Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun sorunu beklentisi olunan bir kaleci beklenmesi
Muslera geldiğinde öven bir adam bile yoktu ne basında ne burda
Kaleci işi böyle birazda ,o yüzden kaleci antrönerlerinin izleyip onay vereceği no name isim gelsin
Tercihen ispanya -latin amerika lı
Nasıl yoktu yav Lauro alınacak diye olay çıkarttık Muslera’yı istiyoruz diye, gündem oldu vazgeçtiler

Çok da iyi Copa America oynayıp geldi ayrıca

Nasıl yoktu yav Lauro alınacak diye olay çıkarttık Muslera’yı istiyoruz diye, gündem oldu vazgeçtiler

Çok da iyi Copa America oynayıp geldi ayrıca
Tafarelin önerdi dendiği adam dı dimi ?
İkisi arasında tercih edildiğinde muslera dendi diye hatırlıyorum
Hatta 6 yiyip yedeğe çekildiği dönemlerden bahsediliyordu ,el olayı zaten malum

Forumun sorunu beklentisi olunan bir kaleci beklenmesi
Muslera geldiğinde öven bir adam bile yoktu ne basında ne burda
Kaleci işi böyle birazda ,o yüzden kaleci antrönerlerinin izleyip onay vereceği no name isim gelsin
Tercihen ispanya -latin amerika lı
Muslera gelirken dünya kupasında ismini duyurmuş ve o yaz copa amerika'da şov yaparak geldi. O dönem için iyi para olan 15 milyon euro ödedik nasıl no name olabiliyor. Bize gelme sebebi de lazio ile sözleşme anlaşmazlığıydı.

Tafarelin önerdi dendiği adam dı dimi ?
İkisi arasında tercih edildiğinde muslera dendi diye hatırlıyorum
Hatta 6 yiyip yedeğe çekildiği dönemlerden bahsediliyordu ,el olayı zaten malum
Ruffier ismi geçiyordu bir de

Asıl mevzu

%50sine 6.75

Kalanına Cana verdik yani teorik olarak 13.5 milyon euroya alındı o dönem.

Bu bonservis bedeli o tarih itibarıyle bir kaleciye ödenen en yüksek 5. bonservis bedeli mi neydi

Dursunun 30m bütçe var demesi kolpa

Kıçı kırık devre arası bile 30-35 harcadık yazın ne 30m bütçesi

Muslera gelirken dünya kupasında ismini duyurmuş ve o yaz copa amerika'da şov yaparak geldi. O dönem için iyi para olan 15 milyon euro ödedik nasıl no name olabiliyor. Bize gelme sebebi de lazio ile sözleşme anlaşmazlığıydı.
11 max ediyordu
Muslera no name demedim zaten
Şu anda övüyor olmamız
4 sene önce aldığı paradan dolayı sövüyor olmanızda gerçekleri değiştirmeyecek

Dursunun 30m bütçe var demesi kolpa

Kıçı kırık devre arası bile 30-35 harcadık yazın ne 30m bütçesi
Önceki harcadıklarının taksitleri bu yaza geliyor o yüzden boşluk 30 olabilir şu an ama bu yaz 30 ödeyip 100 harcayabilirsin

Yıllara yayılmış harcamalarla yönetilebiliyor ama Osi gibi cash istenen biri için gelir arttırmak şart

Ruffier ismi geçiyordu bir de

Asıl mevzu

%50sine 6.75

Kalanına Cana verdik yani teorik olarak 13.5 milyon euroya alındı o dönem.

Bu bonservis bedeli o tarih itibarıyle bir kaleciye ödenen en yüksek 5. bonservis bedeli mi neydi
Daha iyi hatırlıyorsunuz
Benim kafada 11 civarı ediyor diye kalmıştı
Cana 4,5 falan hesabı
6,5 da musleraya

Ama uruguay kadrosunun muazzamlığıda yabana atılmasın derim

Bu bulka fenerin livakova gibi transferi olur. Kaleci dediğin agresif olacak liderlik özelliği olacak bu bulkada bunların biri bile yok. Muslera bak dışarıdan efendi, bebek yüzlü ama sahada agresif ve liderdi. Bu bulka hangi defans oyuncumuza saha içinde bir şey diyecek acaip ılık vibe var adamda. Muslera saha içinde çok agresif hareketliydi bulkada baya statik.

Bizde tutan yabancı kaleciler hep günay amerikalı bunuda es geçmemek lazım. Bize en uygun şu Martinez o da gelir mi bilmiyorum.

Hakkaten bu adamı bize 2 yıldır çakmaya çalışıyorlar, forumdaki scout arkadaşlardan bir ekip kurmak lazım bu çakmalara karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt