Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden amrabata 15 verelim ustat. Kaan Torreira devam etsin bi farklari olmayacak bence. Belki sertlik olarak biraz fark yaratir

Kaan-Torreira ile bence sezonun en iyi maclarini oynadik

Veya son hafta berkan-torreira

Demirbay Pasör oyuncu olarak zaten kadro da kalacak,oliviera da giderse yerine yine farkli profil de genc bir orta saha da alinabilir

Kaan’i ise yedek sag bek veya alternatif stoper olarak kullanmak daha dogru olur diye düsünüyorum

Torreira,Amrabat,Demirbay,Berkan ve bir scout transferi farkli profil bir orta saha yeterli rotasyon icin

Bizim bu sezon orta saha daki problem sayisal olarak eksikligimiz,oliviera ndombele gibi oyunculari kullanamadik yetersiz olduklari icin

Benim ustte yazdigim rotasyon da kim oynarsa oynasin performans alabiliriz

Kontenjan meselesinden dolayı; sağbek-6(8)-10-santrfor mevkilerinden bir veya ikisine yabancı oyuncu transferi yapılamama ihtimalinin hiç düşük olmadığını hesaba katın derim...

Alınabilecek tatmin edici yerli sağbek, santrfor ve10 numara yok (Yusuf Yazıcı kolay kolay buraya düşmez). Okan Hocanın Gökhan Gül' ü istediğine dair bir haber vardı; iş Torreira-Kaan-Demirbay-Gökhan-Berkan rotasyonuna giderse şok olmayın.

Öyle olsun demiyorum, durum tespitidir. Kontenjan işi tahmin edilenden daha fazla zorlayacak görünüyor...

Şu adam ligin en kötü oynayan takımında bile kadroya giremedi..
Bakın transferde tabiki yüzde yüz başarı olmaz.Her zaman bir riski vardır.Ama bizim yaptığımız basit hatalar olacak gibi değil.Göz göre göre yapılıyor.Şu adamın yetersiz olduğunu görmek için bu kadar paraları etmeyeceğini bilmek için bizde oynaması gerekmiyor.
Bu basit hataları yaptığımız müddetce bu ekonomiyi düzeltemeyiz.Her sene 10 oyuncu alıp 10 oyuncu göndermeye devam ederiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sene transfer dönemi başında yine böyle serbest kalan birisi vardı herkes peşindeydi. Adam da şeyinin keyfine takılıyordu, kimdi o ya aklıma gelmedi. Ve sonra nooldu çok merak ediyorum

Rafa Silva da şimdi aynı pozisyonda
Kamada tam da o durumdaydı, sonlara doğru Serie A ya gitmişti.

Aga sterling i adamlar gecen sene 50 küsür milyon euroya almislar,sözlesmesi 2027ye kadar. Evet sikeciler aliyor aynen😂

Yav nereye geliyor sterling , piyasası yuksek olan ingiliz oyuncuyu anca arabistan kadar para verirsen getirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt