Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bulka fenerin livakova gibi transferi olur. Kaleci dediğin agresif olacak liderlik özelliği olacak bu bulkada bunların biri bile yok. Muslera bak dışarıdan efendi, bebek yüzlü ama sahada agresif ve liderdi. Bu bulka hangi defans oyuncumuza saha içinde bir şey diyecek acaip ılık vibe var adamda. Muslera saha içinde çok agresif hareketliydi bulkada baya statik.

Bizde tutan yabancı kaleciler hep günay amerikalı bunuda es geçmemek lazım. Bize en uygun şu Martinez o da gelir mi bilmiyorum.
Bulka iyi çıkarsa GSC yüce divanına yargılanman için dilekçe takdim edeceğim. SM yerine sarı üye olacağın günleri de göreceğiz.

Bu bulka fenerin livakova gibi transferi olur. Kaleci dediğin agresif olacak liderlik özelliği olacak bu bulkada bunların biri bile yok. Muslera bak dışarıdan efendi, bebek yüzlü ama sahada agresif ve liderdi. Bu bulka hangi defans oyuncumuza saha içinde bir şey diyecek acaip ılık vibe var adamda. Muslera saha içinde çok agresif hareketliydi bulkada baya statik.

Bizde tutan yabancı kaleciler hep günay amerikalı bunuda es geçmemek lazım. Bize en uygun şu Martinez o da gelir mi bilmiyorum.
Muslera geldiğinde agresif falan değildi

İzlemedim de kim agresif Lunin mi

Öyle olacak böyle olacak şöyle olacak söylemleriyle kaleci bulamayız

Doğu Avrupa ruhsuzluğu diyorsak Lunin de benzer bölgeden gelme

Bulka, Angel Gomes ve Mingueza'yı erkenden çekip biraz kafa dinleyelim.

Karakteri atesli biri istiyorsaniz latin ulkerlerinden bakmak lazim kaleciyi. Yani Lunin falan da olmaz o da sogukkanli genel olarak.

Söz konusu kalecinin sövmesiyse küfürbaz Haydo'yu transfer edelim. Te Allahım ya kimlerle futbol tartışıyoruz.

Ceyrek asirda icimize sinen 3 kalecimiz var 3 ude guney amerikali.Martinezin o kadar iyi bir kaleci oldugunu dusunmesemde alabiliyorsak alip konuyu kapatalim

Cagliari'de bile as oyuncu olamamış çöpü itelemeseler bari. Tam İbramlık transfer. Eyvah! Galatasaray'ımın paraları çöpe gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt