam ararlar. Köhn'ün arkası hep bundan açık kaldı.

hızlı akında yardırmadı ki adam misal - hep topla kendi çıktı etti - oralarda defoları var %100 ama gelişime açık.

pas trafiğinin yoğun olduğu bir kadroda çok daha etkili olacaktır- dah kısa mesafede oynayacaktır hızlı akınlar hariç.

adamın bileği var şutu var hızı var. üzerine koymaktansa salmak yanlış bence.

Köhn'e gelene kadar çıkılması gerken Oliveira kontratı - 0 katkı Tete gibi konular var .

tam beklentim bu işte

sonraya kalacağı baştan ön konuşma ile sağlama alalım - ZOR hedefler olmazsa buna döneriz.

şurdaki şapkadan bi fofana ya da thuram çıksa varya... ufak ihtimalde Thuram'ı liverpool alır - graveni bize salabilir ihtimalinide koyuyorum - her ne kadar liverpool performansını beğenmemiş olsamda. dikine oyun konusunda daha iyi olabilir amrabattan.

Şu cocuğu acil takıma kazandırmamız lazım

Henüz 18 yaşında; acil demeyelim de yavaştan süre verilse iyi olur, hoş bir stili var. Bu yaşlarda azmedip fiziğini optimal düzeyde geliştirirse birkaç yıl içinde kritik eşiği aşması gayet muhtemel görünüyor. 1,5 yaş daha büyük olan Eyüp Aydın hakkında bu kadar iyimser değilim mesela.

yahu neden her oyuncuya tamamen bireysel poizsyonuyla bakılıyor - yıllardır var bu.

takımın tüm derdi ortasaha - ofasnta top götüremeyen - defanstada boş alan bırakan orta saha .

Köhn neden açıldıkça açılıyor - ortsahan top götürmüyor - ve BAY / Kerem / Zaha'ya top ...ya çalımla kaybeder , ya BAY gibi vüctla geçer ya da pas yapacak adam ararlar. Köhn'ün arkası hep bundan açık kaldı.

hızlı akında yardırmadı ki adam misal - hep topla kendi çıktı etti - oralarda defoları var %100 ama gelişime açık.

pas trafiğinin yoğun olduğu bir kadroda çok daha etkili olacaktır- dah kısa mesafede oynayacaktır hızlı akınlar hariç.

adamın bileği var şutu var hızı var. üzerine koymaktansa salmak yanlış bence.

Köhn'e gelene kadar çıkılması gerken Oliveira kontratı - 0 katkı Tete gibi konular var .
zaten iyi bi teklif gelirse satılabilir gözüyle bakıyorum ben soru işaretlerinden dolayı onun dışında kalsın tabi yabana atılcak bi topçu değil fakat takviyelerde buna göre yapılmali misal sağ bek defansif meziyetleri yüksek biri olmalı keza torun yanındaki eleman koridoru iyi kapatan biri olmalı ki bence

fener önümüzdeki hafta jorginho'yu açıklayacakmış.
Müthiş kadro, insanlar yerinde duramayacak dedikleri kadroda alacaklar o 2-3 yıldızdan biri buysa demek ki biraz fazladan uçuyorlarmış. Oyuncu kötü değil ama öyle gelmeyecek düzeyde bir adamda değildi. Fred- Jorginho orta sahası da çok geçirgen olma ihtimali var. Santrafora kimi alacaklar merak ediyorum bence Dzeko'yu gönderemeyecekler o yaşta bir oyuncuya o parayı verecek bir kulüp bulunacağını sanmıyorum, Bats'ta yeni sözleşmede daha yüksek para istiyormuş 4.5-5 milyon gibi o kalmazsa şaşırmam.

zaten iyi bi teklif gelirse satılabilir gözüyle bakıyorum ben soru işaretlerinden dolayı onun dışında kalsın tabi yabana atılcak bi topçu değil fakat takviyelerde buna göre yapılmali misal sağ bek defansif meziyetleri yüksek biri olmalı keza torun yanındaki eleman koridoru iyi kapatan biri olmalı ki bence
sağ bek bana göre ne komple profil gördüğüm kağıt üstünde Senaye .

Assignon diyorlar - o adam bekten daha çok kanat gibi herif. iki bektede aynı mantık çok sakat iş.

Torreira yanıda AMrabat ofnasit olarak derdimizi çözer diyemiyorum (CL için daha iyi ama- ligde daha kötü) iki yönlü - az bi çalımlı top sürmeler izlemek istyorum ben sürekli uzun pas yerine - bizim takımı seviye atlatacak işin o olduğuna inanıyorum - ki torreirada öyle bir adamla çok rahatlar. sürekli kovalamç oynuyor yoksa sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt