Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha iyisini falan boşverin alın getirin amrabatı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat' a ciddi ilgi varsa, daha iyisi arandığı için değil, şartların oluşması beklendiği için hamle yapılmıyor olma ihtimali daha yüksek. Oluşacak şart da Zaniolo ile takas konusudur. O teklif Fio dan gelirse bu iş biter diye tahmin ediyorum. +10 milyon temiz iş olur...
Zaninin piyasa değeri 25 civarıdır

Amrabat+10m =zaniolo demek amrabata 15m değer biçmek demek

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış birine,hele ki o oyuncu amrabatsa,dengeleri değiştirecek biri değilse,yaşı 28 se ve kuzey afrikalıysa kimse 15m falan vermez

Değil temiz iş enayiliktir bu

Dursun yarın sevgili gsliler 15m euroya amrabatı değil boğaz köprüsünü aldım h.o dese daha az kerizlenmiş oluruz

Bizim defosuz adam alma ihtimalimiz yok dripling yapsın, pasör olsun, defansta yapsın bir Camavinga var zaten bu profilde. Dün Fofana Fransa'da 11 çıktı bunu mu bekliyoruz şimdi en gerekçisi Amrabat içlerinde. Adam gelecek sonra bunu mu aldık olacak yine.

serbest kalmış u19 mtde regüler olarak oynamış ve 3. kümede bütün sene forma giymiş
bunu alıp örn 2. kümeye kiralamak fln mantık çerçevesinde yapılacak bi hareket olur

Bizim defosuz adam alma ihtimalimiz yok dripling yapsın, pasör olsun, defansta yapsın bir Camavinga var zaten bu profilde. Dün Fofana Fransa'da 11 çıktı bunu mu bekliyoruz şimdi en gerekçisi Amrabat içlerinde. Adam gelecek sonra bunu mu aldık olacak yine.
söylüyoruz söylüyoruz ama taraftarın uçtuğu için anlayan yok. top kapsın, pas yapsın, dribling yapsın diyorsan min 30 m euro kemiksiz bons gömmen lazım.

Bunu eleştiri olarak algılamayın toreira müthiş bir herif ama mevkii olarak bence arada kaldığı için yanına uygun bir profil bulmak zor..Bir kere ufak tefek bir topcu tam bir ön libero diyemiyorsun box to box için de topla kat etme ve hücum yönünden yetersiz kalıyor.. Yanına alınacak adamın mutlaka Size'li ve defansif yönünün iyi olması lazım..Defansif yönü iyi olup bir de dikine pas-dribbling özellikleri arayınca neredeyse gerçekçi hiçbir hedef kalmıyor..
Hoca amrabati gerçekten istiyorsa kendisini anlayabiliyorum bu sefer daha sağlam bir merkez istiyor..
bjk bu sezon genelde daha önde kullandı ama bu profile uyan en gerçekçi hedef gedson fernandez gibi bir profildir.. İngilizlerin peşinde olduğu topcularla umarım boşa zaman kaybetmeyiz..
Şahsen ben amrabata da fitim toreira hücumda yetersiz kalsa da en azından ön alan baskısı konusunda daha serbest takılabilir.. Bu formasyonda 2 kanat- forvet ve 10 no'ya büyük iş düşer ..
Artı olarak da beklerdeki savunma zaafimizin bir nebze azalacağını düşünüyorum bilhassa köhn tarafinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt