Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.891
- 28.129
- 3.183
Alalım Frendrup veya Dominguez'i keyfimize bakalım. Bunlar olmazsa Amrabat olabilir o da asla burada bazı arkadaşların dediği gibi sıradan bir oyuncu değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu neden her oyuncuya tamamen bireysel poizsyonuyla bakılıyor - yıllardır var bu.boeyin ben defansif olarak eleştirildiğini hatırlamıyorum pek ofansif olarak karar alma mekanizmasından dolyı eleştirilen biriydi köhn ise tam tersi işte bir de 25 yaşında ne kadar geliştirebilir defansif meziyetlerini soru işareti üstelik saçma yerlerde top kaybetme potansiyeli yüksek bir isim işte baktığımız zaman boey tolere edileiblirdi bi şekilde ama köhn maalesef çok yorar bizi
Aynen Arif, yarisina cokuyorlar @Arif ÇelikArtik BB geyigi son bulsun. Fener gecen sene 50 milyona oyuncu satti 55 milyona oyuncu aldi.
Şu cocuğu acil takıma kazandırmamız lazım
Rdas 60m borcun varsa 100m u niye alsınlar yav. 60i alırlar üstü sana kalır.Tete icin 10 teklif gelmis.
BB de kabak tadi verdi. Simdi bizim 60 milyon euro borcumuz var. Eger 200 milyona oyuncu satarsak 100 milyonunu banka mi alacak?
zaten iyi bi teklif gelirse satılabilir gözüyle bakıyorum ben soru işaretlerinden dolayı onun dışında kalsın tabi yabana atılcak bi topçu değil fakat takviyelerde buna göre yapılmali misal sağ bek defansif meziyetleri yüksek biri olmalı keza torun yanındaki eleman koridoru iyi kapatan biri olmalı ki benceyahu neden her oyuncuya tamamen bireysel poizsyonuyla bakılıyor - yıllardır var bu.
takımın tüm derdi ortasaha - ofasnta top götüremeyen - defanstada boş alan bırakan orta saha .
Köhn neden açıldıkça açılıyor - ortsahan top götürmüyor - ve BAY / Kerem / Zaha'ya top ...ya çalımla kaybeder , ya BAY gibi vüctla geçer ya da pas yapacak adam ararlar. Köhn'ün arkası hep bundan açık kaldı.
hızlı akında yardırmadı ki adam misal - hep topla kendi çıktı etti - oralarda defoları var %100 ama gelişime açık.
pas trafiğinin yoğun olduğu bir kadroda çok daha etkili olacaktır- dah kısa mesafede oynayacaktır hızlı akınlar hariç.
adamın bileği var şutu var hızı var. üzerine koymaktansa salmak yanlış bence.
Köhn'e gelene kadar çıkılması gerken Oliveira kontratı - 0 katkı Tete gibi konular var .
Müthiş kadro, insanlar yerinde duramayacak dedikleri kadroda alacaklar o 2-3 yıldızdan biri buysa demek ki biraz fazladan uçuyorlarmış. Oyuncu kötü değil ama öyle gelmeyecek düzeyde bir adamda değildi. Fred- Jorginho orta sahası da çok geçirgen olma ihtimali var. Santrafora kimi alacaklar merak ediyorum bence Dzeko'yu gönderemeyecekler o yaşta bir oyuncuya o parayı verecek bir kulüp bulunacağını sanmıyorum, Bats'ta yeni sözleşmede daha yüksek para istiyormuş 4.5-5 milyon gibi o kalmazsa şaşırmam.fener önümüzdeki hafta jorginho'yu açıklayacakmış.
Man Eating MidfielderDaha Dickine oynayan kim
sağ bek bana göre ne komple profil gördüğüm kağıt üstünde Senaye .zaten iyi bi teklif gelirse satılabilir gözüyle bakıyorum ben soru işaretlerinden dolayı onun dışında kalsın tabi yabana atılcak bi topçu değil fakat takviyelerde buna göre yapılmali misal sağ bek defansif meziyetleri yüksek biri olmalı keza torun yanındaki eleman koridoru iyi kapatan biri olmalı ki bence
Şu cocuğu acil takıma kazandırmamız lazım
Geçen sene de şunu bekletelim bunu bekletelim dediler sonra dona kaldıktam yönetimin üfürdüğü haber!! geçen senede kimlere kimlere bakıyorlardı son gün ndombele'yi getirdiler!!
torrent sonrası Boey yorumlarını hatırlattı hocam bu.