Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
btw su trabzondaki ukraynaliyi stoperi baya begendim

nelssonu yollayip onu mu getirsek

yedek icin ofcourse

Dursun Özbek: "Osimhen, Suudi Arabistan'dan 3 senelik 120 milyon euroluk teklif almış. Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Suudilerle imkansız. Kararını 1-2 hafta içinde verecek. Çok güzel günler geçirdi ve bu sevgiyi başka yerde bulamayacağını biliyor." (Milliyet)

correa son maçı. gol ile veda ediyor.

Dursun Özbek: "Osimhen, Suudi Arabistan'dan 3 senelik 120 milyon euroluk teklif almış. Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Suudilerle imkansız. Kararını 1-2 hafta içinde verecek. Çok güzel günler geçirdi ve bu sevgiyi başka yerde bulamayacağını biliyor." (Milliyet)
Geldiği ilk günden beri söylüyorum
Son maçlarının tadını çıkaralım. Sonrasında vedalaşırız

Aslında Osi'ye verilecek para ile takımın diğer tüm eksikleri 4 başı mamur giderilir orasıda ayrı.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

btw su trabzondaki ukraynaliyi stoperi baya begendim

nelssonu yollayip onu mu getirsek

yedek icin ofcourse
No, bize yedek degil Abdulkerim ile rekabet edecek hatta ondan daha iyisini bulmak gerek.

Yurt icinden ayrica yabanci oyuncu alma isinden vazgecelim, bu tarz transferlerden bizim kulube faydasi olan oyuncu cok nadir.

Victor Osimhen, Juventus'u reddetti.

En büyük hayalinin Şampiyonlar Ligi olduğu açık ve bunu gelecek sezon Galatasaray'da oynama ihtimali de yüksek. (@mattinodinapoli)

Yönetim içten içe Osimhen kalmasın diyordur. Biz para hazır dedik ama para felan yok diyorlardır. :ROFLMAO:

Bu arap kulüplerinin her biri de dahil dünya üzerinde bayern kadar oyunculara salak salak maaş veren başka kulüp yok kane ve Musiala hariç hakkettiği maasi alan kimse yoktur.Gnabrye 10 comana 8 falan veriyor herifler Sane en iyi oyuncularından olmamasina rağmen ona da gider musiala maasi verir bunlar beklenir yani

Kaleci bulmak 10-15 yıl önce daha zordu bence. Muslera tarihimizin en düşeş transferlerinden biridir o bakımdan. Liderliğini, takıma etkisini dolduracak bir oyuncu bulamayız o ayrı.

Levent Tüzemen: "Güneydoğulu bir işadamının Galatasaray’a sponsor olmak için 14 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duydum."

Levent Tüzemen: “Okan Buruk’un yeni sezon için Mertens’e 'Gel, benim ekibimde ol' dediği söyleniyor. Mertens’in ise ailesiyle birlikte dünya turuna çıkma planı olduğunu ilettiğini öğrendim. Kendisine '1.5 ay vaktin var, turunu tamamla gel' demişler.”
Güneydoğulu iş adamı meselesini Kemerburgaz'daki 19 Mayıs kutlamalarında söyledi ama yönetimden duymamış camianın içinden güçlü birinden duymuş sallamadır yüksek ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt