Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.912
- 1.433
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelir hepsi
paradan haber ver
O civarı aynen bir de bize az top geldiğinde de iyi olacak kaleci lazım yani oyun içi konsantrasyonu üst düzey biri. İstediğim ilk 5 arasında olmaz benim ama burada bahsedildiği kadar da kötü değil.maks edecegi para 8m falan
Su gollerden muslera iki tane yese kiyamet kopar musleranin en buyuk hatasi neydi acaba diye dusunuyorum cenk tosuna ikram ettigi vardi birde bazen hatali aciliyordu yumurtladigini hic hatirlamiyorumUlan bir tane ergenin paylaştığı video ile herifi çöp ilan etmişsiniz. Bu GSC akıllanmaz.
O civarı aynen bir de bize az top geldiğinde de iyi olacak kaleci lazım yani oyun içi konsantrasyonu üst düzey biri. İstediğim ilk 5 arasında olmaz benim ama burada bahsedildiği kadar da kötü değil.
la haydut demin gelmez dedin adamaKepa'nin kontrati 2026 de bitiyor, soyle 5-8m euro arasi alsak fena olmaz gibi
daha 30 yasinda
@Ali Bektaş
Kepa'ya sıcak değilim, Unai'yi alamayız yedeği Julen'i isterim ilk 5 adayım içinde diğerleri Saviç, Tzolakis, Lunin bir de imkansız ama Bento.Ispanyol kaleciler is yaparmi sence
kepa
unai
julen
Kepa'ya sıcak değilim, Unai'yi alamayız yedeği Julen'i isterim ilk 5 adayım içinde diğerleri Saviç, Tzolakis, Lunin bir de imkansız ama Bento.
Unai Simon yahut Julen Agirrezabala yahut Kepa Arrizabalaga diyorum
BASK kaleci istiyorum
![]()
Julen rotasyonda Unai Simon'un önüne geçti Bilbao takip etmeyenlere duyrulur
Hangi altyapıOkuduğum kadarıyla Olympiacos üç genç Yunan'ı ile CL oynamak istiyomuş
Tzolakis, Mouzakitis ve Kostoulas için tüm teklifleri reddediyolarmış
Biz de altyapımıza yönelek birkaç cevher parlatak
kohn'un de parasini vermemistikbu leipzig yönetimiyle aramız iyi değil galiba angelino işinde çok uğraştırdığımız için.
Muslera'nın bir çok hatası var o videodakine benzer hatta daha kötüleri. Psv maçı, ligde bir çok hatası da var ve bu normal her kalecinin ciddi hatalı yediği goller var.Su gollerden muslera iki tane yese kiyamet kopar musleranin en buyuk hatasi neydi acaba diye dusunuyorum cenk tosuna ikram ettigi vardi birde bazen hatali aciliyordu yumurtladigini hic hatirlamiyorum
Bu kaleci kotu kaleci kesin bilgi teyitli
Muslera'nın bir çok hatası var o videodakine benzer hatta daha kötüleri. Psv maçı, ligde bir çok hatası da var ve bu normal her kalecinin ciddi hatalı yediği goller var.
Bize geldiğinde bu tarz videolar vardı.
kohn'un de parasini vermemistik