Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişey diyeceğim, geçmişinde ş.urfa yöneticiliği yapmış yönetimdeki herifler o forveti parasını cebinden verip alıp getiremiyorsa ve sonra da kiralamıyorsak o iki herif hain olarak adlandırılıp ihraç edilmeli.

-
Abi ozaman realist dusunursek

Bulka 8-9 civari
Sane
KDB/Baumgartner yerine daha dusuk butceli bir adam
Stopere yeni cuesta vakasi

evet bu yonetimle bu olcak anca
Hakanfield 1 tane cuestamiz var la zaten 2.yi niye oturttun şimdi bize :asd: stoper hiç almayalım daha iyi o zaman devre arasında da böyleydi şimdide aynı.

Merak etmeyin ağustos ortası bi isim atılır ortaya ,mesela stopere ,sonra sosyal medya adamı dünyanın 7 harikası yapar ,gardi araya girer sonra bi cuesta daha alıp geçeriz

-------Ederson
Juanlu Davinson Apo Eren
----Torreira Lemina
Yunus ---Bitello--- Abde Ezzalzouli
------Jonathan David

Yine alamayacakları uçuk kaçık isimler medyaya servis edilecek
Transfer döneminin sonunda apar topar panikle yeni Cuesta’lara çuvalla para gömülüp taraftara basketçi değil futbolcu alıyoruz deyip bir de rest çekilecek
Zaten basket takımına da basketçi almadıkları gibi

walla keronun haberleri saglam cikiyor, ve yonetim cop diyor ahlatci ve simitci Lucumiye falan biteremezler gibi
Admin haklı zaten yönetim konusunda o konuda hem fikirim. Ama 2.cuestayi niye alalım Kimseyi almamak varken 2.kez de bidonun tekine gömmezler heralde.

Admin haklı zaten yönetim konusunda o konuda hem fikirim. Ama 2.cuestayi niye alalım Kimseyi almamak varken 2.kez de bidonun tekine gömmezler heralde.
1747865482680.webp

walla keronun haberleri saglam cikiyor, ve yonetim cop diyor ahlatci ve simitci Lucumiye falan biteremezler gibi
Daha yetki kimde belli değil o mu ben mi diye taze açıklama yaptı Kavukçu, kısacası bizden bir halt olmaz yine, şansa bala gideceğiz

Abi ozaman realist dusunursek

Bulka 8-9 civari
Sane
KDB/Baumgartner yerine daha dusuk butceli bir adam
Stopere yeni cuesta vakasi

evet bu yonetimle bu olcak anca
En iyi senaryo

Lunin (kiralık) ya da Liverın kalecisi olabilir
Sane
Baumgartner (20ye ikna edip)
Boey
Kanada da Sassudaki eleman olur

Stopere de birisi kiralanır eylüle yakın takım bulamayan

En iyi senaryo

Lunin (kiralık) ya da Liverın kalecisi olabilir
Sane
Baumgartner (20ye ikna edip)
Boey
Kanada da Sassudaki eleman olur

Stopere de birisi kiralanır eylüle yakın takım bulamayan
Böyle yine iyi kurtarırız ağabey yaw

Lunin
Boey-Davinson-Abdülkerim-Eren
Lucas-Lemina
Yunus-Sara-Baumgartner
Morata

Barış gider, Osi'yi ise alamayız diye düşünüyorum

Bişey diyeceğim, geçmişinde ş.urfa yöneticiliği yapmış yönetimdeki herifler o forveti parasını cebinden verip alıp getiremiyorsa ve sonra da kiralamıyorsak o iki herif hain olarak adlandırılıp ihraç edilmeli.
Bunlar açıklama yapınca kendi ceplerinden para ödüyorlar diye bir daha açıklama yapmaya korkan insanlar kendi cebinden oyuncu getirirler mi hiç? Anca Galatasaray'ın paralarını cuestalara jelertlere saçarlar. Kendi paraları değil sonuçta bol keseden harca hesap soran yok.

Böyle yine iyi kurtarırız ağabey yaw

Lunin
Boey-Davinson-Abdülkerim-Eren
Lucas-Lemina
Yunus-Sara-Baumgartner
Morata

Barış gider, Osi'yi ise alamayız diye düşünüyorum
Şu anki hale göre daha iyi değil bu kadro

Osi tüm işi bozuyor Barış da giderse hücum hattı fiziksel olarak çöp oluyor

Sola Borja Sainz da düşünülebilir seneye sözleşmesi bitiyordu ama ne kadar tatmin eder bilemem tabii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt