- 10 Nisan 2013
- 58.909
- 42.260
- 3.943
Bunu kim çıkarttıEderson
Walker Skriniar Djiku Oosterwolde
Fred
Mane Talisca Sane
Ogundu Nesyri
sıkıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu kim çıkarttıEderson
Fred
Mane Talisca Sane
Ogundu Nesyri
sıkıntı
Bu saydığın isimlerin madara edemeyeceği bek oyuncusu bir elin parmaklarını geçmez.Yamal, kvara,doue vini karşınsında sallai yi düşünsene 2 dakika@P. Enis Sever
İçime su serptin renktaş25 inde portekiz kupası final maçı var yav 19 da nereye geliyor kolpalardan seçmelere yakalanmışsın
Herkes kalecisini alır kim boşta kalırsa ona giderizKimi alacağız bu kaleye ne diyorsun o konuda
Morata gitmeyecek, BAY kalmayacak. Ona göre değerlendirelim. Batagov yerine yerli bir sol stoper bulsak tadından yenmez.martinez
günay
boey
sazdağı
sanchez
apo
batagov
kaan
arda
eren
jakobs
torriera
lemina
sara
berkan
barış
yunus
kutucu
sallai
correa
yusuf demir (2003+)
kozlowski (2003+)
osimhen
icardi
12+2 bu kadroya fit misiniz?
Mane Sane Ogundu Ederson isimlerini nöbette okudumBunu kim çıkarttı
Bir önceki sayfa da da yazdım zaten herkesi geçiyorlar diye e boş bırakalım orayı sallai de yorulmasın? Her şeyi kadere bağlamaktan farkı ne zaten herkesi geçiyorlar sallai oynasın demenin.Bu saydığın isimlerin madara edemeyeceği bek oyuncusu bir elin parmaklarını geçmez.
Keramettin abiye,son peygamber o çünküWahi’y mi geliyor şimdi.
Kime?
Pedofili sevmiyorum,defolsun gitsinYa bu Elye Wahi veletken altyapı çocuklarını zorbalayan sapık herif değil miydi
Cinsel tacizci eleman. Birden aklıma geldi. Öyleyse sekiz de çok
Çarpılacağız ya. TövbeeeKeramettin abiye,son peygamber o çünkü
Ederson
Fred
Mane Talisca Sane
Ogundu Nesyri
sıkıntı
Mecazen dedik herhaldeÇarpılacağız ya. Tövbeee![]()
Sallai'nin bek prformansını beğendim şu ana kadar eğer bu dönüşümü yapabilirse iyi bek olma özellikleri mevcut kendisinde.Bir önceki sayfa da da yazdım zaten herkesi geçiyorlar diye e boş bırakalım orayı sallai de yorulmasın? Her şeyi kadere bağlamaktan farkı ne zaten herkesi geçiyorlar sallai oynasın demenin.
Dünyada ne dertler var