- 3 Haziran 2015
- 57.137
- 66.318
- 4.143
Evet vergileri unuttum benim hatam olduVergilerle o fiyata iniyor zaten.
Vergilerle konusulan rakamlar dogru oluyor. Bayern net yaklasik 6+bonus teklif etmis oluyor haber dogru olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet vergileri unuttum benim hatam olduVergilerle o fiyata iniyor zaten.
kolpaciEvet vergileri unuttum benim hatam oldu
Vergilerle konusulan rakamlar dogru oluyor. Bayern net yaklasik 6+bonus teklif etmis oluyor haber dogru olabilir
gokhan sazdagina 5 milyon basarmiyizhayaller:
* alisson
* boey
* correa
* osimhen
dursun özbek ve yönetimi ile gerçekler:
* berke
* gökhan sazdağı
* kozlowski
* mevcut santraforlar yeterli onlarla devam edelim
Bulkayı bokladilar giresunlu cengizhan yüzünden .o bebe de herkese çöp derLunin neyse de Mamardashvili imkansız. Liverpool Alisson sonrası o herife kaleyi teslim edecek. Çok iyi kaleci yav.
sazdağı'na 5gokhan sazdagina 5 milyon basarmiyiz
Geldiği ilk günden beri söylüyorumDursun Özbek: "Osimhen, Suudi Arabistan'dan 3 senelik 120 milyon euroluk teklif almış. Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Suudilerle imkansız. Kararını 1-2 hafta içinde verecek. Çok güzel günler geçirdi ve bu sevgiyi başka yerde bulamayacağını biliyor." (Milliyet)
Demek kendi kolpanla vuruldun ha?Evet vergileri unuttum benim hatam oldu

Aslında Osi'ye verilecek para ile takımın diğer tüm eksikleri 4 başı mamur giderilir orasıda ayrı.Dursun Özbek: "Osimhen, Suudi Arabistan'dan 3 senelik 120 milyon euroluk teklif almış. Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Suudilerle imkansız. Kararını 1-2 hafta içinde verecek. Çok güzel günler geçirdi ve bu sevgiyi başka yerde bulamayacağını biliyor." (Milliyet)
No, bize yedek degil Abdulkerim ile rekabet edecek hatta ondan daha iyisini bulmak gerek.btw su trabzondaki ukraynaliyi stoperi baya begendim
nelssonu yollayip onu mu getirsek
yedek icin ofcourse
Güneydoğulu iş adamı meselesini Kemerburgaz'daki 19 Mayıs kutlamalarında söyledi ama yönetimden duymamış camianın içinden güçlü birinden duymuş sallamadır yüksek ihtimal.Levent Tüzemen: "Güneydoğulu bir işadamının Galatasaray’a sponsor olmak için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duydum."
Levent Tüzemen: “Okan Buruk’un yeni sezon için Mertens’e 'Gel, benim ekibimde ol' dediği söyleniyor. Mertens’in ise ailesiyle birlikte dünya turuna çıkma planı olduğunu ilettiğini öğrendim. Kendisine '1.5 ay vaktin var, turunu tamamla gel' demişler.”
Sportüf direktör için bu iş için eğitim falanda alan Mata'ya teklif yapardım.Mertense direkt sportif direktörlük görevi verirdim