Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana söz veriyorum bu yaz çok mutlu olacaksın yigidim
geçen sene de böyle kafa açıyordun

50 milyon euroya alınanlar

sk sok jelert
sakat jacobs
pembe götlü sara
sok sikert sallai

10 oyuncunun kapısına gidip kovularak dönmek de cabası.

geçen sene de böyle kafa açıyordun

50 milyon euroya alınanlar

sk sok jelert
sakat jacobs
pembe götlü sara
sok sikert sallai

10 oyuncunun kapısına gidip kovularak dönmek de cabası.
Sara şubata kadar mutlu etti ama.sallai de son dönemde iyi.benim asıl bildiğim şey jardel,sneijder,drogba gibi bi transferin olacagiydi.o da osimhen oldu

Sara şubata kadar mutlu etti ama.sallai de son dönemde iyi.benim asıl bildiğim şey jardel,sneijder,drogba gibi bi transferin olacagiydi.o da osimhen oldu
Sallai'nin hayvani maliyetine karşılık verdiği katkı 5 maç

Sara'nın astronomik maliyetine karşılık verdiği katkı duran toplardan gol attırmak

O maliyete her maç fark yaratması lazımdı, en son götünü kaldırıp belini döndüremiyordu

80 milyon euroyu çöpe attık bu sezon, sinirlendirme beni

Simit avatarini niye degistin
Film izlerken mısır reklamı koyarlardı ya hiç mısır yiyesin yokken biliçaltına mesaj gönderildiği için birden mısır yiyesin gelirdi

Benim simit avatarından sonra burda simitçinin savunulması,hatibe çullanılması tesadüf diye düşünmüyorsun herhalde

Her şey planlı nacim,sen normal post atıyorum normal avatar yapıyorum sanıyorsun ama arka planda ne beyin fırtınaları dönüyor bi bilsen

Fenerbahçe, Şanlıurfaspor'dan Uchenna Ogundu’yu transfer etti. (Emre Bol)

Sallai'nin hayvani maliyetine karşılık verdiği katkı 5 maç

Sara'nın astronomik maliyetine karşılık verdiği katkı duran toplardan gol attırmak

O maliyete her maç fark yaratması lazımdı, en son götünü kaldırıp belini döndüremiyordu

80 milyon euroyu çöpe attık bu sezon, sinirlendirme beni
Hatipoglunda suç ben ne yapayım

1747848161801.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt