Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon ofansif bek değil miydi? Bi kanatta Köhn diğerinde Assignon delik deşik ederler bizi
özellikle ucl için mümkünse daha dengeli bekler bulsak çok iyi olacak fener maçını da köhn yüzünden kaybettik mesela ne kadar kişiye indirgemek istemesem de

çok maliyetli olmasına gerek yok yav 2 tane kafasına çalışan atletik fizikli bek alsınlar bulunur bi şekil köhne teklif var diyolardı mümkünse satsınlar çok dengesiz bi eleman

köhn'den kurtulmak lazım olmayacak duaya amin demeyelim bosuna, 7-8 veren varsa

Kerem 15
Nelsson 15
Zaniolo 15
Tete 7
52 milyon euro minimum. Nelsson 20'leri bulabilir.
Bu paraya git Fofana + sag bek + 8 - 10 oynayan birini daha al. Daha Boey'in 30 milyonunu eklemedim bile
bu paraları görmez kerem ve tete hadi gördüler o hesapladığın 52 milyon euronun yarısı bankalar birliği anlaşmasına gidiyor biliyorsun değil mi?

torrent sonrası Boey yorumlarını hatırlattı hocam bu.
boeyin ben defansif olarak eleştirildiğini hatırlamıyorum pek ofansif olarak karar alma mekanizmasından dolyı eleştirilen biriydi köhn ise tam tersi işte bir de 25 yaşında ne kadar geliştirebilir defansif meziyetlerini soru işareti üstelik saçma yerlerde top kaybetme potansiyeli yüksek bir isim işte baktığımız zaman boey tolere edileiblirdi bi şekilde ama köhn maalesef çok yorar bizi

bu paraları görmez kerem ve tete hadi gördüler o hesapladığın 52 milyon euronun yarısı bankalar birliği anlaşmasına gidiyor biliyorsun değil mi?
Tete icin 10 teklif gelmis.
BB de kabak tadi verdi. Simdi bizim 60 milyon euro borcumuz var. Eger 200 milyona oyuncu satarsak 100 milyonunu banka mi alacak?

Amrabat dışında orta saha için 2 aday var bence
1-fofana
2-thuram
Bunlar olmazsa amrabat getirilir diye düşünüyorum ama mümkünse kampa kadar halletsinler şu işi

Tete icin 10 teklif gelmis.
BB de kabak tadi verdi. Simdi bizim 60 milyon euro borcumuz var. Eger 200 milyona oyuncu satarsak 100 milyonunu banka mi alacak?
evet. kazandığın paranın yarısına çöküyor adamlar direk.

x futbolcu 20 ye mi satıldı hoop adamlar direk 10 milyonuna çöküyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt