Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.269
- 20.646
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana söz veriyorum bu yaz çok mutlu olacaksın yigidim
Okan buruk şampiyon yapamaz diye ceza ver dedim ugur ize,o da verdi sagolsunNerdeydin ponçik
geçen sene de böyle kafa açıyordunSana söz veriyorum bu yaz çok mutlu olacaksın yigidim
Okan buruk şampiyon yapamaz diye ceza ver dedim ugur ize,o da verdi sagolsun
Sara şubata kadar mutlu etti ama.sallai de son dönemde iyi.benim asıl bildiğim şey jardel,sneijder,drogba gibi bi transferin olacagiydi.o da osimhen oldugeçen sene de böyle kafa açıyordun
50 milyon euroya alınanlar
sk sok jelert
sakat jacobs
pembe götlü sara
sok sikert sallai
10 oyuncunun kapısına gidip kovularak dönmek de cabası.
Pizza terimde tutuyodu,2021 de yapmadık billong aldı dalgayıPizza toteminden sonra diğer bir totemmi bu artık serg
Çıtır tavuk topları eksik kaldı ondandır.Pizza terimde tutuyodu,2021 de yapmadık billong aldı dalgayı
Hoca da saçmaladı kerem ve emre kılıncla baslamayarak maca.feghouli ve emre oyuna girmediÇıtır tavuk topları eksik kaldı ondandır.
Sallai'nin hayvani maliyetine karşılık verdiği katkı 5 maçSara şubata kadar mutlu etti ama.sallai de son dönemde iyi.benim asıl bildiğim şey jardel,sneijder,drogba gibi bi transferin olacagiydi.o da osimhen oldu
Film izlerken mısır reklamı koyarlardı ya hiç mısır yiyesin yokken biliçaltına mesaj gönderildiği için birden mısır yiyesin gelirdiSimit avatarini niye degistin
Hatipoglunda suç ben ne yapayımSallai'nin hayvani maliyetine karşılık verdiği katkı 5 maç
Sara'nın astronomik maliyetine karşılık verdiği katkı duran toplardan gol attırmak
O maliyete her maç fark yaratması lazımdı, en son götünü kaldırıp belini döndüremiyordu
80 milyon euroyu çöpe attık bu sezon, sinirlendirme beni
realist bir kadro yapsana bizimkinlerin becerenbilcegi
Kepa
Boey sançez alexsandro eren
Toreira lemina
Yunus dybala correa
Morata