Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nın bir çok hatası var o videodakine benzer hatta daha kötüleri. Psv maçı, ligde bir çok hatası da var ve bu normal her kalecinin ciddi hatalı yediği goller var.

Bize geldiğinde bu tarz videolar vardı.

Sekidika’nın sağ kanat beki, Aytaç’ın 6 oynadığı PSV maçı mı? Böyle yumurtladığı kaç maç var Muslera’nın ligde ben hatırlamıyorum.

Sekidika’nın sağ kanat beki, Aytaç’ın 6 oynadığı PSV maçı mı? Böyle yumurtladığı kaç maç var Muslera’nın ligde ben hatırlamıyorum.
Psv maçında onlar oynadı da Muslera'nın o maçta yaptığı hataları hatırlıyor musun? Zira o hataların kadro ile alakası yoktu. Onun dışında direk yumurtlama değil belki am YB maçında yediği gol yumurtlamaya benzerdi ilk maç özetini izle istersen. Geçmişte Atıf'tan yediği vardı Sivas maçında, yumurtlama olmasada ciddi bir hata ile Torje'den yediği vardı kaleyi boş bıraktığı. Kısaca .ok iyi kalecilerin bile ciddi yediği hatalı goller var.

Muslera'nın bir çok hatası var o videodakine benzer hatta daha kötüleri. Psv maçı, ligde bir çok hatası da var ve bu normal her kalecinin ciddi hatalı yediği goller var.

Bize geldiğinde bu tarz videolar vardı.

Alakasi yok bulka denen arkadas bir senede dort kere top yumurtlamis seneler icinde her kalecinin hatalari olurki bunlarin coguda lazio da
İstiyorsa alip gelsinler bu bulka agac gibi kaleci

İsmi sayılan kaleciler bize olmaz ağalar. Tzokalis kepa falan. Birincisi bu oyuncular ucl de zaten oynayacak. İkincisi bize Avrupalı kaleci olmuyor maalesef. Ya Günaya bir sene sen as kalecisin deyip ucuz yollu bir kaleci alınacak ya da brazao tarzı bir Latin. Hakkat niye kimse gabriel brazao yazmamış. Adamın gelmesi için referanslar da var. Şu an ayrılan olmazsa Latin bir omurga da var. Bonservisi de diğerleri gibi uçuk değil.

İsmi sayılan kaleciler bize olmaz ağalar. Tzokalis kepa falan. Birincisi bu oyuncular ucl de zaten oynayacak. İkincisi bize Avrupalı kaleci olmuyor maalesef. Ya Günaya bir sene sen as kalecisin deyip ucuz yollu bir kaleci alınacak ya da brazao tarzı bir Latin. Hakkat niye kimse gabriel brazao yazmamış. Adamın gelmesi için referanslar da var. Şu an ayrılan olmazsa Latin bir omurga da var. Bonservisi de diğerleri gibi uçuk değil.
brazao lunapark kalecisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt