Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bir tane ergenin paylaştığı video ile herifi çöp ilan etmişsiniz. Bu GSC akıllanmaz.
Su gollerden muslera iki tane yese kiyamet kopar musleranin en buyuk hatasi neydi acaba diye dusunuyorum cenk tosuna ikram ettigi vardi birde bazen hatali aciliyordu yumurtladigini hic hatirlamiyorum
Bu kaleci kotu kaleci kesin bilgi teyitli

O civarı aynen bir de bize az top geldiğinde de iyi olacak kaleci lazım yani oyun içi konsantrasyonu üst düzey biri. İstediğim ilk 5 arasında olmaz benim ama burada bahsedildiği kadar da kötü değil.

Ispanyol kaleciler is yaparmi sence

kepa
unai
julen

Kepa'nin kontrati 2026 de bitiyor, soyle 5-8m euro arasi alsak fena olmaz gibi

daha 30 yasinda

@Ali Bektaş

Julen rotasyonda Unai Simon'un önüne geçti Bilbao takip etmeyenlere duyrulur

Kepa'ya sıcak değilim, Unai'yi alamayız yedeği Julen'i isterim ilk 5 adayım içinde diğerleri Saviç, Tzolakis, Lunin bir de imkansız ama Bento.

Atleticodan oyuncu almak neredeyse imkansiz, yada 30m euro verecez.

Tzokolakise 15m versek, olympiakos baskani verir mi acaba

Unai Simon yahut Julen Agirrezabala yahut Kepa Arrizabalaga diyorum

BASK kaleci istiyorum

Pays Basque Euskadi GIF by Agence d'attractivité et de Développement Touristiques Béarn Pays basque'attractivité et de Développement Touristiques Béarn Pays basque

cheesecake degil kaleci aliyoruz

Okuduğum kadarıyla Olympiacos üç genç Yunan'ı ile CL oynamak istiyomuş

Tzolakis, Mouzakitis ve Kostoulas için tüm teklifleri reddediyolarmış

Biz de altyapımıza yönelek birkaç cevher parlatak

Su gollerden muslera iki tane yese kiyamet kopar musleranin en buyuk hatasi neydi acaba diye dusunuyorum cenk tosuna ikram ettigi vardi birde bazen hatali aciliyordu yumurtladigini hic hatirlamiyorum
Bu kaleci kotu kaleci kesin bilgi teyitli
Muslera'nın bir çok hatası var o videodakine benzer hatta daha kötüleri. Psv maçı, ligde bir çok hatası da var ve bu normal her kalecinin ciddi hatalı yediği goller var.

Bize geldiğinde bu tarz videolar vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt