Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimi alacağız bu kaleye ne diyorsun o konuda
Herkes kalecisini alır kim boşta kalırsa ona gideriz

Svilar
Maignan
Garcia
Simon
Agirrezabala
Lunin
Martinez
Ramsdale
Kelleher
Alisson
Sanchez
Jörgensen
Petrovic
Kepa
Bulka

Bunların en az yarısı transfer yapar, şu an aklıma gelmeyen isimler de vardır

Bu kadar transferin ortasında kim boşa çıkarsa ona gideriz. Temmuz ortası en iyi ihtimal, ben Ağustos başına kalır diye tahmin ediyorum

martinez
günay

boey
sazdağı

sanchez
apo
batagov
kaan
arda

eren
jakobs

torriera
lemina
sara

berkan

barış
yunus
kutucu
sallai
correa
yusuf demir (2003+)
kozlowski (2003+)

osimhen
icardi

12+2 bu kadroya fit misiniz?
Morata gitmeyecek, BAY kalmayacak. Ona göre değerlendirelim. Batagov yerine yerli bir sol stoper bulsak tadından yenmez.

Bu saydığın isimlerin madara edemeyeceği bek oyuncusu bir elin parmaklarını geçmez.
Bir önceki sayfa da da yazdım zaten herkesi geçiyorlar diye e boş bırakalım orayı sallai de yorulmasın? Her şeyi kadere bağlamaktan farkı ne zaten herkesi geçiyorlar sallai oynasın demenin.

Ya bu Elye Wahi veletken altyapı çocuklarını zorbalayan sapık herif değil miydi

Cinsel tacizci eleman. Birden aklıma geldi. Öyleyse sekiz de çok

Ederson
Walker Skriniar Djiku Oosterwolde
Fred
Mane Talisca Sane
Ogundu Nesyri

sıkıntı​
GreyhqIWwAAYiLQ.webp

Bir dönem bize yazılan Johnny Cardoso'yu Atletico istiyomuş. Tottenham'ın da opsiyonu varmış Lo Celso transferinden. €25m diyorlar. Bize de o dönem o fiyatı çekmişlerdi

Bir önceki sayfa da da yazdım zaten herkesi geçiyorlar diye e boş bırakalım orayı sallai de yorulmasın? Her şeyi kadere bağlamaktan farkı ne zaten herkesi geçiyorlar sallai oynasın demenin.
Sallai'nin bek prformansını beğendim şu ana kadar eğer bu dönüşümü yapabilirse iyi bek olma özellikleri mevcut kendisinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt